Kumaha cara ngadamel headboard lawon kanggo ranjang

Headboard lawon

Ngahias bumi nganggo lawon mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyandak kahaneutan sareng kahaneutan ka sadaya kamar. Bahkan ngamungkinkeun anjeun kamungkinan ngarenovasi hiasan kalayan gampang, kalayan sababaraha parobahan alit sareng investasi ékonomi minimum. Kusabab anjeun henteu kedah janten tukang ngaput ahli, atanapi ngagaduhan alat anu pangsaéna pikeun ngaput, kumargi ayeuna aya alternatif anu mangpaat pisan pikeun nyiptakeun sagala jinis unsur ku lawon.

Dina hal ieu urang badé ngadamel headboard lawon pikeun ranjang, sapotong hiasan anu ogé bakal kapaké pisan. Nalika anjeun hoyong nyéépkeun waktos maca sateuacan bobo atanapi upami anjeun badé ngagolér nonton TV, anjeun henteu kedah langkung bantal. Kusabab headboard anjeun nyalira bakal ngabantosan anjeun ngagolér tanpa kedah ngurilingan tempat bantalan saatosna. A praktis pisan, hiasan sareng gampang dilakukeun dua dina hiji.

Kumaha cara ngadamel headboard lawon

Kumaha cara ngadamel headboard kanggo ranjang

Cara panggampangna pikeun nyiptakeun headboard lawon nyaéta gaduh mesin jahit. Éta kelim saderhana anu tiasa anjeun laksanakeun sanajan anjeun sanés tukang ngaput ahli. Teuing anjeun tiasa kéngingkeun mesin jahit genggem, alat anu lumayan murah pikeun anjeun tiasa ngadamel pangaturan alit sareng nyiptakeun hal-hal saderhana sapertos kieu.

Anu pamungkas, anjeun salawasna ngagaduhan pilihan pikeun ngaput ku panangan. Sanaon hasilna moal sami sareng anu diala ku mesin jahit, Éta masih mangrupikeun padamelan karajinan sareng bédana naon anu bakal ngajantenkeunna istimewa. Kalayan lapisan dasar pisan sareng seueur kasabaran, anjeun tiasa nyiptakeun headboard lawon anjeun anu dipersonalisasi pisan.

Bahan anu diperyogikeun

Mimiti urang kedah ngukur témbok pikeun nyandak ukuran anu diperlukeun tina bahan. Umumna, headboard kedah ngukur sami sareng ranjang atanapi sababaraha séntiméter langkung, sanaos janten unsur buatan tangan anjeun tiasa milih ukuran anu anjeun pikahoyong. Pikeun ranjang tunggal, hal anu paling pas nyaéta ngadamel bantal tunggal salaku headboard. Nalika ngeunaan ranjang ageung, urang tiasa milih antara ngadamel hiji atanapi dua lembar.

Pikeun ranjang 90 séntiméter ieu bahan bakal diperyogikeun.

  • Lawon kanvas, Kalayan awak sareng résistansi tahan lami. Ukuran akhir bakal lega 1 méter sareng jangkungna 80 séntiméter. Janten urang peryogi dua potongan lawon 1,20 séntiméter jangkungna 1 méter, ukuran ieu ngitung tunjangan kelim.
  • Sabun parabot ngaput atanapi spidol.
  • gunting.
  • Jarum sareng utas atanapi mesin ngaput.
  • Un metro
  • Batang hordéng tina ukuran anu diperyogikeun sareng sababaraha pangrojong pikeun nyangcang palang kana témbok.
  • Serat ngeusian pikeun bantal.
  • 4 botones badag.

Léngkah-léngkah ngadamel headboard lawon buatan tangan

Ngahias ku lawon

  • Mimiti urang badé ngukur dina kaén. Kami ngagambar sagi opat kalayan ukuran anu pas sareng anu sanésna sakitar 5 séntiméter margin pikeun kelim. Ieu bakal ngabantosan urang nalika ngaput upami urang henteu ahli pisan dina hal ieu.
  • Urang motong lawon ku margina luar.
  • Sateuacan gabung kana potongan-potongan anu urang bade béréskeun ujung lawon ku mendungKu cara ieu urang bakal nyegah aranjeunna tina fraying.
  • Ayeuna urang badé ngadamel kelim dina salah sahiji sisi lebar, mastikeun yén aranjeunna geulis pisan.
  • Kami teraskeun ngaput potongan lawon, kanggo ieu urang nyanghareupan aranjeunna sareng ngaput dina 3 sisi sésana. Ninggalkeun bagian dimana kami parantos ngadamel hem tanpa ngagabung.
  • Urang balikeun deui sareng ngalirkeun piring ngaliwatan kelim supaya lancar.
  • Ayeuna urang badé ngadamel sababaraha loop sabuk, dina hal ieu urang peryogi 4 kanggo ukuran lébar hiji méter. Ukuran na panjangna 20 séntiméter 8 lébar. Kami nyésakeun sangu kelim, urang motong potongan lawon, urang mendung tepi sareng ngaput potongan anu sabalikna, nyésakeun hiji sisi teu dijahit. Kami ngahurungkeun sapotong, ngalirkeun piring sareng ngaput sisi anu leungit.
  • Pikeun ngarengsekeun puteran sabuk hayu urang ngadamel sababaraha kancing, anjeun tiasa nganggo mesin jahit anjeun atanapi ngadamel ku leungeun.
  • Urang nempatkeun loop dina lawon Pikeun terang dimana nempatkeun tombol, pastikeun sadayana sami jarakna.
  • ayeuna urang ngaput kancingna dina amplop lawon.
  • Urang ngaput gelang sabuk dina salah sahiji sisi na ka tukang tina headboard lawon.
  • Kami nutup ku tombol na urang ngeusian headboard ku serat pikeun bantal.

Kami parantos ngagaduhan headboard lawon anu réngsé, urang ukur kedah nempatkeun panyokong batang tirai dina témbok. Lebetkeun bar ngaliwatan puteran dina headboard teras lebetkeun kana ranjang anjeun. Dina soré tina ngaput anjeun bakal gaduh headboard énggal anjeun siap masihan hawa anu béda ka kamar anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.