Lima minyak alami anu anjeun kedah gaduh dina kantong kageulisan anjeun

Minyak alami pikeun kageulisan anjeun

Dinten ieu kami ngurus diri ku seueur kosmétik anu béda tapi aya kacenderungan tangtu milari seueur deui anu alami. Naon alam nawiskeun ka urang boro-boro tiasa cocog sareng sajaba ti éta urang ampir-ampiran mendakan produk-produk berkualitas anu ngurus kulit urang tanpa nawiskeun efek samping atanapi réaksi, kumargi éta henteu ngandung bahan kimia atanapi bahan aditif. Dina hal ieu, urang bakal ningali lima minyak alami anu sakuduna anjeun gaduh dina kantong kageulisan anjeun.

nu minyak alami nawiskeun kami kauntungan sareng pasipatan anu hébat, sabab éta sasari tina produk alam anu béda, tina kembang dugi ka kacang. Aranjeunna mangrupikeun bagian tina alam anu parantos dianggo mangabad-abad. Éta tiasa dipasihan seueur kagunaan dina bidang kaéndahan sareng éta sababna seueur pisan sareng seueur rupa-rupa.

Minyak Rosehip pikeun baranahan

Minyak kasturi acuk

Minyak Rosehip mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna pikeun pasipatan anu hébat. Éta ngagaduhan Omega 3 sareng 6 asam lemak sareng ogé sareng vitamin A, C sareng E.. Éta minyak anu saé kusabab éta ngabantosan produksi kolagén, dina cara anu ngadorong régenerasi kulit. Éta sababna disarankeun nalika anjeun gaduh tapak tatu anu anjeun hoyong minimalkeun atanapi nalika tanda manteng muncul, sabab éta mangrupikeun tapak tatu anu kedah diubaran sareng langkung saé kakuatan régeneratif, kirang parut anu urang bakal dina jangka panjang. Hal ieu dianggo dina raray atanapi awak kanggo sadaya jinis tapak tatu sareng ogé pikeun bintik sareng tanda manteng, sabab éta ningkatkeun penampilan kulit. Hatur nuhun kana antioksidan, éta minyak anti sepuh, janten urang tiasa masihan sababaraha kagunaan.

Minyak primrose sonten pikeun dermatitis

Oli primér malem alami

Oli ieu ngagaduhan sipat anu saé. Sababaraha urang nyandak éta dicerna ku tuangeun, sabab éta mantuan ngatur siklus hormonal. Tapi upami urang hoyong nganggona pikeun kaindahan urang kedah terang yén éta ngagaduhan kakuatan anti radang anu hébat. Ieu ngajantenkeun minyak anu sampurna pikeun prosés sapertos dermatitis, dimana kulit sangsara tina peradangan sareng beureuman. Dina hal ieu urang duanana tiasa ngécé na nganggona dina kulit, salami teu aya tatu. Ngabantu nenangkeun kulit sareng ngalambatkeun prosés peradangan.

Minyak Argan pikeun sepuh

Kade ku minyak argan

El minyak asal argan di Maroko mangrupikeun papanggihan anu saé. Mangrupikeun minyak alami anu dianggo di luhur sadayana pikeun ngagaduhan kulit anu terhidrasi sareng lemes. Éta sampurna pikeun nyéhatkeun kulit sahingga nyegah sepuh. Kakuatan pelembabna anu hébat hartosna éta tiasa dianggo dina kulit garing sareng di daérah sapertos suku atanapi leungeun.

Minyak calendula pikeun nenangkeun kulit

Minyak calendula nganggo

La Calendula dianggap ramuan ubar mangabad-abad sareng éta sababna minyak alami na terkenal. Calendula parantos dianggo utamina pikeun meredih kulit bari ngahidrasi sareng ngarawat éta. Minyak ieu sampurna pikeun kulit anu paling sénsitip anu réaksi gampang. Upami anjeun gaduh kacenderungan ngagaduhan warna beureum, minyak calendula lemes pisan dina kulit sareng ngabantosan anjeun meredihkeun teu ngarareunah sareng peurih.

Minyak kalapa pikeun buuk

Ngurus rambut ku minyak kalapa

Minyak kalapa parantos janten salah sahiji karesep urang kusabab seueur kagunaan anu tiasa urang pasihan sareng kusabab bau anu amis tur pikaresepeun. Minyak ieu padet sareng kedah dipanaskeun upami dina suhu anu handap tapi sanésna gampang dianggo. Éta tiasa dianggo pikeun hidrasi kulit tapi sering dianggo dina rambut kusabab henteu masihan raos beurat kana buuk sareng gampang dibersihkeun dina pancuran. Éta tiasa dianggo salaku topéng pikeun nyeuseuh buuk saatosna atanapi ngan ukur nganggo sababaraha tetes saolah-olah kondisionér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.