Olahraga nepi ka langsing

Kumaha nurunkeun volume leg

Naha anjeun hoyong terang naon latihan anu pangsaéna pikeun ngirangan beurat awak? Dinten ayeuna anjeun bakal ninggalkeun mamang sabab éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu seueur sareng seueur paménta. Henteu salawasna gampang pikeun nurunkeun daérah khusus awak urang sareng ku sabab éta, urang condong gancang asa.

Kusabab kitu, langkung saé ngadamel a gabungan latihan dasar, anu khusus anu sanés sareng sadayana ngurilingan éta kalayan pola anu séhat dimana aya. Ngan urang tiasa ngahontal sagala rupa anu parantos kami lakukeun. Tangtosna, anjeun kedah gaduh sakedik kasabaran sareng keukeuh. Naha urang mimiti bajoang pikeun tujuan urang?

Kumaha cara ngaduruk gajih suku gancang

Sanaos urang pikahoyong, urang parantos nyebatkeun yén urang moal tiasa kaleungitan gajih dina bagian awak anu rurusuhan. Tapi leres urang tiasa mendakan sababaraha rute anu langkung pondok. Anu mimiti nyaéta mikir ngeunaan diet atanapi gaya hirup anu séhat. Kami henteu kedah lapar Henteu seueur langkung, tapi urang ngirangan asupan kalori, milih langkung seueur sayuran sareng protéin, tetep karbohidrat tapi nyandak tuang goreng sareng pastry tina kahirupan urang bari.

Dahar kana suku handap

Di sisi anu sanésna, aya bagian tina latihan anu réngsé ku tuangeun. Dina hal ieu, anjeun tiasa ngamimitian ku ngaluncatan ngalakukeun disiplin sapertos kagiatan kardiovaskular. Anu mana? Nya, jalan-jalan dina waktos anu saé, latihan ngabijil atanapi muterkeun sareng tangtosna, naék atanapi turun tangga ogé kaitung sapertos kitu. Éta sadayana kagiatan dimana haté balap tina ampir menit kahiji, anu bakal masihan hasil anu langkung saé nalika nyarios ka pamitan pikeun gendut. Boh sateuacanna, salami sareng saatosna, émut kanggo nginum seueur cai atanapi téh hérbal sareng ngantepkeun inuman anu raoseun. Léngkah munggaran anjeun pikeun ngahontal tujuan anu dipikahoyong parantos dilaksanakeun!

Naon anu kedah dieureunkeun tuang dugi ka langsing

Éta mangrupikeun patarosan anu sering diulang nalika nyarioskeun kaleungitan beurat dina suku atanapi daérah sanés dina awak. Tapi kaleresan urang leres-leres kedah tuang, tapi langkung séhat sareng langkung rupa-rupa. Leres pisan saminggu sakali urang tiasa ngaraosan diri, tapi upami urang ngajaga gaya hirup dumasar kana tuangeun anu séhat, urang bakal ngahontal tujuan langkung gancang tibatan anu diarepkeun.

  • Urang kedah pamitan, atanapi pamitan, kanggo sadaya tuang anu tos asak, digoréng atanapi pastry.
  • Nya kitu ogé pikeun inuman bergas karbonat atanapi jus rangkep.
  • Urang bakal nginum langkung seueur infusions atanapi kopi tapi nganggo susu skimmed, ogé yogurts ogé tanpa gula.
  • Sedengkeun pikeun daging, leres yén sababaraha kali saminggu anjeun tiasa ngagaduhan anu dipikahoyong. Tapi seuseueurna waktos urang kedah fokus kana daging bodas sapertos hayam atanapi kalkun.
  • Lauk, tuna sareng sababaraha kadaharan ti laut ogé bakal janten bagian tina diet anyar urang.
  • Tangtosna, sadaya protéin éta kedah digabungkeun sareng sayuran. Nyatana, ieu bakal nutupan satengah tina piring anjeun. Tina satengah sanésna, hiji bagéan bakal kanggo protéin sareng anu sanésna pikeun karbohidrat sapertos roti gandum atanapi pasta.
  • Ngawengku bungbuahan pikeun momen snacking sareng kanggo sumbangan vitamin anu anjeun peryogikeun ogé.

