Kumaha ngagunakeun krim hidrokuinon pikeun kokotor kulit

krim hydroquinone

La hidrokuinon Éta aya dina ampir sadaya produk pemutihan kulit, sareng éta mangrupikeun salah sahiji pangobatan anu paling efektif pikeun panggunaan bumi pikeun ngaleungitkeun titik-titik gelap.

Umumna digunakeun salaku asistén dina mesék kimia, sabab gumantung kana jinis noda, perlu ngagunakeun bahan ieu dina kombinasi.

Konsentrasi tina hidrokuinon yén krim pemutih kanggo panggunaan wengi sadidinten henteu kedah luhur, maksimal 2%, sabab upami henteu éta tiasa ngahasilkeun pangaruh ngarugikeun kana kulit sapertos kaduruk.
Hasilna ditingali saatos sakitar 4 dugi ka 12 minggu, jelas yén beuki poékna noda, beuki lila pikeun ngabodasan éta.

Nalika krimna parantos ngagaduhan 4% hidrokuinon, éta pikeun ngubaran hiperpigmentasi kulit sapertos melasma, freckles sareng lénigin séntil. Penting pikeun terang yén kulit anu nampi krim ieu henteu kedah sénsitip, sabab upami henteu, aranjeunna henteu sabar dina konsentrasi luhur sapertos kitu.

nu krim hydroquinone Aranjeunna salawasna kedah dilarapkeun dina wengi, unggal dinten atanapi unggal dinten sanés sakumaha anu dijelaskeun ku spesialis. Anjeun teras kedah nyeuseuh raray anjeun énjingna sareng nganggo krim kalayan faktor perlindungan matahari, pikeun nyingkahan bintik-bintik anyar.

Krim sareng sagala jinis prosés pemutihan potosensitikeun kulit, janten paparan panonpoé henteu merenah, sabab noda énggal bakal langkung hésé dicabut.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Silvia Garcia Perez cenahna

    Hydroquinone, sabaraha lami anjeun tiasa nerapkeun kana kulit wajah, nyaéta dugi titikna ngaleungit atanapi masihan sabaraha waktos deui pikeun ngendalikeun melanosit. Hatur nuhun

  2.   enyaika cenahna

    hidrokuinon ngahapus bintik-bintik dina kulit anu kakeunaan panonpoé

  3.   nona Choco cenahna

    lamun anjeun tiasa ngadamel makeup atanapi henteu

    1.    Jenn cenahna

      Langkung saé henteu nganggo makeup bari nganggo cremoquinone ... Nalika kulit janten beureum sareng mimiti serep mimiti. Naséhat kuring nyaéta salami 3 atanapi 4 minggu éta anjeun kaluar sakedik mungkin. Ku cara éta anjeun moal ngaraos museurkeun perhatian sabab sababaraha urang naroskeun naon anu kajantenan pikeun raina. Sareng tangtosna henteu berjemur.

  4.   Marlluri Nightshade cenahna

    Naha hidrokuinon épéktip pikeun noda kangkang ???

  5.   Fernanda cenahna

    Naha krim dianggo ngaleungitkeun bintik-bintik ketiak?
    Sareng dimana kuring tiasa kéngingkeunana?

  6.   Nora1017 cenahna

    Ah nganggo hidrokuinon, tapi sabaraha%? Abdi nganggona pikeun dosa éta bakal ngabdi!

  7.   Nora1017 cenahna

    di tukang cukur

  8.   yaneth cenahna

    Kuring hariwang kuring nganggo krim relifeskin sareng ayeuna aya bintik bodas anu nembongan dina pameunteu kuring