Latihan pikeun nguatkeun ankles

Latihan pikeun nguatkeun ankles

Naha anjeun badé nguatkeun ankles anjeun sateuacan latihan olahraga naon waé? Éta penting sabab ku cara ieu urang bakal nyingkahan tatu sapertos sprains, anu biasana rumit pisan. Sanaos latihan ieu anu kami usulkeun mangrupikeun dasar upami anjeun badé ngajalankeun, dina olahraga naon waé anu anjeun laksanakeun, éta ogé bakal mangpaat pisan pikeun anjeun.

Éta sababna upami anjeun parantos ngalaman tatu ankle Geus waktuna pikeun euweuh séjén datang kana hirup anjeun. Anjeun parantos terang yén anjeun tiasa nguatkeun ankles anjeun dina sababaraha menit, kalayan pemanasan anu épéktip. Ningkatkeun kinerja anjeun ku léngkah-léngkah ieu di handap!

Nguatkeun ankles kalawan raises anak sapi

Sanajan urang hayang nguatkeun bagian kayaning ankles, urang teu kudu ngalalaworakeun loba batur kayaning anak sapi. Janten, pikeun bisa ngaktipkeun sakabeh leg sorangan, euweuh kawas letting diri urang dibawa kabur ku raises anak sapi. Kumaha urang bakal ngalakukeun aranjeunna? Nya, éta saderhana pisan sareng kuring yakin anjeun parantos ngulang sababaraha kali. Anjeun kudu nyorong diri nepi, ku kituna suku anjeun dina toes anjeun, lajeng nurunkeun diri deui ka handap sarta nempatkeun keuneung anjeun dina taneuh. Leres yén anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan bantosan léngkah sareng ieu bakal ngajantenkeun latihan langkung jelas. Anjeun tiasa ngalakukeun hal eta kalawan duanana suku sakaligus atawa alternatif.

Luncat tali

Luncat tali

Hiji cara pemanasan sarta ogé cukup lengkep latihan. Kusabab, naon waé anu anjeun tingali, luncat tali kedah janten bagian tina rutinitas sapopoé. Bakal nada awak jeung otot, diantara loba mangpaat séjén. Tapi ayeuna urang difokuskeun ankles jeung suku urang, nu jumps misalna bisa mantuan. Nalika kaayaan pangulangan, kaku sareng résistansi otot bakal ningkat..

Luncat gigir

Upami anjeun teu gaduh tali anu aya di tangan, sanés sapertos milih ngalakukeun sababaraha luncat gurat. Pikeun eta Anjeun kudu luncat ti hiji sisi ka nu sejen ku hiji suku, sabab mangrupakeun cara pikeun ngaronjatkeun kasaimbangan bari méré ankles Anjeun leuwih kakuatan. Janten, urang bakal nampi kauntungan anu langkung seueur tibatan anu urang pikirkeun. Pikeun masihan moméntum langkung sakedik, pikirkeun diri anjeun gaduh garis dina taneuh supados anjeun tiasa nampi jarak anu langkung sakedik. Inget yén sanggeus sababaraha detik, anjeun bakal ngarobah suku.

kotak jumps

kotak jumps

Sigana nu jumps nu protagonis nyata lamun datang ka strengthening ankles. Ku sabab kitu, dina hal ieu urang teu hayang sono sejen tina latihan nu urang sadayana terang. Kusabab éta ngeunaan ngalakukeun sababaraha jumps kotak. Leres, anjeun tiasa nempatkeun jangkungna anu henteu luhur teuing, sabab sakumaha anu urang nyarios, urang ngan ukur hoyong haneut. Pikeun ngalaksanakeunana, anjeun kedah luncat tapi ngabengkokkeun tuur anjeun, supados henteu mangaruhan teuing. Teras, anjeun bakal turun tina kotak ku ngadukung hiji suku heula teras anu sanés.

Manjang kalayan pita elastis

Pita elastis mangrupikeun asesoris sanés anu teu kedah leungit dina kahirupan urang. Éta pisan sababna naha lamun boga eta di imah, éta waktuna pikeun mawa kaluar deui. Kusabab anjeun bisa ngalakukeun runtuyan manjang sampurna pikeun ankles jeung suku urang sacara umum. Ieu ngawengku nempatkeun band di tengah suku, tightening eta kalawan leungeun Anjeun. Ayeuna anjeun ngan kudu mindahkeun kulit luhur jeung ka handap. Janten langkung saé upami urang linggih, sabab urang bakal ngontrolana langkung saé. Urang ngalakukeun sababaraha reps lajeng pindah ka suku séjén. Pasti berkat sadaya latihan ieu, ankles jeung suku anjeun bakal healthier ti kantos, Ngahindarkeun sagala rupa ailments di antarana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.