Kumaha carana ngeureunkeun hubungan jeung jalma narcissistic

NARSISISTIK

Cinta sanes hiji hal anu dipilih, éta mangrupikeun hal anu timbul sareng diwujudkeun ku sababaraha cara. Idéal nyaéta yén cinta ieu dibales ku cara anu sami sareng nyiptakeun beungkeutan sareng jalma éta.

Masalahna timbul nalika anu dipikacinta ngagaduhan jinis kapribadian anu henteu nguntungkeun hubunganana sareng ngajantenkeun toksik. Ieu naon anu lumangsung nalika pasangan narcissistic sarta timer dipuseurkeun.

Naon ciri jalma narsis?

Dina glance kahiji hese pisan pikeun ngadeteksi jalma narcissistic. Perlu hirup sareng anjeunna sareng perhatikeun kalakuan sareng kalakuanana mimitina pikeun ngaidentipikasi tret kapribadian na. Hiji jalma narcissistic nyangka yén maranéhna leuwih luhur batur, kaasup pasangan maranéhanana. Anjeunna ngan ukur paduli ngeunaan hiji hal sareng nyaéta karaharjaan anjeunna sareng anjeunna bakal nempatkeun naon waé sateuacanna pikeun ngahontal éta. Anjeun peryogi pasangan anjeun pikeun terus-terusan muja anjeun sareng nyorot sadaya kaluhuran anjeun. Ego téh jadi badag nu nyangka éta pamingpin nyata dina pasangan.

Naon anu kudu dipigawé lamun pasangan narcissistic

Teu gampang atawa basajan pikeun ngeureunkeun hubungan jeung batur narcissistic. Kakuatan anu ageung pisan sahingga gaduh kontrol anu saé pikeun jalma anu poko, sahingga hésé pikeun ngeureunkeun hubungan. Aya kaayaan kagumantungan émosional anu ngajadikeun beungkeutan terus sareng henteu pegat.

Jalma narcissistic mangrupakeun manipulator dilahirkeun, exercising ceuk manipulasi arah pasangan. Aya karuksakan emosi jeung psikologis anu cukup badag sarta penting. Disarankeun pikeun angkat ka bunderan anu pangdeukeutna sareng milarian dukungan babaturan sareng kulawarga. Bantuan profésional ogé konci lamun datang ka megatkeun hubungan toksik misalna. Nu penting nyaéta cageur leungit harga diri jeung kapercayaan tur bisa megatkeun beungkeut dijieun.

pendak sareng pasangan

Pasangan ngora ngagaduhan masalah dina hubungan, silih nyalahkeun masalah

Ulah digolongkeun kana kabiasaan meres pasangan narsis

Meres émosional mangrupikeun senjata utama anu gaduh jalma narsis. supaya pasangan teu ninggalkeun manehna. Sanajan kalakuan jeung kabiasaan sagemblengna toksik, jalma narcissistic nyangka yén manéhna téh luhureun pasangan sarta bakal ngalakukeun sagalana mungkin pikeun ngajaga dirina di sisi-Na. Kadé yakin dina diri jeung boga babaturan jeung kulawarga lamun datang ka megatkeun up definitively jeung hubungan.

Éta hadé pikeun ngahindarkeun sagala jinis konflik atanapi gelut anu tiasa nyababkeun ragu-ragu ngeunaan kaputusan anu dilakukeun. Hiji hubungan kudu dumasar kana cinta jeung kasaimbangan dua pihak, Upami ieu henteu kajantenan, kamungkinan hubungan éta toksik sareng kedah dipungkas.

Pondokna, teu sasaena atanapi sasaena pikeun ngajaga hubungan jeung jalma anu narsis. Ceuk jalma boga ego badag yén anjeunna bakal salawasna yakin yén anjeunna kudu luhur pasangan na. Pikeun jalma narcissistic, fairness teu aya jeung maranéhna bakal nganggap pasangan maranéhanana salaku batur inferior ka saha aranjeunna emotionally bisa ngamanipulasi iraha wae aranjeunna hoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.