Pelatihan profésional kalayan paménta paling ageung pikeun padamelan

Ningkatkeun konsentrasi

Naha anjeun mikir pikeun ngarobih karir anjeun? Naha anjeun badé diajar ayeuna naon anu anjeun henteu kantos gaduh kasempetan diajar? Pelatihan Vokasional Éta ngaréspon kana kabutuhan pasar tenaga kerja, tapi, diantara seueur gelar anu ditawarkeun tiasa sesah milih hiji.

Kumaha carana milih hiji latihan profésional? Ideally, ieu téh motivating pikeun anjeun sarta yén éta ogé nawiskeun kasempetan karir metot. Éta pisan sababna naha kiwari urang teu ngan ajak anjeun mertimbangkeun faktor béda dina pilarian Anjeun, tapi urang ogé manggihan nu propil aya dina paménta greatest.

Faktor penting pikeun milih cabang

Upami anjeun mikir pikeun diajar latihan profésional, sigana anjeun terang ngeunaan sahenteuna kulawarga profésional Naon anu anjeun hoyong bakti diri? Lamun kitu, anjeun geus boga bagian tina jalan rengse. Tapi aya kénéh loba mikir ngeunaan.

ngadamel daptar

  1. Naon motivasi anjeun? Anjeun kedah milih cabang profésional anu ngahudangkeun minat anjeun. Anjeun badé ngahaturanan sababaraha jam sadinten salami sababaraha dinten, janten anjeun kedah mastikeun yén anjeun resep naon anu anjeun lakukeun sareng ngamotivasi anjeun pikeun neraskeun diajar sareng latihan. Naon anu anjeun resep, éta kedah janten alesan utama pikeun diajar anu énggal.
  2. Paménta éta. Urang diajar pikeun diajar tapi ogé pikeun ningkatkeun kahirupan profésional urang. Teu tiasa disangkal yén tiasa milarian padamelan anu saé engké mangrupikeun insentif anu hadé pikeun ngamimitian sababaraha studi. Ku sabab kitu, sok pikaresepeun pikeun terang naon toko sareng paménta pikeun studi anu béda dina kulawarga profésional anu dipilih. Janten anjeun tiasa nyandak kaputusan anu langkung saé.
  3. syarat jeung waktu. Naon studi saméméhna anjeun gaduh? Sabaraha waktos anjeun tiasa nyéépkeun sadinten pikeun diajar? Aya sasmita tengah, sasmita luhur sareng kursus spésialisasi sareng sadayana peryogi syarat anu béda. Siklus panengah biasana salami dua taun akademik sareng anjeun tiasa ngamimitian dina yuswa 16, saatos anjeun nampi gelar ESO. Siklus kelas luhur biasana dicandak ku murid anu parantos réngsé Baccalaureate atanapi Kelas Menengah sareng dua taun ka pengker.
  4. Modalitasna. Naha anjeun hoyong diajar sacara pribadi atanapi anjeun ngan ukur tiasa ngaksés studi ieu upami aranjeunna ngagaduhan a modeu online? Taroskeun éta, supados anjeun henteu resep kana hal anu anjeun henteu tiasa diajar. Kaseueuran siklus gelar anu paling dipénta gaduh modalitas online, tapi ieu panginten henteu sapertos anjeun.
  5. prak-prakan. Gumantung kana kaayaan anjeun, palatihan profésional sareng magang di perusahaan tiasa penting. Pariksa ku puseur béda ngeunaan kamungkinan ieu.

Siklus kalawan paménta gede pikeun pagawean

Naha anjeun parantos langkung atanapi kirang mutuskeun naon anu anjeun hoyong diajar sareng kumaha? Nyaho siklus kalayan paménta pangluhurna ayeuna tiasa masihan anjeun dorongan ahir pikeun nyandak kaputusan. Cabang kaséhatan, IT sareng administrasi mangrupikeun anu paling dipénta, tapi henteu nyalira.

  1. Administrasi sarta keuangan. Profil administratif mangrupikeun anu paling ditungtut ku perusahaan, organisasi sareng lembaga unggal taun. Sanajan, kumaha bisa jadi disebutkeun, dina cabang ieu aya propil kalawan gede tur kirang paménta pikeun pagawean. Diantara anu munggaran nyaéta Asisten Administratif, posisi anu anjeun tiasa cita-citakeun saatos diajar Gelar Menengah dina Manajemén Administratif. Posisi anu sanésna paménta tinggi nyaéta Manajer Kantor, anu anjeun tiasa diaksés ku diajar Gelar Pendidikan Tinggi dina Administrasi sareng Keuangan.
  2. Audiovisual. Naha anjeun henteu terang naon latihan profésional anu kedah dipilih tina séktor audiovisual? Salah sahiji kasempetan padamelan anu paling terkenal dina séktor audiovisual nyaéta Produser Audiovisual. Profesional sareng profil teknisi pasca produksi ogé diperyogikeun ngalangkungan Gelar Tinggi dina Produksi Audiovisual. Sareng sareng anu sateuacana, Teknisi Senior dina Sora, Pencahayaan sareng Animasi 3D menonjol.
  3. IT Téknologi anyar sareng prosés komputer anu beuki kompleks ngajantenkeun profésional komputer salah sahiji anu paling dipénta. Programmer wéb, pamekar aplikasi, analis kaamanan komputer sareng ahli cybersecurity mangrupikeun profil anu paling populér.
  4. Saniter. Pelatihan profésional dina widang kaséhatan dibutuhkeun pisan: Asisten Farmasi, Asisten Perawat sareng Teknisi Senior di Laboratorium Klinis sareng Biomédis, mangrupikeun sababaraha FP anu paling ngahasilkeun.

Naha anjeun badé ngalatih di salah sahiji kulawarga profésional ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.