Kumaha cara miceun getih tina papakean

Ngaluarkeun getih tina papakean

Ngaluarkeun getih tina papakean tiasa janten sesah, utamina upami parantos lami sareng kokotorna garing. Warta anu saé na nyaéta ku sakedik kasabaran sareng seueur trik anu épéktip ieu, anjeun tiasa ngaleungitkeun noda getih anu teu dipikahayang dina baju karesep anjeun. Perhatoskeun trik ieu di handap, anu anjeun ngan ukur kedah nganggo produk alami.

Kalayan getih, anjeun kedah gancang-gancang bertindak, kumargi langkung waktos ngalangkungan, bakal sesah ngaleungitkeun. Janten tong tinggalkeun noda getih pikeun waktos anu sanés akting gancang bakal nyieun bédana. Di sisi anu sanés sareng bertentangan sareng anu biasana dipikirkeun, anjeun kedah teras-terasan nganggo cai tiis. Upami anjeun nganggo cai panas, getih naék beku sareng nempel kana jaringan.

Trik ngaluarkeun getih tina baju

Ngaluarkeun noda getih tina kasur

Kami parantos jelas yén urang kedah meta gancang, ogé yén urang kedah nganggo cai tiis sareng ayeuna, produk naon anu dianggo pikeun ngaluarkeun getih tina baju? Di pasar anjeun tiasa mendakan produk khusus pikeun ngaleungitkeun noda, tapi aranjeunna pinuh ku sanyawa kimia anu tiasa ngarusak papakéan anjeun anu paling lemes. Warta anu hadé nyaéta di pantry anjeun tiasa mendakan bahan alami anu tiasa miceun getih tina baju, sapertos baking soda, uyah, cuka bodas atanapi hidrogén péroxida.

Sateuacan ngawitan ngarawat noda getih dina papakéan, anjeun kedah terang naha éta garing sadayana atanapi naha éta téh noda anu anyar. Dina kasus anu terakhir, anu mimiti anjeun kedah lakukeun nyaéta ngaleueut pakean dina cai sabun anu tiis. Gosokkeun kokotor sahingga tiasa nyéépkeun serat tina lawon. Engké, bilas ogé sareng parios sareng kokotor getih lengkep leungitUpami henteu, balikan deui prosés na.

Nalika noda getih parantos garing pisan, perlu diubaran sateuacanna kanggo tiasa ngaleungitkeun sapinuhna. Kadang-kadang noda getih némbongan dina kasur atanapi lambaran, duanana tina tatu alit anu henteu tiasa ditingali sareng tina waktos haid. Ayana di tempat anu kirang katingali, langkung umum pikeun aranjeunna garing. Catet trik ieu pikeun ngaluarkeun getih tina pakean dina kasus sapertos kitu.

Kumaha cara miceun getih tina kasur

Pikeun miceun noda getih tina kasur anjeun kedah nuturkeun léngkah salajengna:

  • Nyemprot hidrogén péroxida dina kokotor sareng ngantepkeun éta meta antara 30 sareng 60 menit. Ati-ati, trik ieu henteu dianggo pikeun papakéan anu hipu sabab hidrogén péroxida tiasa ngabakar papakéan.
  • Saatos waktos éta, nyemprot cai tiis sareng nganggo sikat ngusapan noda ogé.
  • kiwari, miceun résidu ku kaén beueus kanggo ningali status na getih.
  • Rék ngagunakeun deterjen bubuk cuci tangan sareng sikat sareng gosok dugi kokotorna tos lengkep.
  • Hayu garing pikaresep dina panonpoé, Kusabab ieu disinféktan alamiah sareng ngabodaskeun.

Cuka bodas sareng baking soda

Ngaluarkeun noda getih tina papakean

Baking soda sareng cuka beberesih bodas anu alami, gampang diakses, produk murah pikeun ngabersihkeun naon waé. Dina tautan anjeun bakal mendakan seueur beberesih tips kantun nganggo produk ieu. Tapi ogé, babarengan ngawangun hiji tim anu sampurna ngalawan noda getih dina baju. Catetan:

  • Hal anu kahiji nyaéta nerapkeun bikarbonat langsung dina noda getih.
  • Teras girimis cuka bodas kana baking soda. Anjeun bakal ningali kumaha réaksina kajantenan, tong hariwang yén éta normal pisan. Ninggalkeun tanpa rubbing sakitar 20 dugi 30 menit.
  • kiwari, miceun produk ku kaén beueus.
  • Rék Pasang papakéan dina seueur cai tiis.
  • Pariksa naha rereged getih parantos kaluarUpami kitu, anjeun tiasa nyeuseuh baju anjeun sacara normal dina mesin cuci. Upami teu kitu, balikeun deui prosésna dugi getihna lengkep.

Salaku tip akhir émut entong nyimpen baju nganggo noda getih dina mesin cuci sasarengan sesa baju. Getih tiasa ngotorkeun sésa baju sareng bahkan noda kaén anu hipu. Pariksa baju anjeun saé sateuacan nempatkeun kana mesin cuci sareng anjeun tiasa nyimpen baju anjeun dina kaayaan anu sampurna langkung lami deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.