Kumaha carana ngajarkeun orok anjeun nginum tina cangkir

Éta orok tiasa nginum tina gelas mangrupikeun prestasi nyata anu salawasna pantes diulas.

Éta orok tiasa nginum tina gelas mangrupikeun prestasi nyata anu salawasna pantes diulas. Salian ti pamekaran anu penting tina sudut pandang dewasa, tindakan nginum tina gelas nunjukkeun kamajuan émosional pikeun budak leutik. Para ahli nyarankeun miceun botol sateuacan umur dua taun pikeun ngahindarkeun masalah lisan anu bakal datang.

Dina artikel di handap ieu kami masihan anjeun sababaraha tungtunan anu tiasa ngabantosan anjeun ngajar orok anjeun nginum tina cangkir.

Dahar salaku kulawarga

Nalika ngajarkeun cara nginum tina gelas, disarankeun pikeun tuang salaku kulawarga. Orok mindeng diajar ku cara niru kolotna. ku kituna éta hadé pikeun nginum di hareupeun budak leutik. Salian ti ngabantosan anjeun nginum sacara mandiri sareng mandiri, tuang salaku kulawarga kalebet ngajarkeun kabiasaan anu hadé ti budak leutik.

Paké cangkir diajar

Teu mungkin mun pretend yén orok diajar nginum tina gelas langsung kaluar bat. Mimiti anjeun kedah nawiskeun anjeunna sagelas diajar. Kaca jenis ieu dirancang pikeun orok sabab gaduh tutup anu teu netes sareng gagang anu matak ngagampangkeun nahanana tanpa aya masalah.

Seueur kolot anu ngalakukeun kasalahan anu ageung pikeun ngantepkeun cangkir diajar janten anu terakhir.. Memang bener yén éta téh kaca leuwih nyaman keur kolotna saprak éta noda teuing kirang. Wadah diajar kedah ngagaduhan pungsi utama janten wadah transisi nuju naon anu bakal janten wadah akhir.

Maén kaulinan manual

Dina waktu nginum tanpa masalah dina gelas normal, orok kudu boga sababaraha dexterity dina leungeun. Pikeun ieu aya sababaraha kaulinan skill manual nu mantuan merangsang gerakan leungeun. Naon waé anu dilakukeun supados si alit parantos nahan gelas kalayan leres.

bbconvaso

léngkah ahir

Sakali anak handles tanpa masalah jeung cangkir diajar, nya éta waktu katuhu pikeun nawiskeun anjeunna cangkir final. Hadé pisan mun éta masihan anjeunna cangkir plastik ku kituna manéhna mimitian familiarize dirina tanpa masalah tur teu aya résiko megatkeun eta. Émut yén si alit nuju diajar, janten leres-leres normal pikeun anjeunna tuang cai heula. Kolot kedah panangan diri kalayan kasabaran sabab éta sanés hal anu tiasa dihontal sapeuting. Kalayan prakna sareng waktosna, si alit tiasa nginum tina gelas tanpa bantosan saha waé.

Pondokna, prosés nginum tina gelas béda pikeun tiap anak. Aya sababaraha anu meunang dina waktu anu singget sarta batur anu boga waktu susah. Éta sababna anjeun kedah sabar pisan sareng tenang. Teu kedah buru-buru iraha waé sabab éta mangrupikeun hal anu kedah dilakukeun tanpa tekanan. Anu penting nyaéta yén murangkalih tiasa nginum nyalira sareng muji anjeunna nalika anjeunna suksés. Nginum tina gelas mangrupikeun tahapan sanés dina kamekaran budak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)