Kumaha cara ngadistribusikaeun sareng ngatur papakéan anu diwangun

Mesen dina lomari

Naha anjeun cukup untung gaduh papakéan anu diwangun di bumi anjeun? Ieu mah ngan saukur ngidinan Anjeun pikeun nyieun kalolobaan spasi dina kamar tinangtu, tapi ogé ngaoptimalkeun gudang. Pikeun ieu, éta bakal janten konci pikeun nyebarkeun éta leres. Sareng éta anu urang ngobrolkeun ayeuna, kumaha cara ngadistribusikaeun sareng ngatur papakéan anu diwangun.

La konfigurasi interior tina papakéan a nangtukeun practicality na. Nyebarkeun interior tina papakéan anu diwangun dina pamikiran ngeunaan kabutuhan anjeun bakal janten konci pikeun ngaoptimalkeun rohangan sareng ngajaga tatanan. Sareng kumaha ieu dilakukeun? Nganalisis naon anu anjeun hoyong simpen dina lomari sareng nyiptakeun rohangan khusus pikeun éta.

Kumaha ngatur jero papakéan

Closets umumna diatur dina bagian atawa awak nangtung. Awak anu rubakna henteu langkung ti satengah meter sabab upami kitu, éta bakal hésé pikeun ngatur baju sacara optimal. Henteu ngan kusabab bar atawa rak bisa ngabengkokkeun kalawan beurat, tapi kusabab jumlah badag objék dina spasi sarua salawasna ngajadikeun eta leuwih hese pikeun ngajaga urutan.

diwangun-di papakéan

Nalika ngonpigurasikeun awak nangtung ieu anjeun tiasa nganggo item urutan béda pikeun practicality gede. Ieu bakal penting, kumaha oge, nu jadi sadar naon jenis pakean jeung asesoris anjeun boga tur hoyong tetep dina lomari, pikeun milih aranjeunna. Jadi buka pacilingan anjeun sarta nulis handap naon nu peryogi pikeun nangtukeun jenis naon elemen urutan nu peryogi tur dina hubungan naon.

elemen urutan

Kiwari, aya seueur unsur anu tiasa anjeun pasang kana papakéan anjeun supados langkung praktis. Anu utama sareng anu aya dina sadaya kabinet nyaéta: bar, rak jeung drawers, Tapi aranjeunna dina cara béda saprak leuwih taun maranéhna geus diropéa pikeun nawarkeun pamakéan hadé spasi tur kanyamanan gede. Anjeun tiasa nyetél papakéan sareng tilu elemen ieu, tapi ogé tiasa pikaresepeun pikeun nambihan anu sanés.

bar ngagantung baju

Ieu adat pikeun allocate dua spasi ka ngagantung baju. A spasi munggaran pikeun dresses na baju usum nu jangkungna biasana antara 150 jeung 170 séntiméter. Sareng anu langkung pondok pikeun kaos sareng calana panjangna antara 90 sareng 100 sentimeter. Panungtungan ieu kadang disaluyukeun guna ngagunakeun spasi langsung handap eta pikeun bar sejen atawa elemen urutan séjén.

Rak (bisa dicabut)

Unsur sejen hadir dina sakabéh closets sarta kami nganggo, utamana, pikeun ngatur garments narilep kayaning kaos oblong atawa jumpers jeung asesoris kayaning tas, nya éta rak atawa rak. Upami anjeun badé ngalebetkeun kana papakéan anjeun, pastikeun yén aranjeunna tiasa disaluyukeun jangkungna pikeun adaptasi sareng parobihan anu bakal datang, yén antara hiji sareng anu sanésna henteu langkung ti 40 sentimeter jangkungna sareng aranjeunna tiasa dicabut.

Sareng kusabab rak tarik-kaluar? Kusabab aranjeunna nungkulan salah sahiji drawbacks unsur ieu: henteu mampuh pikeun nempo sakabeh baju di glance sarta pikeun ngakses eta comfortably nalika lomari jero tur ngajak "baris ganda".

Laci

Laci katutup pisan praktis pikeun ngatur kaos oblong, baju jero sareng asesoris. Nambahkeun dividers atanapi panitia Anjeun ogé bakal ngajantenkeun ieu langkung praktis. Henteu aya anu bakal kaluar tina tempatna nalika anjeun muka sareng nutup laci sareng éta bakal tetep teratur. Tong dipikiran! Bet dina drawers lemes-nutup, anjeun bakal ngahargaan eta duanana anjeun jeung drawers sorangan.

Tukang sapatu

Anjeun tiasa nempatkeun sapatu dina rak, tapi lamun kempelan sapatu anjeun penting, idéal pikeun nambahkeun modul pikeun sapatu. gaduh sababaraha di lomari Anjeun rak rada miring sareng tiasa dicabut anu ngamungkinkeun anjeun henteu ngan ukur ningali sadaya sapatu anjeun tapi ogé ngaksés éta kalayan nyaman mangrupikeun méwah. Kusabab anjeun moal mungkir kuring yén kanyataan nyimpen aranjeunna dina bagian handap lomari, sakumaha loba urang ngalakukeun, teu paling nyaman.

Kalangkung

Upami papakéan anu diwangun ti lantai ka siling, hal anu biasa nyaéta nempatkeun bar dina jangkungna anu nyaman sareng gaduh daérah di bagian luhur papakéan anu katelah kalapa, diwangun ku saloba kompartemen awak. Ieu bisa dipaké pikeun nyimpen suitcases, parabot keur sare, kostum, pakean kaluar-of-musim. Dina kasus panungtungan ieu, ulah ragu tempat baskets supados sadayana langkung teratur. Éta bakal langkung saé pikeun anjeun ngaksés éta tanpa ngaganggu sadayana.

Naha anjeun ayeuna wani ngatur papakéan anu diwangun? Analisa naon anu anjeun peryogikeun sareng mimitian ngarancang!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.