Kumaha ngahias ku gaya boho vintajis

Boho antik

La campuran gaya nalika ngahias Mangrupikeun salah sahiji hal anu paling saé anu tiasa urang laksanakeun, sabab éta masihan urang langkung seueur kabébasan nalika mendakan potongan-potongan sareng inspirasi. Éta ogé leres yén gaya kadang dihijikeun sareng sesah ngartos salah tanpa anu sanés. Salaku conto, gaya vintage pisan ayana di batur sapertos industri atanapi boho chic. Dina hal ieu urang bade ningali kumaha ngahias dina gaya boho vintage.

El gaya boho vintage nganggo pesona sareng gampang tina gaya bohemian dibarengan ku némpél khusus potongan-potongan vintage anu ngagaduhan sajarah sareng karakter. Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji campuran anu urang paling resep kusabab urang tiasa nyiptakeun lingkungan kalayan seueur kapribadian sareng gaya anu teu tiasa dibandingkeun.

Kelir dina dunya boho

Gaya boho vintage

Sugan hal anu paling hese dicampur sareng diintegrasikeun dina gaya hiasan boho nyaéta warnana, kusabab henteu ngan ukur campuran. Dina gaya Nordik seueur nada dasar anu dianggo sareng dina pengertian ieu langkung gampil, tapi di dunya boho katingal anu langkung santai ditéang kalayan nada anu biasana haneut. Maranéhanana bisa campur nada bumi, sababaraha warna beureum, coklat, jeruk komo biru atanapi hejo. Éta sadayana gumantung kana jumlah warna anu urang hoyong tambahkeun. Kusabab aya seueur kabébasan, urang tiasa nganggo nada anu béda-béda sareng seneng-seneng sareng éta. Tangtosna, urang kedah ngungsi tina kaleuleuwihan, sabab upami urang seueur teuing warna urang tungtungna tiasa capé. Anggo nada dasar sapertos nada beige sareng warna bodas rusak sareng dina tambihan tékstil kalayan cetakan sareng warna anu saé.

Tutuwuhan penting

Kumaha ngahias ku parabot méwah

Tutuwuhan mangrupikeun tambahan anu saé pikeun hiasan sareng bumi, tapi dina gaya boho vintage aranjeunna ampir-ampiran aya. Anjeun tiasa ngagunakeun rupa-rupa pariuk, sababaraha nganggo gaya vintage, sapertos terra cotta, pikeun nyampur gaya. Tutuwuhan ageung atanapi kaktus idéal. Anjeun tiasa ngagantungkeun sababaraha pepelakan nganggo panci crochet, anu parantos modis deui sareng cocog pikeun nyampur gaya ieu. Anjeun tiasa nyiptakeun juru anu pinuh ku pepelakan.

Keuna aheng

Gaya Bohemian sareng gaya vintage

Dina boho chic urang ngagaduhan sentuhan kasual tapi ogé mangrupakeun pantulan gaya hirup bohemia, dimana perjalanan sareng budaya aheng ngagaduhan rohangan na. Éta sababna dina sababaraha kasempetan urang tiasa ningali potongan tina budaya séjén dina gaya ieu. Upami anjeun ogé milih anu vintage anjeun bakal tiasa némpél sampurna. Entong sieun nyampur sareng milih potongan anu anjeun resep, sanaos éta sanés trend, sabab ieu sumanget gaya ieu.

Potongan panen

Aya seueur pamendak anu béda dina gaya vintage, tapi di luhur sadayana, potongan otentik sareng antik anu dipilarian, anu henteu acan dicét atanapi henteu ngan saukur salinan anu lami. Pikeun ieu anjeun tiasa milarian dina tilas, Kusabab di jerona anjeun tiasa mendakan potongan anu saé pisan, sareng sajarah nyalira sareng kapribadian. Milih potongan anu khusus mangrupikeun gaya klasik dina gaya boho, kumargi anjeun henteu hoyong gaduh bumi anu sami sareng anu sanés, dumasar kana tren, tapi aya anu unik sareng anu béda.

Entong buru-buru ngahias

Gaya boho vintage

dina gaya boho vintage potongan kedah khusus, janten kamungkinan urang moal mendakan sadayana sakaligus. Penting pikeun nyandak waktos kanggo milih potongan sareng detil, milari hal-hal anu urang resep pikeun nyiptakeun suasana anu sampurna di bumi urang. Sakali anjeun ngagaduhan jati dasar, anjeun tiasa nyéépkeun waktos kanggo milari detail alitna, ti vas dugi ka tékstil dugi ka kaca spion. Teu aya buru-buru nalika mendakan buah vintaj sabab naon anu urang pikahoyong henteu salawasna muncul mimitina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.