Kumaha carana ngawangun panon leutik

Ngadamel panon leutik

Upami anjeun gaduh panon leutik anjeun pasti bakal hoyong nyiptakeun ilusi yén aranjeunna langkung ageung, hal anu pastina tiasa dilakukeun ku makeup. Upami aya anu saé ngeunaan makeup, éta ngamungkinkeun urang pikeun nutupan atanapi nyumput sababaraha cacat sareng ningkatkeun bagian sanés raray ku ngan ukur sababaraha rampa, warna sareng trik. Janten hayu urang tingali kumaha cara ngawangun panon leutik, hiji jinis panon anu kedah digedekeun.

nu panon leutik tiasa janten protagonis tina makeup anjeun ogé. Kiwari fitur-fiturna tiasa dirobih upami urang terang kumaha ngalaksanakeunana, nyorot kana kasaéan anu aya dina rupa. Dina hal ieu, aya sababaraha trik anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngajantenkeun panon anjeun nembongan langkung ageung ngan ukur ku makeup dina cara anu leres.

Caang sakuriling panon

Pikeun nyorot panon leutik, éta henteu ngan ukur penting makeup anu urang anggo dina ieu, tapi ogé anu urang anggo dina raray anu caket kana panon, sabab éta ngabantosan aranjeunna supados menonjol. Anjeun kedah nganggo panyumput dina daérah bunderan gelap pikeun netelakeun bagian ieu sahingga ngalegaan pangaruh panon makeup. The cahayana ogé ngabantosan urang pikeun masihan langkung terang ka daérah ieu pikeun narik perhatian kana panon. Léngkah-léngkah ieu kedah dilaksanakeun sateuacan ngamimitian makeup panon, sabab éta dijantenkeun dasarna.

Cegah bayangan poék atanapi matte

Kalangkang panon

Naon kalangkang jenis ieu nyaéta ngajantenkeun panon langkung alit. Nada matte nyandak cahaya sareng janten henteu ngalegaan daérah, janten langkung saé dianggo bayangan anu gaduh pangaruh iridescent atanapi logam, Supados aranjeunna ngagambarkeun cahaya sareng ngajantenkeun soca menonjol, ngagedéan. Ogé, bayangan poék ngajantenkeun panon katingali langkung alit. Kiwari éta panon anu haseup pinuh ku bayangan poék pikeun wengi katinggaleun, kumargi katingalina paling kabuka sareng lega, katingali hérang, sareng bayangan anu siang sareng wengi.

Anggo bayangan cahaya

Boh di daérah luhur boh di nurunkeun anjeun kedah nganggo nada lampu sareng buligir. Jinis nuansa dina bayangan ngabantosan panon katingal langkung lega. Upami aranjeunna ogé ngagaduhan sentuhan cahaya, anjeun bakal ngagaduhan bayangan idéal pikeun ngajantenkeun panon anjeun langkung menonjol. Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngagunakeun bayangan ieu dina bagian tina kongkolak panon mobile tapi ogé di daérah handap, pikeun ngagedékeun panon.

sipat

El eyeliner ogé tiasa dianggo pikeun katingali manjangan panon. Anggo garis rupa hideung sareng anjeun tiasa nganggo makeup makeup anu hébat ieu. Langkung saé dilakukeun tanpa di handapeun, tapi di luhur garis ipis anu manjangan di tungtungna bakal ngajantenkeun panon katingali langkung robek sareng langkung ageung. Jelas ngadamel garis anu hadé peryogi sababaraha latihan sareng eyeliner anu pas, tapi pangaruhna saé.

Garis cai kosong

Jalur cai

Garis cai mangrupikeun bagian handap panon, daérah anu sering dicét hideung ku eyeliner. Nanging, ieu ayeuna kaluar tina mode sareng éta ogé ngajantenkeun panonna katingali langkung alit. Trik pikeun panon anu parantos alit sareng hoyong ngagedéan nyaéta cet garis ieu sareng eyeliner bodas, wijaksana sareng efektifsabab ngagedéan panon.

Sorotkeun soca anjeun

Soca leutik

Henteu ngan ukur penting pikeun nyorot panon, tapi ogé alis, saprak ieu ngabantosan pikeun ngarobih tampilan na sareng nempatkeun minat kana éta. Daérah alis mangrupikeun bagian anu ngajantenkeun soca ogé menonjol. Upami aranjeunna ditetepkeun kalayan saé, aranjeunna ngabingkai panon sareng ngajantenkeun makeup langkung menonjol, sasarengan, supados panon katingali langkung ageung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.