Macaroni kalayan sambel kéju kangkung

Macaroni kalayan sambel kéju kangkung

Dinten ieu di Bezzia kami nyiapkeun a resep saderhana sareng gancang, sampurna pikeun nambihan menu mingguan anjeun: macaroni kalayan kéju sareng sambel kangkung. Dina waktos ieu taun nalika urang tiasa mendakan kangkung seger di sadaya pasar, hayu urang mangpaatkeun!

Kangkung Éta tiasa diintegrasikeun duanana atah sareng asak dina ménu kami. Minggu kamari urang nyiapkeun a salad warna-warni sareng daun na sareng ayeuna, urang masak aranjeunna pikeun ngahijikeun kana saos anu bahan utamina nyaéta krim, kéju sareng kangkung nyalira.

Anjeun tiasa nuturkeun step by step tina resep kami pikeun nyiapkeun ieu makaroni kalayan sambel kéju kangkung, tapi ogé pribadoskeun resep nganggo kéju anu anjeun paling resep atanapi anu anjeun sayogi di bumi. Kami yakin yén ku kéju biru éta ogé bakal raoseun. Cobian!

bahan

  • 180 ml. krim
  • 20 g. kéju parut
  • Sal
  • Cabe hideung anu anyar digiling
  • 1/3 séndok pala
  • 1 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 1 bawang dicincang
  • 3 genggam kangkung, dicangcang
  • 140 g. macaroni

Step by step

  1. Dina panci tambahkeun krim sareng kéju. Usum sareng tambahkeun ciwit pala. Panas sareng asak dugi kéju diintegrasikeun sareng sambelna parantos kentel.
  2. Samentawis éta, dina panci anu sanés bubur bawang anu dicincang dina minyak zaitun. Nalika éta parantos cekel, tambahkeun kangkung, gaul sareng asak salami sababaraha menit.

Macaroni kalayan sambel kéju kangkung

  1. Masak macaroni dina wadah anu sanés nuturkeun paréntah pabrik.
  2. Sakali kangkung asak, tambahkeun sambel kéju éta bakal siap kana panci ieu sareng gaul. Masak sadayana salami sababaraha menit sateuacan nambihan makaroni anu asak sareng lemes.
  3. Teras gaul sadayana, lereskeun titik uyah sareng cabé -lamun perlu- sareng tuangeun macaroni panas kalayan kéju sareng sambel kangkung.

Macaroni kalayan sambel kéju kangkung


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.