Kurangna kahayang seksual dina pasangan

pasangan-1

Kahayang seksual mangrupikeun hal anu ngalir terus-terusan dina kalolobaan jalma. Éta tiasa dirobih ku kaayaan pribadi anu tangtu, sapertos setrés atanapi kaséhatan émosional. Ku cara kieu, jalma anu setrés tiasa gaduh karep anu tangtu dina hubungan séks atanapi peryogi séks pikeun ngaleungitkeun masalah anu disababkeun ku setrés.

Dina kasus pasangan, salah sahiji pihak biasana boga kahayang seksual leuwih ti nu séjén, nu biasana ngabalukarkeun masalah tangtu. Dina artikel salajengna kami ngabejaan Anjeun kumaha carana meta dina acara anu salah sahiji mitra boga kahayang seksual leuwih ti nu séjén.

Pentingna komunikasi

Dialog sareng komunikasi penting dina pasangan naon waé. Upami aya sababaraha masalah nalika hubungan seksual, Ngawangkong hal kaluar mantuan nyingkahan konflik tangtu dina hubungan. Sex teu tiasa janten kawajiban, éta kedah janten momen sauyunan dina pasangan anu ngabantosan nguatkeun beungkeut anu diciptakeun.

Empati mangrupikeun unsur penting anu sanés pikeun ngarengsekeun masalah anu disababkeun ku séks. Anjeun kudu nyaho kumaha carana nempatkeun diri dina sapatu tina pasangan anjeun ngartos sepanjang waktos alesan pikeun karaton sarta kurangna kahayang seksual.

Nembongkeun kaasih jeung cinta ka pasangan

Sex teu kudu hal mékanis atawa tiis tapi momen pinuh ku gairah jeung erotism nu provokes enjoyment tina pasangan. Sateuacan ngalakukeun hubungan seksual, hal anu penting pikeun masihan leuwih sering dipake tinimbang pikeun mintonkeun cinta jeung sayang ka pasangan. Kisses sarta caresses arah pasangan kudu prelude kana hubungan seksual.

pasangan-euweuh-kahayang

Tinjauan kabiasaan sapopoé

Aya sababaraha aspék poé-ka poé anu bisa ngabalukarkeun apathy tangtu dina tingkat seksual. Kadang kacapean, kacapean atanapi setrés mangrupikeun masalah séks. Kusabab ieu, penting pikeun ngarobih kabiasaan ieu pikeun anu langkung séhat anu ngamungkinkeun nyegerkeun libido sareng napsu seksual. Masturbasi dina sababaraha waktos tiasa ngabantosan kahayang seksual balik deui ka pasangan. Ngalibetkeun jalma séjén dina momen ieu bisa ngajawab masalah napsu seksual sarta mantuan reawaken libido. Upami masturbasi sapertos kitu janten biasa sareng umum, anjeun kedah angkat ka profésional anu terang kumaha carana ngeureunkeun masalah ieu.

Pondokna, kelamin kudu moment husus tur gaib pikeun pasangan nanaon. Upami éta janten kawajiban nyata, sigana pisan yén masalah bakal mimiti timbul dina hubungan éta. Lamun karaton dina tingkat seksual dibuktikeun, hal anu penting pikeun ngobrol jeung pasangan dina raraga neangan solusi nu nguntungkeun maranehna. Émut yén séks kedah janten hal anu sukarela sareng éta kedah janten momen kanikmatan pikeun dua pihak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.