Kumaha sunbate nalika kakandungan aman

sunbathing nalika kakandungan

Upami anjeun hoyong berjemur nalika kakandungan, anjeun kedah ngalaksanakeun sababaraha pancegahan pikeun ngalakukeunana aman. Usum panas datang, poé panjang di panonpoé ngarasakeun hirup ker. Mangtaun-taun anu ogé dipiharep saupama bisa leuwih sumanget, sabab ahirna mah sigana kahirupan anu geus dipikawanoh geus mimiti pulih saeutik-saeutik. Tapi kakandungan hartina panonpoé bisa bahaya dina sababaraha cara.

Mimitina pikeun ngurus kaséhatan sarta ngembangkeun orok anjeun lajeng ngajaga kaséhatan anjeun sorangan, kulit anjeun sarta kageulisan anjeun, nu sadayana babarengan. Meunang siap pikeun usum panas unik tur husus, sabab anjeun tiasa ngarasakeun panonpoé nalika kakandungan sarta ogé aman. Ieu sababaraha tip pikeun ngajantenkeun éta.

Dupi abdi tiasa sunbathe lamun kuring hamil?

Panonpoé pisan mangpaatna pikeun kaséhatan boh jasmani boh méntal. Sanajan disebutkeun yen panonpoé nyadiakeun vitamin D, kabeneran aya yén éta téh kulit sorangan nu ngalakukeun eta. Panonpoé mantuan ieu lumangsung nalika awak kakeunaan sinar panonpoé urang. Vitamin ieu mangrupa gizi penting, awak butuh eta pikeun kaséhatan loba organ na, kaasup tulang. Kusabab ieu, aya seueur masalah anu diturunkeun tina kakurangan vitamin D sareng nalika kakandungan, disarankeun suplement vitamin anu kalebet.

Ku alatan éta, lamun keur reuneuh, anjeun kudu nyaho yén sunbathing tiasa pisan mangpaatna. Pikeun anjeun mimitina, sabab anjeun sorangan kakurangan tina kakurangan dina tulang anjeun, sabab éta orok nu nyokot gizi anjeun meakeun. Tapi ogé, pikeun ngamajukeun ngembangkeun tulang dina orok Anjeun kudu sunbathe. Ayeuna, anjeun kedah ngalakukeun éta tapi nyandak sababaraha pancegahan anu leres-leres aman.

Tips kanggo sunbathing aman nalika kakandungan

Salah sahiji résiko utama sunbathing nalika kakandungan nyaéta, kusabab parobahan hormonal, bintik poék biasana muncul dina kulit beuteung sareng raray. Upami anjeun henteu ngajagi diri kalayan leres, noda anu muncul tiasa permanén sareng sesah dileungitkeun. Lantaran kitu Anjeun teu kedah nyandak resiko teu kakurangan tina hyperpigmentation.

Jang ngalampahkeun ieu, hal kahiji anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyingkahan paparan kaleuleuwihan ka panonpoé. Leumpang sajam di jalan bakal cekap, sanaos henteu peryogi panonpoe pikeun pencét anjeun pinuh. Anjeun oge kedah ngajaga wewengkon paling sénsitip kayaning sirah, sabab a stroke panas dimimitian di dinya sarta bisa ngabalukarkeun konsékuansi serius. Tungtungna, paké panyalindungan panonpoé kalayan faktor anu luhur pisan sareng layar pinuh.

Tapi teu cukup ngagunakeun krim pikeun sakabéh awak. Kulit raray utamana sénsitip kana hyperpigmentation nalika kakandungan, jadi Anjeun kudu make produk husus pikeun pamakéan ieu. Ngan lajeng anjeun bisa aman sunbathe sarta masih ngalaman ravages bintik kulit. Lantaran kitu teu pernah nyeri mun maké topi pikeun nyegah panonpoe tina pencét raray anjeun langsung.

Di sisi anu sanésna, panonpoé tiasa bahaya pikeun anu kakandungan pikeun alesan séjén. Tegangan biasana béda-béda nalika kakandungan sareng stroke panas tiasa nyababkeun anjeun pingsan. Sanajan mimitina teu leuwih ti pusing, Anjeun tiasa pingsan, anu dina kaayaan anjeun tiasa bahaya pisan. Nyegah awak anjeun tina overheating, anjeun ogé henteu kedah nyéépkeun seueur waktos ngagolér di panonpoé. Éta leuwih hadé pikeun ngalakukeun éta nalika anjeun jalan-jalan, supados suku sareng panangan anjeun henteu bareuh.

Tungtungna, émut yén sadayana dina ukuran anu leres tiasa aya mangpaatna, tapi upami dilakukeun kaleuleuwihan sok ngabahayakeun. Ngarasakeun usum panas sareng panonpoé tanpa ngabahayakeun kaséhatan anjeun, teu ngan lamun keur reuneuh, tapi dina sagala tahapan kahirupan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.