Kumaha carana ngawangun panon héjo

Warna eyeliner pikeun panon héjo

Naha anjeun terang kumaha ngadamel panon héjo? Aranjeunna mangrupikeun salah sahiji katingali anu paling sensual sareng gairah. Memang bener yén di jerona, urang ogé tiasa mendakan sababaraha warna héjo, tapi tetep kami nyayogikeun anjeun tips anu pangsaeutikna supados soca anjeun beuki beuki kuat.

Upami anjeun ningali yén anjeun nyobian tapi henteu kéngingkeun hasil anu diarepkeun, Kami bakal masihan anjeun ideu anu pangsaéna supados anjeun tiasa nguntungkeun tina tampilan anjeun. Makeup mangrupikeun sekutu pangsaéna urang pikeun sadaya waktos siang sareng wengi sareng ngabantosan kami pikeun nguatkeun naon anu dipikahoyong sareng nyumputkeun anu teu dipikahayang. Hayu urang turun kana bisnis!

Kumaha cara makeup panon héjo step by step

Makeup panon sok salah sahiji prosés anu urang resep laksanakeun. Tapi leres éta henteu teras pas sakumaha anu urang impikeun. Dina hal ieu, kami badé ngantepkeun anjeun ku sababaraha undak anu bakal nyandak waktos sakedik pisan, janten, hayu urang damel!

  • Nyiapkeun kulit penting pisan. Ku alatan éta, émut pikeun nerapkeun sakedik pelembab kana raray anjeun sareng saatos éta, pondasi atanapi makeup anu anjeun pilih pikeun kasempetan éta. Nalika ngeunaan eyelid, aya ogé sababaraha bahan dasar anu sampurna pikeun bayangan pikeun langkung seueur warna sareng tahan langkung lami.
  • Ayeuna anjeun kedah pilih sahenteuna dua nuansa warna bayangan sami. Anu paling enteng kami bakal ngalangkungan sadaya kongkolak panon sélulér sareng kami bakal kabur ogé.
  • Kalayan warna anu langkung poék kami bakal masihan langkung jero accentuating tungtung panon anu mana nuju candi sareng ogé nerapkeunana dina bagian tilep. Tapi leres, di daérah terakhir ieu kami bakal kabur supados henteu aya garisna.
  • Beuki deukeut urang cimata, warna na bakal langkung énténg, Janten urang ngantepkeun langkung sengit dina ekstrim anu sanés anu parantos kami sebatkeun.
  • Upami anjeun bayangan dilarapkeun, waktosna kanggo milih pikeun eyeliner. Éta tiasa patlot atanapi cair sareng ku éta urang bakal narik garis luhur, caket bulu mata.
  • Dina bagian tina cimata urang bakal masihan sentuhan illuminator. Saeutik pisan, ngan ukur titik leutik sahingga panon urang hurung dua kali.
  • Tungtungna, henteu aya anu sapertos nerapkeun maskara sakedik pikeun masihan langkung seueur polumeu panon.

Kumaha carana ngawangun panon héjo

Naon warna eyeliner pikeun panon héjo

Salaku eyeliner, anjeun parantos terang yén anjeun tiasa kéngingkeun duanana dina bentuk pensil, cair atanapi gél. Leres urang kedah teras-terasan nuturkeun kanyamanan urang. Sanaos dina gél kami bakal teras-terasan kabur rada supados henteu ditandaan pisan. Tapi éta parantos raos ku saréréa. Anu anjeun lakukeun nyaéta anjeun cicing sareng warna anu paling menonjol pikeun terang kumaha carana ngawangun panon héjo.

Warna hideung bakal masihan seueur intensitas sareng sampurna upami anjeun parantos milih 'Smokey Eyes'. Gaya asap anu bakal janten bintang sapeuting anjeun sareng acara penting. Sanaos upami anjeun hoyong langkung alami, anjeun tiasa teras milih éta eyeliner héjo anu nekenkeun titingalian. Salah sahiji warna eyeliner anu anjeun teu tiasa lasut nyaéta coklat. Blues atanapi nada kulawu henteu disarankeun.

Bayangan anu hégar panon héjo

Kelir kalangkang panon héjo

Kumaha carana ngawangun panon héjo sareng bayangan naon anu sampurna pikeun aranjeunna? Pasti dina langkung ti hiji kasempetan anjeun parantos naroskeun ka diri sorangan ieu, ogé, kami bakal nyaritakeun yén leres yén warna panon ieu tiasa nyandak warna tina warna sareng nada anu béda. Tapi kami hoyong aranjeunna langkung caang sareng alesan éta, henteu aya anu resep nada emas, dimana coklatna angkat mangrupikeun gagasan anu hadé pikeun panon anjeun. Tapi ogé pink mangrupikeun sekutu anu sanés sareng ungu. Tapi leres yén anu terakhir éta sok aya dina lambeyna saréréa. Sanés kusabab éta sanés nada anu sampurna tapi kusabab sesah ngagabungkeunana ku cara anu langkung alami.

Kumaha carana ngawangun panon héjo pikeun pésta

  • Anjeun bakal ngalamar kalangkang kulawu hampang dina sakolébat.
  • Anjeun tiasa ngadamel kontras sareng a ngiuhan warna aubergine atanapi kulawu poék. Ieu bakal angkat ka juru luar panon sareng dugi ka tengahna, kabur ogé.
  • Tina tengah kongkolak panon nuju lacrimal, warnana janten jelas deui. Kalayan sentuhan illuminator dina saluran cimata.
  • Luluskeun sikat anu bersih pikeun nyampur sadaya kongkolak panon ogé, nyingkahan kusut.
  • Garis sareng sahadé poék sareng oléskeun maskara.

Ayeuna anjeun terang kumaha ngadamel panon héjo supados anjeun tumut kana akun dina rapat anjeun salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.