Kumaha carana ngadamel scrub kulit sirah homemade

scrub kulit sirah homemade

Kulit sirah mangrupikeun tanggung jawab utama pikeun kaséhatan rambut. Ku alatan éta, lamun teu diurus ogé, maranéhna muncul masalah sapertos flaking, dandruff, ragrag prématur jeung sagala rupa alterations. Kaleuwihan sebum accumulates dina kulit sirah, kitu ogé kokotor lingkungan, nu urang lengket tanpa disadari ku noel bulu jeung leungeun kotor, jsb.

Ieu nyababkeun résidu sareng sél paéh akumulasi dina kulit sirah, ngajantenkeun rambut anjeun katingali kusam, teu nyawaan sareng, pamustunganana, teu séhat. Pikeun ngahindarkeun ieu, penting pikeun nuturkeun sababaraha tip, sapertos ngumbah rambut nganggo sampo anu cocog tur make eta ngan dina kulit sirah, nu mangrupa bagian nu meunang kotor. Kitu ogé exfoliate rutin pikeun ngaleungitkeun sél paéh.

scrub kulit sirah homemade

Di pasar anjeun tiasa mendakan sagala jinis produk perawatan rambut khusus, seueur pisan anu gampang henteu terang kumaha milih anu paling cocog. Di hiji sisi, aya produk tina rupa-rupa rentang, dirancang pikeun tipena béda bulu nu aya. Tapi, Sanaos anjeun terang kumaha milih anu saé, anjeun moal salawasna leres sareng kosmétik, sabab unggal jenis bulu boga kaperluan béda.

Sabalikna, lamun urang ngagunakeun remedies imah urang leuwih gampang sukses, sabab zat anu teu dipikanyaho anu tiasa ngabahayakeun dihindari. Janten nganggo bahan anu tiasa dipendakan dina pantry naon waé, anjeun tiasa kéngingkeun kosmétik alami anu ngajaga rambut anjeun. Kawas pilihan scrub homemade ieu pikeun kulit sirah nu urang ninggalkeun anjeun di handap.

Kalayan kopi sareng minyak kalapa

Remukkeun sababaraha biji kopi, sakedik sabab urang peryogi potongan kandel pikeun tetep. Campur jeung hiji séndok minyak kalapa, kang Éta fungisida anu kuat, ogé moisturizing pisan.. Panaskeun rada sareng oleskeun ku fingertips kana kulit sirah, urut sirah sapertos anu anjeun lakukeun. Bilas pisan ku cai haneut sareng teraskeun ngumbah rambut anjeun normal.

gula jeung minyak zaitun

Minyak zaitun mangrupikeun salah sahiji pelembab alami anu super kuat anu aya dina unggal goah. Éta sekutu pikeun kageulisan dina sagala hal, ogé pikeun perawatan rambut. Dicampur jeung gula saeutik, éta bakal mantuan pikeun exfoliate kulit sirah jeung ninggalkeun hidrasi tambahan, idéal pikeun sakabeh jalma anu boga kulit garing pisan di wewengkon ieu.

Oatmeal jeung gula coklat

Gula coklat ogé pohara mantuan salaku exfoliant, sabab ngabogaan sisikian coarser jeung kristal nu ngabentuk eta mantuan miceun sél paéh nu taat kana kulit sirah. Di sisi anu sanés, oat ngagaduhan seueur pasipatan, éta soothing sareng pisan moisturizing sareng bakal ngabantosan ngajaga kaséhatan rambut anjeun. Campur sababaraha serpihan oatmeal sareng hiji séndok gula beureum, ogé tambahkeun hiji séndok madu supados anjeun tiasa ngalakukeun urut langkung gampang.

Kumaha nerapkeun scrub kulit sirah homemade

Saatos resep anu dipilih siap, anjeun kedah ngalaksanakeun sababaraha léngkah sateuacana sateuacan nerapkeun produk ka daérah éta. Kahiji éta merenah pikeun sikat buuk garing, Ku cara ieu anjeun ngabéréskeunana sareng ngaleungitkeun résidu anu paling kandel nu netep dina kulit sirah. Mimitian ku brushing tungtung, teruskeun ti tengah, sarta rengse ku brushing kulit sirah.

Jeung bulu untangled ogé éta waktuna moisten eta pikeun nerapkeun scrub homemade. Lajeng, nerapkeun campuran geus dipilih sarta ngadistribusikaeun sakuliah kulit sirah ngagunakeun fingertips. Penting pisan pikeun henteu nganggo kuku anjeun, sabab ieu langkung ngaganggu daérah éta, nyababkeun kulit naék sareng ningkatkeun flaking.

Pijat anu lembut bakal cekap pikeun produk pikeun ngalaksanakeun tugasna, angkat résidu sareng ngagampangkeun nyabut. Ieu ends up clarifying kulit sirah kacida alusna kalawan cai haneut sarta nuluykeun pikeun ngumbah eta normal. Anggo sampo tanpa sulfat atanapi silikon sareng ku cara ieu anjeun tiasa ningkatkeun kaséhatan rambut anjeun sacara umum.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.