Latihan anu kedah dilakukeun di gym anu lengkep pisan

Latihan pikeun dilakukeun di gym

Upami anjeun masih teu terang dimana ngamimitian di gim, kami ngabantosan anjeun. Kusabab éta leres yén sakapeung urang mimiti ngalakukeun séri, latihan ngan hiji kelompok otot anu tangtu sareng anu saé nyaéta urang bakti diri pikeun sababaraha, atanapi gentos aranjeunna dina sababaraha dinten atanapi dina latihan, sakumaha anjeun resep. Naha anjeun hoyong terang latihan pikeun ngalakukeun di gim?

Pasti seueur diantarana anjeun parantos terang, tapi kami bakal ngawartosan mana anu paling lengkep pikeun anjeun. Ku kituna, anjeun bakal tiasa ninggalkeun latihan anjeun sacara total diperbaharui atanapi diperbarui, terang éta kalayan ngan sababaraha latihan anjeun bakal laksana sakabeh awak. Naha éta salah sahiji ideu anu saé? Nya, tong sono kana sagala hal ieu.

Pers militér, latihan dasar pikeun taktak

Sugan di bumi anjeun henteu ngagaduhan beurat atanapi batang, janten salah sahiji latihan anu kedah dilakukeun di gym nyaéta ieu. Nya perkawis pers militér anu bakal ngajantenkeun urang laksanakeun taktak. Sanaos tukangna ogé bakal kalibet ku cara anu tangtu. Pikeun ngalakukeun ieu, urang tiasa nyandak sababaraha beurat atanapi dumbbells dina unggal panangan, sanaos upami anjeun resep anjeun tiasa ngabantosan diri sorangan sareng palang sareng nempatkeun disk dina unggal tungtung. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun angkat beurat anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Latihan diwangun ku ngajaga siku ngagulung, ngajaga leungeun dina tingkat dada, pikeun mindahkeun pikeun ngangkat panangan di luhur sirah, dugi ka manteng aranjeunna. Mangrupikeun dorongan ka luhur anu bakal urang kahontal dina sababaraha pangulangan.

Kumaha carana ngadamel pull-up di gym

Narik-tarik pikeun tukang

Éta ogé panginten anjeun gaduh alat pikeun aranjeunna dina témbok bumi anjeun, sanaos di gim kami bakal nyaritakeun yén anjeun bakal. Sanaos Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling dipénta pikeun tiasa dianggo deuia, ogé ngagaduhan seueur detractors. Kusabab éta henteu gampang pikeun kéngingkeunana. Ti saprak anjeun mimiti bobogohan, maka anjeun bakal ningali yén anu salajengna tetep bakal langkung saé tibatan anu saméméhna sareng motivasina, langkung-langkung. Éta mangrupikeun latihan anu lengkep kusabab panangan sareng inti bahkan bakal kalibet dina éta.

Bangku pencét antara latihan pikeun dilakukeun di gim

Leres, éta mangrupikeun salah sahiji anu paling terkenal sareng paling lengkep. Kusabab dina hal ieu urang bakal ngalaksanakeun péktoral ogé taktak. Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah ngagolér dina tonggong. Teras, tempatkeun suku anjeun kana taneuh, kontrakkeun glutes anjeun sareng posisina scapulae anjeun. Pikeun nyandak palang sareng beurat anu urang bakal turun kana jangkungna sternum atanapi sakedik handap. nalika urang ngahontal éta, urang bakal balik deui ka handap sareng dorongan, tapi enya, turunna bakal langkung laun. Napas sareng konsentrasi kedah ngiringan urang sepanjang waktos supados henteu kaleungitan kasaimbangan.

Anjeun laksanakeun tonggong sareng suku nganggo deadlift

Leres, anjeunna mangrupikeun anu sanés anu henteu hoyong sono parade latihan ieu ogé. Boh tonggong, pinggul atanapi lumbar ogé suku bakal sangsara latihan tina deadlift. Anjeun tiasa ngalakukeun éta duanana ku dumbbells sareng nganggo bar, numutkeun pilihan gratis anjeun. Nalika urang nurunkeun beurat ku panangan, suku kedah ditekuk, sedengkeun tonggongna diteundeun lempeng sareng urang rada langsingkeun awak payun. Tapi émut yén anjeun kedah nyodorkeun dada, supados henteu ngadorong palang ka payunna teuing. Kami badé nyandak éta sacaket awakna pikeun nyegah gerakan anu tiasa ngarusak tonggong urang.

Barbell squats

Barbell squats

Dina hal ieu, salian ti suku, urang ogé bakal ngerjakeun quadriceps sareng tangtosna, bagian lumbar. Janten mangrupikeun hal anu hébat anu urang gaduh dina kahirupan urang sareng diantara latihan anu kedah dilakukeun di gym. Éta mangrupikeun conto anu jelas yén urang kedah tetep tonggong lempeng, bari suku atanapi tuur henteu kabuka teuing. Anjeun kedah nyingkahan éta nalika turun anjeun ngalakukeun kasalahan tina tuur tuur atanapi ngalih teuing. Maka, urang kedah ngarobih beurat kusabab urang gaduh prakték langkung atanapi kirang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.