Panggihan knitwear tina koleksi Mango anyar

Knitwear tina koleksi Mango anyar

Baju rajut Aranjeunna ngagaduhan tempat dina papakéan urang sapanjang taun, sanaos dina usum tiris aranjeunna langkung ageung. Mangga masihan ieu peran anu saé dina koleksi énggalna sareng kami henteu hoyong ngantunkeun kasempetan pikeun nunjukkeun ka anjeun sareng ngamangpaatkeunana pikeun ngobrol ngeunaan tren.

Salaku taun progresses, knitwear evolves adaptasi jeung tungtutan unggal usum. Janten éta henteu matak kaget urang yén aranjeunna hirup babarengan dina koleksi anyar firma Catalan jumper knunk chunky kalawan rajutan openwork torek lianna. Jeung rok jeung dresses tumuwuh di prominence alatan deukeutna spring.

Top jeung cardigan susunan

Top pamotongan sareng set kardigan karamel wol mangrupikeun salah sahiji karesep kami tina koleksi Mango énggal. Butuh urang ka cinyusu dimana urang bisa ngagabungkeun duanana potongan kalawan rok midi dina lawon cairan atawa koboi.

Knitwear tina koleksi Mango anyar

Baju haneut jeung jaket

Baju haneut sareng kardigan kalawan piping kontras mangrupa sababaraha protagonis tina kumpulan ieu. Dina nada hideung bodas, aranjeunna pisan wearable tur serbaguna pikeun nyieun outfits basajan dina kelir ieu. Marengan ieu, sweaters openwork dina kelir lemes nangtung kaluar, favorit di cinyusu! sarta leuwih kandel séjén kalawan stripes méré niup ahir usum tiis.

Knitwear tina koleksi Mango anyar

Pakéan jeung rok

Sanaos anjeun tiasa mendakan rok sareng ageman diantara rajutan dina koleksi Mango énggal, agemanna janten protagonis. Anjeun bakal manggihan eta utamana dina kelir nétral: blacks, browns na beiges; Y pola cahaya atawa ku cangkéng accentuated, ditémbongkeun saperti dina gambar di luhur.

Sedengkeun pikeun rok, ieu jarang nyalira. Dina kalolobaan kasus, aranjeunna nyiptakeun baju dua-sapotong sareng kardigan rajutan pondok atanapi jumper. Sarta lolobana boga a desain ribbed.

Naha anjeun resep rajutan Mango ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.