Kumaha carana miceun bulu mata palsu tanpa ngarusak panon anjeun

bulu mata palsu

Aya awéwé anu henteu nganggo bulu mata palsu kusabab aranjeunna pikir yén hésé teuing dipiceun atanapi dirawat sareng teu aya anu jauh tina bebeneran, aranjeunna raoseun sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunana di bumi anjeun nyalira. Bulu mata palsu napel dina bulu mata alam ku lem semi-permanén, hal anu ngajadikeun ngaleungitkeun éta prosés hipu tapi gampang. Anjeun tiasa ngaleupaskeun bulu mata palsu atanapi panyambung bulu mata anjeun tanpa ngarusak bulu mata alami anjeun atanapi panon anjeun.

Bulu panon palsu tiasa lepas bahkan sababaraha minggu, tapi saatos waktos anjeun bakal mulai perhatoskeun yén sababaraha bagéan na mimiti rusak atanapi bahkan murag. Bulu mata alam gaduh kakuatan sareng aranjeunna ogé kedah ngambekan tetep séhat sareng séhat. Janten Perlu anjeun ngantunkeun sababaraha waktos antara panggunaan bulu mata palsu sareng anu sanés.

Naon anu anjeun peryogikeun miceun bulu mata palsu

Upami anjeun ngalaksanakeun leres, miceun bulu mata palsu di bumi aman sareng anjeun henteu kedah nganyenyeri nyalira pisan. Anjeun kedah pokus dina ngabubarkeun lem anu nahan ekstensi lash dina tutup anjeun. Teu sesah pisan sareng anjeun moal meryogikeun produk kimia anu ngabahayakeun anjeun, anjeun ngan ukur peryogi produk anu biasana urang sadayana di bumi: minyak zaitun (Upami éta minyak zaitun parawan tambahan bakal langkung saé).

Sanaos anjeun ogé tiasa nambihan minyak kalapa sakedik janten anjeun masih tiasa langkung ngagaleuh sareng nghidrasi kulit di sakitar panon sareng ogé nyéhatkeun éta. Tapi, sakali anjeun terang ieu, naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun miceun bulu mata palsu?

bulu mata palsu

Naon anu anjeun kedah lakukeun pikeun miceun bulu mata palsu

Mimiti anjeun kedah miceun makeup anu sésana dina panon anjeun dimana waé dina pameunteu anjeun, anjeun tiasa nganggo remover make-up hampang teras pembersih cai. Tungtungna, tong hilap bilaskeun ramo anjeun kalayan saé supados éta leres-leres bersih sareng bébas tina kokotor.

Pasang wadah cai pikeun ngagolak sareng nalika ngagolak nempatkeun raray anjeun di luhur pikeun masihan anjeun uap, Pikeun kéngingkeun épék anu langkung saé, tutup sirah anjeun ku anduk ageung sareng tahan dina posisi éta salami 10 menit. Ieu bakal ngabantosan lem dina bulu mata palsu sareng ngajantenkeun langkung gampang ngaleupaskeun panyambungna, sareng dina prosés anjeun tiasa ngabersihan pori-pori dina raray anjeun.

Teras celepkeun bal katun dina minyak zaitun atanapi kalapa sareng glides lancar sapanjang garis bulu mata ngabantosan ekstensi ngaluncurkeun saeutik demi saeutik. Anjeun panginten kedah ngulang léngkah ieu pikeun ngabubarkeun lem lengkep. Nalika panyambungna pareum, anjeun kedah ngumbah raray ku cai haneut pikeun ngaleupaskeun minyak anu kaleuleuwihan. Akhirna, tong ragu-ragu ngalarapkeun pelembab raray kanggo ngagaduhan kulit anu saé leres-leres na bulu soca anjeun balik deui kana kasihatan anu saéna sateuacanna.

bulu mata palsu

Anjeun kedah ngalakukeun prosedur ieu sacara saksama, Tapi upami naon anu anjeun gaduhkeun ekstensi soca sareng kalayan metode ieu aranjeunna henteu kaluar kalayan saé, maka anjeun kedah angkat ka anu propésional anu nempatkeun éta pikeun ngabantosan anjeun miceun éta tanpa ngarusak bulu mata alami anjeun atanapi panon anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.