Olahraga dugi ka langsing sareng pingping

Naon latihan anu pangsaéna pikeun langsing? Éta mangrupikeun patarosan anu sok ngaheureuykeun urang sareng yén ayeuna, urang gaduh jawaban. Tapi éta sanés ngan ukur hiji, tapi urang bakal mendakan sababaraha sareng sadayana leres-leres épéktip, janten, urang badé nguji éta dina awak urang.

Squats

Sateuacan ngamimitian iraha aya latihan rutinÉta salawasna disarankeun pikeun haneut sateuacanna pikeun nyingkahan cilaka anu salajengna. Kitu cenah, nalika ngeunaan patarosan ngeunaan latihan anu pangsaéna pikeun langsing, urang kéngingkeun jongkok dina posisi kahiji. Kami gaduh sababaraha vérsi, nganggo atanapi henteu nganggo beurat, kalayan batang, sumo, isometric, jsb. Tapi kedah disebatkeun yén sadayana bakal langkung sampurna pikeun nungkulan naon anu nyandak urang didieu dinten ayeuna. Naon deui, anjeun tiasa nyiptakeun rutinitas sareng sababaraha jinis supados latihan anjeun langkung pikaresepeun. Émut beristirahat sakitar 20 detik antara unggal blok rep.

Léngkah

Dina hal ieu, léngkahna bakal ngabantosan urang pikeun ngirangan beurat tapi ogé nada sacara lengkep. Janten ogé kedah aya dina rutinitas sadidinten urang. Anjeun nangtung, sareng pamisahan sakedik di antara aranjeunna sareng ngaléngkah deui nganggo hiji suku anjeun, sedengkeun anu sanésna tetep lentong. Tapi émut yén tuur henteu kedah ngalangkungan bagian tina suku sabab maka urang tiasa ngalaman sababaraha jenis tatu. Lunges tiasa ku luncat, gurat, sareng najong ka payun atanapi angkat tukang, jsb. Naon anu ngajadikeun urang sakali deui ngagaduhan pilihan pikeun nyiptakeun rutin latihan sampurna kami. Anjeun tiasa ngagabungkeun jongkok sareng kaluar, nyandak lunge.

Léngkah luhur sareng ka handap

Léngkah, bangku atanapi léngkah bakal dijantenkeun latihan sapertos kieu. Kusabab éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun teras masihan gerakan langkung seueur kana suku, anu peryogi pisan. Jeung deuih urang ngalibatkeun pinggul, quad atanapi anak sapi dina latihan sapertos kieu. Urang mimitian nangtung sateuacan léngkah kami, tapi upami anjeun parantos milih bangku atanapi laci, éta henteu kedah langkung luhur tibatan tuur. Kami nempatkeun hiji suku kana éta, ngaléngkah teras ngadorong diri ku suku anu sanés. Naon waé jangkungna anu dipilih, teras-terasan ulah nepi ka lengkungan awak, tapi tetep tonggongna lempeng, ngajantenkeun kakuatan dina suku urang. Anjeun tiasa silih ganti suku pikeun bérés langkung saimbang.

Léngkah luncat

Burpees

Éta mangrupikeun latihan anu lengkep, janten éta ogé kedah janten latihan urang. Anjeun tiasa ngamimitian jongkok boh jongko. Teras, nempatkeun panangan anjeun kana taneuh, anjeun bakal malédogkeun suku anjeun deui, ku dorong alit. Maka kami akan bangun dan ya kami akan melompat ke atas kaki kami, untuk kembali ke tanah lagi untuk memulai prosesnya. Upami dilakukeun ku cara lincah, urang bakal kéngingkeun hasil anu saé sabab éta ogé bakal ngajantenkeun balap jantung pisan. Tangtosna, anjeun kedah salawasna nyaluyukeun intensitas sareng upaya pikeun kabutuhan anjeun.

