Kumaha ngahias dina gaya Srimanganti pedesaan

Pedesaan chic

El gaya Srimanganti pedesaan langkung ngaapresiasi ayeuna, éta mangrupikeun campuran anu hadé tina potongan désa sareng modéren, modéren sareng ayeuna. Kontras mangrupikeun trik anu saé pikeun ngahias, kumargi cara ieu urang henteu tetep sacara éksklusif pikeun hiji gaya sareng nyiptakeun hal-hal unik sareng khusus. Éta salawasna langkung saé pikeun nyampur gaya sareng kéngingkeun bumi kalayan kapribadian tibatan salinan gaya anu tangtu anu tiasa capé.

El gaya chic rustik mangrupikeun gaya novél anu ngusahakeun masihan sentuhan anu langkung elegan sareng canggih pikeun lingkungan padesaan. Jenis-jenis lingkungan ieu diideuan ku nagara, rohangan padesaan, dimana aya bahan anu katingali kasar sareng potongan fungsina, tapi sentuhan anu raoseun ngabantosan dimodernisasi sareng ngahontal kaanggunan anu sakapeung kurang.

Bahan alami

Pedesaan chic pikeun bumi

nu bahan alami mangrupikeun bagian mendasar tina gaya désa, Janten urang moal tiasa ngalakukeun tanpa aranjeunna. Kayu dina jati, rotan, baskét anyaman sareng potongan batu anu sampurna pikeun nyiptakeun suasana padesaan anu engkéna tiasa nambihan rampa. Padesaan kedah protagonis, sabab éta gaya dasarna. Perabotan kai biasana lami atanapi ngagaduhan tampilan anu kasar, kuat tanpa teuing hiasan. Lantai kai atanapi batu ogé sering dianggo. Di sisi anu sanésna, dina seueur asesoris anyaman dianggo, ku baskét atanapi karpét dina bahan éndah ieu anu saé pisan.

Lampu sareng nuansa alami

Bahan dina gaya chic rustik

Dina gaya ieu, a toél langkung modern dina lingkungan padesaan. Nada cahaya ngabantosan urang pikeun ngirangan sentuhan padesaan, kumargi lingkungan sateuacanna ngagaduhan seueur kai poék sareng nada anu kuat anu mareuman kamar. Dina hal ieu urang milarian nuansa sapertos bule, abu-abu sareng khususna beige anu hampang, lemes sareng ogé nyayogikeun kahaneutan. Dina jenis lingkungan sapertos kieu henteu raos pisan pikeun milari potongan-potongan warna anu seueur, sabab di lingkungan padesaan biasana henteu.

Tambihkeun kembang sareng pepelakan

Lo padesaan loba hubunganana sareng padesaan sareng alam, janten sababaraha tutuwuhan henteu tiasa leungit dina rohangan ieu. Ayeuna, pepelakan seueur di candak di jero rohangan, pepelakan ageung sareng alit, kanggo nyiptakeun juru-juru khusus. Idéna nyaéta pikeun nambihan kasegaran sareng warna sareng pepelakan. Milari pot anu saé dina nuansa lampu atanapi tambahkeun pariuk anyaman.

Jati gaya Perancis

Gaya chic désa

Sanaos kami parantos nyarioskeun perkawis poin-poin anu nyababkeun urang kana gaya désa, urang ogé kedah mikir ngeunaan nambihan sentuhan anu paling raos. Anjeun tiasa pikeun ieu kalebet sababaraha jati dina gaya Perancis. Gaya ieu ngagaduhan jati anu dibentuk kalayan seueur detil, sinuous sareng nganggo suku ukiran. Nambahkeun hiji atanapi dua potongan jati tina gaya ieu langkung ti cukup pikeun nyiptakeun sentuhan anu langkung Srimanganti. Salaku tambahan, gaya vintage mangrupikeun bagian tina potongan-potongan Perancis sahingga urang bakal nyiptakeun suasana anu istimewa.

Marmer sareng keramik

Bahan padesaan condong kasar sareng henteu kahias. Tapi pikeun nyiptakeun lingkungan anu langkung elegan urang tiasa nambihan jinis matéri anu sanés. The marmer pisan elegan sareng éta sababna éta dipaké dina lingkungan ieu. Éta tiasa janten sapotong pikeun hawu, méja méja atanapi bahkan sentuhan dina luhur sapotong jati. Marmer elegan, utamina upami urang milih warna sapertos kulawu sareng bodas. Di sisi anu sanésna, keramik ogé ngagaduhan sentuhan anu elegan, janten urang tiasa ngempelkeunana dina detil alit sapertos vas atanapi inohong hiasan. Dina detil alit anjeun tiasa ningali sentuhan anu canggih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.