Kumaha ngarobih kamar mandi anjeun ku cara anu gampang

Ngarombak kamar mandi

Kamar mandi mangrupikeun salah sahiji tempat di bumi urang éta peryogi langkung seueur padamelan sareng parobihan upami urang hoyong ngomean deui. Tapi dimungkinkeun pikeun ngarobih penampilanana ku sababaraha rampa tanpa kedah ngalangkungan karya ageung atanapi prosés sesah. Kusabab kitu urang tiasa nyatet sababaraha trik sareng ide pikeun ngarobih kamar mandi ku cara anu gampang anu ngajantenkeun urang rumaos ngagaduhan rohangan anu énggal pisan.

Nganyaran rohangan sanés hal anu gampang, tapi urang tiasa ngalakukeun éta ku sababaraha ideu. Aya jalma anu ngatur ngarobih rohangan na di bumi tanpa kedah ngalakukeun padamelan ageung, sahingga aranjeunna ngamangpaatkeun naon anu dipibanda sareng ngahémat artos dina parobihan éta. Urang bakal ningali sababaraha ideu anu bakal ngabantosan urang pikeun ngarobih kamar mandi ku cara anu gampang.

Anggo cet ubin

Salah sahiji hal anu sering disarankeun nalika ngarobih rohangan tanpa investasi teuing nyaéta mésér cet anu saé pikeun masihan sadayana. Henteu ngan témbokna bakal katingali anyar, tapi urang tiasa ngarobih warna kamar mandi Sareng damel sadayana hirup anyar Dina hal ieu urang kedah nganggo cet ubin upami éta anu urang gaduh di kamar mandi. Aya seueur cét, sareng matte, satin atanapi gloss, pikeun masihan kamar mandi anjeun katingal anyar. Ieu salah sahiji léngkah munggaran anu anjeun kedah nimbangkeun. Anjeun tiasa ngagentos bak mandi, daérah pancuran atanapi sadaya témbok sapertos kieu.

Wani ku wallpaper

Wallpaper dina kamar mandi

Wallpaper mangrupikeun unsur anu biasana urang anggo dina kamar tidur sareng ogé di lorong atanapi ruang keluarga. Tapi teu umum pisan ningali éta di daérah kamar mandi. Nanging, dinten ieu mangrupikeun elemen kualitas luhur anu ogé tiasa dianggo dina sababaraha bagéan kamar mandi. Upami anjeun ngagaduhan daérah témbok tanpa ubin, anjeun tiasa ngamangpaatkeun sareng wani nganggo wallpaper hébat pikeun masihan tampilan anu warnaan sareng warni ka kamar mandi anjeun. Upami kamar mandi gaya vintage ide na saé sareng anjeun tiasa ngajantenkeun kamar mandi anjeun janten tempat anu gaya pisan.

Ngarobih tilelep sareng eunteung

Ngarobih kabinet wastaheun

Anjeun tiasa investasi di unit kasombongan anyar sareng kaca spion. Éta mangrupikeun bagian anu penting pisan tina kamar mandi anu seueur ayana sareng kasohor. Upami urang henteu tiasa ngarobih hal-hal anu sanés, nempatkeun kana tilelep énggal kalayan neundeun sareng kaca spion anu anjeun resep tiasa janten salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun kamar mandi katingal énggal. Eunteung pangbasajanna, buleud atanapi gaya vérsi sangat populer. Di handapeun anjeun tiasa nyimpen unit panyimpenan pikeun nyimpen barang dina warna lampu anu saé. Bisi wae, gaya jati bakal gumantung kana gaya kamar mandi.

Tambahkeun taneuh anu énggal

Ieu mangrupikeun parobihan anu henteu sadayana tiasa dilakukeun, tapi anu leres nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarobih lantai ku kirang damel ayeuna. Anjeun tiasa milih lantai éta masang sareng sistem klik lantai vinil anu niru kai. Aya aranjeunna dina warna anu saé pisan sareng aranjeunna ngajantenkeun rohangan sigana langkung modéren sareng ayeuna ngan ukur ku nambihan kana lantai anu urang gaduh upami éta parantos teu gaya.

Tambihan pepelakan

Tutuwuhan pikeun kamar mandi

nu pepelakan masihan warna sareng kahirupan pikeun sagalana. Éta sababna aranjeunna tiasa janten ide anu saé pikeun ngahias rohangan. Nambihan pepelakan sareng kembang nambihan bohemian sareng sentuhan khusus pikeun rohangan mana waé. Dina kasus kamar mandi, urang kedah nambihan pepelakan anu tahan dina lingkungan anu lembab anu biasana aya, sabab upami henteu, éta moal salamet. Tapi aya sababaraha pepelakan anu cocog pikeun rohangan ieu.

Ngagabungkeun tékstil sareng detil

Hal séjén anu anjeun tiasa robih gampang nyaéta tékstil sareng detil alit, anu ogé bakal ngahasilkeun bédana ageung. Tingali pikeun anduk anu cocog sareng sababaraha detil sareng anjeun bakal ningali yén kombinasi ieu masihan koherensi anu tangtu dina rohangan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.