Latihan pikeun langsing sareng ngaleungitkeun cellulite

Masalah sanés anu ngahariwangkeun urang nyaéta cellulite. Salah sahiji halangan anu teu tiasa diungkulan, janten urang kedah seueur ngalakukeun ti pihak kami. Salaku tambahan kana sadaya rekomendasi sateuacanna, nuansa tangtu kedah ditambihan. Salaku conto, dina bagian tuangeun, leres éta buahna ogé aya tapi dina hal ieu, urang bakal langkung seueur taroskeun kana strawberry, samangka atanapi cau sabab éta ngagaduhan antioksidan sareng nyegah urang nahan cairan anu seueur, anu mangrupikeun salah sahiji dasar anu ngempelkeun selulit anu dipikahoyong.

Diantara latihan pikeun langsing sareng ngaleungitkeun cellulite, urang ditingalkeun sareng anu meryogikeun sakedik kakuatan. Anu pangsaéna pikeun ieu nyaéta taruhan kana pita elastis, anu sok ngabantosan nada unggal bagian anu tiasa dianggo. Janten di dieu leres-leres diperyogikeun. Entong hilap boh lunges sareng squats anu teu tiasa bolos kusabab alesan ieu. Tapi émut yén dina hal ieu, anjeun ogé tiasa ngabantosan beurat awak, pikeun nikmati hasilna anu langkung saé. Sarua sareng naék sareng turun tangga, dimana anjeun ogé tiasa nempatkeun beurat dina ankles anjeun. Ieu bakal ngabantosan ngaleungitkeun sareng tiasa nunjukkeun skandal suku anjeun langkung gancang tibatan anu anjeun ngarepkeun.

Squats latihan lengkep pikeun suku

Trik sareng latihan pikeun langsing pingping anjeun

Diantara trik anu tetep disebatkeun, urang tinggaleun ku éta anjeun kedah ningkatkeun asupan protéin. Kusabab salian ti matak nyugemakeun sareng ngabantosan urang ningkatkeun massa otot. Upami anjeun salah sahiji jalma anu teu sono ka kopi énjing, maka inumna sedeng tapi tong hilap. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngiringan nganggo susu skimmed. Anjeun parantos terang yén éta mangrupikeun inuman anu ngagancangkeun metabolisme janten urang ogé peryogi dina kahirupan urang. Uyah diturunkeun ka hiji sisi, sabab anjeun panginten parantos anggap, sareng anu pangsaéna pikeun nambihan rempah sapertos bawang bodas, oregano atanapi naon anu anjeun paling resep. Anjeun bakal ngagaduhan rasa tapi tanpa nahan cairan.

Pikeun langsing pingping anjeun anjeun tiasa bet dina latihan sanés sapertos sasak dina taktak. Nyaéta, anjeun kedah ngagolér dina tonggong anjeun sareng suku ngagulung sareng sakedik-sakedik anjeun ngambekan sareng ngangkat awak anjeun tapi henteu dilakukeun dina blok. Anjeun bakal tetep didukung ku dampal suku sareng bagéan taktak. Latihan ieu tiasa rupa-rupa ku ngangkat panangan anjeun atanapi nempatkeun suku anjeun kana cangkir. Mangrupikeun salah sahiji sikep anu biasana dilakukeun dina Pilates sareng disiplin ieu bakal ngabantosan urang sareng postur sareng latihan anu nada na. pikeun ngahontal tujuan urang.

Léngkah kalayan beurat

Angkat suku mangrupikeun anu sanés anu paling dasar. Bohong deui, nyanghareupan, urang bakal ngangkat hiji suku teras urang bakal nurunkeun lalaunan tanpa némpél kana taneuh nalika urang bakal ngangkat anu sanés. Salaku tambahan pikeun ngalaksanakeun daérah ieu, urang ogé bakal ngalakukeun hal anu sami sareng beuteung. Janten urang parantos maéhan dua manuk ku hiji batu! Saeutik saeutik sareng nuturkeun sadaya tips, anjeun pasti bakal aya bédana. Wartoskeun ka kami!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.