Masker pikeun rejuvenate kontur panon

Ngaluarkeun kerut

Kontur panon mangrupikeun salah sahiji daérah anu paling hipu, sabab kulitna leuwih ipis sahingga bisa sangsara leuwih ti sesa raray. Salaku tambahan, sakumaha anu urang terang, bunderan poék ogé tiasa muncul pikeun sababaraha alesan sareng netep dina kahirupan urang, ngajantenkeun panon urang katingali kusam. Ku alatan éta, urang kudu meunang ka handap pikeun digawé rejuvenate kontur panon jeung runtuyan masker.

Kusabab ku ngandung katuangan homemade kami bakal masihan kulit sadaya bahan anu leres-leres diperyogikeun. A hidrasi anu saé ogé tohan vitamin E mangrupikeun sababaraha léngkah dasar anu kedah urang perhatikeun. Tapi lamun hayang ningali eta dina bentuk masker rejuvenate raray anjeun, ulah sono sagalana nu kieu.

bodas endog pikeun rejuvenate kontur panon

Ngomongkeun vitamin E, bodas endog ngandung vitamin ieu ku kituna urang aya dina panangan anu saé. Tanpa hilap yén éta ngagaduhan grup B, janten éta bakal ngajaga kulit urang. Ku kituna, urang kudu nerapkeun eta ka wewengkon nu bakal dirawat, nu dina hal ieu kontur panon. Kami ngantepkeunana dugi ka garing kusabab ieu bakal nulungan urang tighten kulit sakumaha urang butuh. Teras anjeun cabut sareng bilas raray anjeun, teras nerapkeun krim moisturizing. Émut yén anjeun tiasa ngalakukeun éta unggal dinten pikeun tiasa ningali hasil anu pangsaéna anu bakal tinggaleun urang sateuacanna.

Topéng rupa

Bet dina masker antioksidan

Kami parantos ngoméntaran éta sareng éta yén kulit peryogi dosis vitamin éta, janten, euweuh kawas tohan dina masker nu mawa sakabeh jalma pangan nu nawarkeun kami dosis diperlukeun antioksidan. Leres yén aya seueur, tapi dina hal ieu urang bakal nyampur sababaraha wortel sareng nyampur sareng jus jeruk sareng sababaraha sendok madu. Lamun urang geus kabéh campuran ogé homogen, nya éta waktu pikeun nerapkeun eta dina kulit jeung di wewengkon husus pikeun rejuvenate kontur panon. Ayeuna anjeun ngan kudu antosan ngeunaan 15 menit lajeng cabut eta kalawan nyatu cai. Tungtungna, anjeun moal tiasa hilap nerapkeun moisturizer karesep anjeun, pikeun ngaktifkeun hasilna.

Ulah sono alpukat!

Boh pikeun kageulisan sareng kanggo tuangeun karesep urang, éta salawasna aya kusabab jumlah gizi anu aya. Janten, sakali deui, anjeun henteu hoyong kaleungitan peremajaan kontur panon anjeun. Dina hal ieu urang peryogi satengah alpukat anu parantos asak. Kami bakal nyampur sareng konéng endog anu keok sareng ogé sababaraha tetes minyak anu tiasa janten minyak rosehip, sabab seueur dianggo dina trik ieu. Nalika kami parantos ngadamel campuran anu saé, kami bakal nerapkeun ka daérah anu badé dirawat, antosan sababaraha menit sareng cabut deui ku cai. Tanpa ragu, kulit bakal ngumpulkeun sakabeh vitamin jeung hidrasi nu bahan ieu masihan eta.

Rejuvenate kontur panon di imah

 

Yoghurt alami

Sacara gurat badag, urang tiasa nyarios kitu yogurt alam mantuan pikeun ngaleungitkeun wrinkles, sajaba méré leuwih lampu pikeun kulit komo ngalawan jerawat. Janten éta mangrupikeun salah sahiji bahan béntang tapi dinten ayeuna urang badé ngagabung sareng hiji sendok lidah buaya. Kusabab hidrasi ogé aya dina bahan ieu. Babarengan aranjeunna bakal ngajantenkeun kulit urang langkung séhat, langkung mulus sareng langkung mulus. Janten, anjeun bakal ngalarapkeunana salaku topéng, anjeun bakal ngantosan sakitar 25 menit teras, cabut ku cai sapertos anu kami lakukeun dina unggal léngkah. Kulit anjeun bakal lemes pisan, tapi upami anjeun ngulang tindakan ieu sababaraha kali saminggu sareng bersantai sareng sababaraha irisan bonténg dina panon anjeun, anjeun bakal tetep perhatikeun épékna langkung seueur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.