Tips pangalusna pikeun indit dina lalampahan hiji

Indit di perjalanan

Jalan-jalan, mendakan tempat-tempat énggal sareng pegatkeun sambungan Éta mangrupikeun tilu hal anu paling urang resep sareng anu ngahiji. Sajaba ti éta, kudu disebutkeun yen aranjeunna oge bener dipikabutuh pikeun kaséhatan méntal urang. Janten upami anjeun badé angkat, langkung saé pikeun ngarencanakeun sadayana sateuacanna supados anjeun henteu kantun naon waé.

Sajaba ti éta, urang ninggalkeun anjeun kalawan tips pangalusna sangkan anjeun bisa nempatkeun kana prakték. Naséhat anu pohara kapaké anu urang terang tapi urang henteu salawasna perhatikeun dugi ka telat. Janten, kami parantos ngadamel daptar pikeun anjeun. Anjeun ngan ukur tiasa maca éta kalayan tenang sareng nyeratna saé. Wilujeng lebaran!

Ulah mawa sakabéh duit dina hiji tempat

Henteu masalah naon alat transportasi anu bakal kami anggo pikeun perjalanan. Anu pangsaéna nyaéta anjeun henteu kantos nyandak artos dina hiji tempat. Anjeun tiasa nyandak sababaraha sareng anjeun dina saku anjeun sareng sababaraha dina dompet anjeun, jsb. Ngan ku cara ieu urang bakal mastikeun yén, dina sababaraha kajadian anu teu disangka-sangka, urang henteu kedah kaleungitan sadayana. Memang bener duit leupas urang kudu mawa hiji hal tapi ulah loba teuing. Sok disarankeun pikeun gaduh kartu dimana anjeun moal gaduh seueur teuing artos tapi cekap pikeun perjalanan sareng éta sanés dimana anjeun gaduh biaya umum atanapi sesa tagihan anjeun. Tangtosna, henteu salawasna mungkin gaduh langkung ti hiji sareng henteu penting ogé.

Tips pikeun iinditan

Bet terang tempat anu langkung caket

Leres upami aranjeunna naroskeun ka urang naon perjalanan impian urang atanapi tujuan anu urang badé angkat, aranjeunna bakal ngimpi nami anu jauh salaku aturan umum. Nya, éta kedah disebatkeun dina sababaraha waktos urang bakal meunang kejutan badag lamun urang tetep ngadeukeutan ka tempat urang cicing. Kusabab urang ogé dikurilingan ku komunitas jeung kota ngajajah. Sajaba ti éta, pasti urang ogé bakal manggihan nawaran hébat sabab teu utamana wewengkon wisata.

Ngalakukeun sababaraha panalungtikan samemeh indit

Upami dina tungtungna anjeun kabawa ku tempat anu jauh ieu, maka éta patut ditaliti sakedik ngeunaan éta. Ayeuna urang gaduh téknologi dina jari urang sareng kalayan klik urang bisa nyaho sagala adat, gastronomy sarta tempat paling dilongok. Janten, éta henteu ngarugikeun yén anjeun ngagaduhan rencana ngeunaan naon anu bakal didatangan. Leres, leres upami aya rencana ieu tiasa robih gumantung kana waktosna, tapi sahenteuna, urang tiasa gaduh tempat-tempat anu kedah ditingali dina pikiran.

Tips kanggo ngumbara

Upami anjeun hoyong nyimpen, janten fléksibel

Titik penting anu sanés nalika ngarambat nyaéta hoyong ngahémat biaya. Nya, upami anjeun hoyong henteu nyéépkeun artos ngan ukur dina perjalanan, maka anjeun kedah fleksibel dina hal dinten atanapi jam sacara umum. Kusabab upami anjeun milarian dinten anu khusus sareng urang nuju sabtu minggu, hargana bakal naék. Sami kajadian kalawan sababaraha tujuan, éta naha urang geus disarankan anjeun bet dina tempat caket dieu atawa tempat teu kitu ogé dipikawanoh salaku leuwih urang boga dina pikiran.

Ulah make loba teuing baju keur indit dina lalampahan

Salah sahiji moments paling takwa nyaéta waktu pak. Kusabab sigana urang kudu sagalana tur leuwih, tapi lajeng urang ngagunakeun kirang ti satengah. Janten, gumantung kana musim urang bakal ngagem baju dasar sarta sapatu pisan nyaman pikeun poé sareng hiji anu urang peryogikeun kanggo wengi ayeuna. Hadé pisan mun éta bet dina gagasan dasar nu engké bisa ngarobah gaya tur masihan urang katingal kadua ngan ku nambahkeun asesoris. Hal anu kajadian ku pakéan hideung, atanapi nganggo jeans sareng blus bodas, contona. Ayeuna sadayana anu tetep nyaéta pikeun anjeun nikmati upami anjeun badé angkat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.