Kumaha ngirangan kahariwang sacara alami

Ngurangan kahariwang

Ngurangan kahariwang sanés saderhana sareng urang terang éta. Kusabab urang anu ngalaman atanapi ngalaman kahariwang sadar pisan kana masalah anu kedah disanghareupan unggal dinten. Tapi, Sanaos pangobatan anu dituduhkeun ku dokter anjeun, anjeun kedah ngalaksanakeun sababaraha pangobatan alami.

Kusabab ngahijikeun sadayana aranjeunna bakal masihan urang kahirupan anu langkung séhat, dimana urang boga kadali sirah jeung awak urang. Laksanakeun bagian urang pikeun kaluar tina liang éta mangrupikeun salah sahiji léngkah munggaran anu kedah dilakukeun sareng tangtosna, éta kaluar. Janten, cobian tuturkeun sadaya tip anu kami nyarioskeun ka anjeun.

Latihan yoga rutin pikeun ngirangan kahariwang

Tina sadaya disiplin, éta tiasa janten salah sahiji anu paling ngabantosan urang ngalawan kahariwang. Kusabab dina kelas yoga urang henteu ngan fokus kana awak tapi ogé pikiran bakal hiji anu boga peran hébat. Éta nalika urang ngawitan ngurus dirina jeung salaku misalna, mun dibere nyaho silih saeutik hadé. Sanaos ngalaksanakeun postur anu béda-béda mangrupikeun konci, urang ogé kedah fokus kana engapan. Naon anu ngajadikeun awak oksigén dina waktos anu sami yén pikiran urang ngan ukur museurkeun kana éta sareng urang bakal nyingkahan pamikiran anu henteu kedah urang pikirkeun.

yoga ngalawan kahariwang

latihan mindfulness

Pasti anjeun geus ngadéngé ngeunaan mindfulness sarta teu heran. Sabab eta teh lain amalan anu kudu aya dina kahirupan urang. Langkung ti naon waé sabab éta bakal ngajantenkeun urang nyambung ka diri urang sorangan ngaliwatan konsentrasi sareng engapan. Lantaran kitu perlu ngalaksanakeun latihan dipandu remen, sanajan pikeun sababaraha menit. Awalna anjeun moal bisa konsentrasi, tapi saeutik demi saeutik anjeun bakal nempo yén éta téh teu jadi pajeulit. Tapi enya, coba mun boga batur pikeun pituduh Anjeun mimitina. Kalayan prakték ieu anjeun bakal tiasa bersantai awak, ngaleungitkeun setrés sareng tegangan dina waktos anu sami sareng kahariwang. Anjeun bakal ngarasakeun sare leuwih pikaresepeun tur Anjeun malah bakal bisa ngadalikeun masalah harga diri.

Milih hiji olahraga anjeun resep

Anjeun tiasa latihan sorangan, di imah atawa di gim. Pilihan nu katingali pisan rupa-rupa. Janten, anjeun moal ngagaduhan masalah adaptasi sareng anu paling anjeun pikahoyong. Anjeun tiasa nyobian kelas spinning atanapi Zumba, upami anjeun resep. Hal anu saé nyaéta kéngingkeun anu urang resep, anu ngamotivasi urang. Kusabab éta hiji-hijina jalan urang terang urang moal ninggalkeun manehna balik. Tetep aktip téh alus pikeun awak tapi gede pikeun pikiran..

Mangpaat leumpang di pantai

Leumpang di basisir pikeun ngurangan kahariwang

Ngamangpaatkeun cuaca anu saé anu masih aya di payuneun urang, sanés sapertos leumpang sapanjang pantai. Éta rasa keusik handapeun suku téh soothing.. Salian latihan suku anjeun, éta ogé bakal bersantai pikiran anjeun saeutik-saeutik. Kituna ngatur pikeun ngurangan kahariwang sakumaha urang miharep. Tangtosna, upami pantai sanés hal anjeun, anjeun tiasa ngarobih pikeun padesaan sareng teras-terasan ngaraosan rélaxasi anjeun nyalira.

fokus kana napas

Dina semedi, mindfulness atanapi yoga, engapan penting sakumaha geus kami disebutkeun, anjeun ogé tiasa ngalakukeun latihan sorangan. Sababaraha latihan anu diwangun ku konsentrasi dina engapan ogé. Kusabab sanajan anjeun pikir anjeun geus ngalakukeun, éta henteu. Anjeun kudu diuk atawa ngagolér jeung teu mikir ngeunaan nanaon tapi breaths nu bakal jero. Anjeun bakal inflate burih anjeun, engapan ngaliwatan irung anjeun, sarta ngaleupaskeun ngaliwatan sungut anjeun. Anjeun bakal ngalakukeun eta lalaunan jeung ngulang nepi ka anjeun leuwih santai. Teras anjeun tiasa ngaleupaskeun dua kali, tilu kali, jsb. Lamun anjeun meunang nepi ka 10 éta bakal jadi hébat, upami henteu, dugi ka aya bewara kumaha pikiran négatip nu Isro jeung awak anjeun rileks nepi ka maksimum.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.