Kumaha ngahias ruang tamu sareng pepelakan

Hiasan sareng pepelakan

Tutuwuhan sanés ngan ukur mahluk hirup anu ngabantosan urang pikeun nyiptakeun rohangan anu langkung séhat sareng langkung istiméwa, tapi éta ogé bagian tina hiasan. Di seueur kamar di bumi urang tiasa nempatkeun pepelakan, utamina upami urang teu gaduh teras atanapi kebon anu kedah dipimilik ku aranjeunna. Mangrupikeun ide anu saé pikeun nambihan sababaraha warna sareng pepelakan supados ruang tamu langkung saé.

nu pepelakan ngahias di daérah ruang tamu aranjeunna tiasa ditempatkeun di seueur tempat. Penting pikeun terang dimana nempatkeunana ngarah teu ngaganggu sareng ngarah hiasan. Upami anjeun badé nambihan sababaraha pepelakan di bumi anjeun, tong ragu nempatkeun sababaraha di ruang tamu anjeun supados rohanganna raoseun sareng éndah dina waktos anu sami.

Kumaha miara pepelakan di ruang tamu

La ruang tunggu mangrupikeun ruang umum dimana seueur waktos nyéépkeun. Éta sababna ngeunaan nyiptakeun daérah anu raoseun pisan janten raoseun. Tutuwuhan ngabantosan urang pikeun ningkatkeun kahaneutan dina rohangan mana waé. Pikeun nyekel aranjeunna, urang kedah terang jenis pepelakan éta sareng perawatan anu diperyogikeun. Kusabab urang kedah prune aranjeunna, sabaraha urang kedah cai aranjeunna atanapi upami aranjeunna peryogi lampu langsung atanapi henteu. Penting ogé yén urang ngan ukur milih pepelakan di jero rohangan, upami éta moal tiasa salamet di jero rohangan.

Tambahkeun kaktus di ruang tamu

Dekorasi ku kaktus

nu kaktus di ruang tamu mangrupikeun ideu anu saé, sanaos upami ageung, jaga kedah dijaga supados sato atanapi murangkalih henteu cilaka ku éta. Kaktina ieu sampurna pikeun sadaya jenis lingkungan. Di ruang tamu aranjeunna nyiptakeun rohangan anu seueur kapribadian. Hiasan boho, gaya Nordik atanapi gaya California sampurna pikeun ngalengkepan panggunaan kaktus ieu, utamina upami ukuranana ageung. Kaktus henteu meryogikeun seueur perawatan, kumargi aranjeunna kedah gaduh sakedik cai sareng henteu dipotong atanapi anu sapertos kitu, janten upami urang énggal miara pepelakan éta ide anu pangsaéna.

Ngadamel juru pepelakan

Hiasan pepelakan kanggo ruang tamu

Upami anjeun sapertos gaya kasual sareng pepelakan, ide anu saé pikeun nambihan juru sareng pepelakan. Anggo lomari baju atanapi bahkan lomari buku pikeun nempatkeun pepelakan dina tingkat anu béda. Anjeun tiasa nambihannana di daérah anu anjeun gaduh cahaya anu saé, caket jandéla. Sudut pepelakan sampurna di bumi mana waé sareng ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngurus éta kalayan langkung gampang. Anjeun tiasa nganggo jati antik, sabab éta bakal ngagaduhan langkung pesona. Upami anjeun nempatkeun sababaraha pepelakan di juru, anjeun tiasa nyampur, milih sababaraha anu bénten, nyiptakeun komposisi anu saé.

Tutuwuhan dina karanjang anyaman

Tutuwuhan pikeun ruang tamu

Karanjang anyaman parantos janten populer sabab éta bahan alami anu nambihan sentuhan haneut pikeun bumi. Éta sababna dina sababaraha kasempetan aranjeunna dipaké pikeun nutupan pariuk sareng masihan sentuhan khusus. Upami anjeun badé mésér sababaraha pepelakan ageung, anjeun tiasa nganggo jinis keranjang ieu kanggo ruang tamu. Sababaraha ngagaduhan pompon atanapi dicét, janten aranjeunna sampurna pikeun ngahias disisi pepelakan.

Gantung pepelakan dina ruang tamu

Tutuwuhan ngagantung

Cara séjén pikeun nempatkeun pepelakan dina ruang tunggu aya ku pepelakan ngagantung. Aya potongan crochet pikeun ngagantungkeunana sareng éta katingalina saé pisan, sanaos peryogi sababaraha padamelan deui kusabab anjeun kedah nempatkeun gantungan sareng masang pariukna, anu henteu tiasa ageung teuing. Jinis pariuk ieu dianggo pikeun misahkeun rohangan atanapi pikeun ngahias témbok sareng lalangit. Mangrupikeun ideu anu saé anu ngabantosan urang nganggo pepelakan di seueur tempat di kamar sareng ngajantenkeun hiasan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.