Mascarpone jeung lemon cake

Mascarpone jeung lemon cake

Nepi ka ayeuna, urang teu acan ngasupkeun kéju mascarpone kana salah sahiji Bezzia urang biskuit urang Sareng tingali naon anu kami parantos ngadamel biskuit! Hasilna geus pleasantly kaget urang. Kanyataanna, ieu mascarpone jeung lemon cake Ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling lembut sareng paling lembut anu kami siapkeun.

Kue ieu kitu lemes jeung mengembang anu didahar nyalira Anjeun tiasa ngalayanan éta salaku dessert ayeuna dina usum panas ku scoop és krim tapi anjeun ogé tiasa ngarasakeun eta pikeun sarapan atawa snack jeung cangkir kopi di sisi. Ieu bakal salawasna jadi waktu nu sae pikeun tilelep huntu anjeun kana eta.

Lamun kombinasi bahan jeung tékstur geus boga anjeun ampir yakin, lamun anjeun terang kumaha gampang éta ngalakukeun Kami yakin yén anjeun bakal didorong pikeun nyobian éta. Sareng éta biskuit ieu mangrupikeun salah sahiji anu anjeun kedah laksanakeun sakedik tibatan nyampur sadaya bahan sareng dibawa ka oven. Nyiapkeun bahan sareng angkat ka dinya!

bahan

  • 180g mascarpone
  • 80 g. tina gula
  • Jus sareng zest tina hiji lemon
  • huevos 3
  • 70 ml. minyak sunflower
  • 180 g. oatmeal
  • 1 sachet tina kapang kimia

Step by step

  1. Pra-panas oven dina 180ºC kalayan panas luhur sareng ka handap.
  2. Kalawan rod manual campur kéju mascarpone dina mangkok, gula, zest jeung jeruk nipis.
  3. Sakali kabéh bahan dihijikeun Tambahkeun endog ogé. jeung minyak jeung mix nepi ka massa homogen dicandak.

Mascarpone jeung lemon cake

  1. Rék tambahkeun oatmeal jeung ragi jeung mix nepi ka terpadu.
  2. Gajih kapang a atawa garis eta ku kertas parchment jeung tuang adonan kana eta.

Mascarpone jeung lemon cake

  1. Candak kana oven jeung masak salila kurang leuwih 50 menit nepi ka curdled jeung rada emas. Éta coklat teuing? Pikeun nyegah kaduruk sanggeus 45 menit, nempatkeun aluminium foil dina jajan lamun perlu.
  2. Sakali jajan geus rengse, piceun tina oven jeung antosan 10 menit unmold eta dina rak.
  3. Hayu tiis tur ngarasakeun kueh bolu mascarpone lemon ieu.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)