Kumaha cara nyegerkeun udara padet pikeun parfum bumi

Freshener hawa padet

Ngadamel penyegar udara anu padet pikeun parfum di bumi langkung gancang sareng gampang tibatan sigana. Jadina anjeun tiasa seungit bumi sareng aroma karesep anjeun, Tanpa kedah nganggo produk kimia sareng henteu hormat pisan kana lingkungan. Gaduh bau anu saé di bumi penting pisan pikeun tiasa ngaraos raos karaharjaan bumi anu bersih sareng rapih.

Pikeun ngahontal ieu aya seueur trik buatan sendiri, sapertos gaduh kembang seger, panyegar hawa alami pikeun tiap rohangan, kantong kaén nganggo kembang garing kanggo lomari, diantawis seueur pilihan sanés. Resep ideu ieu nyiptakeun penyegar udara anu padet anu tiasa anjeun anggo duanana pikeun parfum di bumi, siga laci atanapi di jero lomari. Kusabab teu aya anu langkung pikaresepeun tibatan pakean permata tapi bau bau.

Freshener hawa padet, kumaha cara ngadamelna?

Freshener hawa padet henteu langkung henteu ngan ukur sajenis sabun kuno, ngan sanés dianggo ngumbah baju, biasa aromatize bumi atanapi lomari. Pikeun nyiptakeun sabun bau ieu atanapi panyegar udara padet, anjeun peryogi lilin sayuran kanggo nyiptakeun bahan padet. Sanaos aya pilihan sanés anu langkung gampang, gancang sareng langkung mirah, gelatin. Kieu carana ngadamel penyegar udara anu padet ku dua cara, janten anjeun tiasa nyobian sareng nyiptakeun kreasi anjeun nyalira pikeun parfum bumi anjeun.

Kalayan lilin sayur

Kumaha cara nyegerkeun udara padet nganggo lilin

Pikeun nyiptakeun panyegar udara buatan bumi padet anjeun kedah nganggo lilin kécap, nyaéta produk salian ti buatan tangan, éta vegan. Sedengkeun pikeun bahan anu digunakeun pikeun ngahontal parfum, anjeun tiasa milih minyak penting anu jumlah anu badé dianggo 5% tina jumlah anu aya hubunganana sareng lilin. Upami anjeun hoyong nganggo minyak botani, perséntase na 10% perkawis jumlah lilin sayuran anu dianggo. Ieu mangrupikeun bahan anu anjeun peryogikeun nyiptakeun panyegar hawa dumasar sayur lilin buatan bumi anu padet.

  • 100 gr tina lilin kécap
  • minyak atsiri atanapi ahli botani pilihan anjeun
  • kapang tina sylicon

Prosésna saderhana pisan sareng moal nyandak anjeun langkung ti 30 menit. Koncina pikeun ngalembereh lilin kécap, prosés anu kedah dilakukeun dina panas anu handap. Nalika lilin pinuh dilebur, urang tambahkeun jumlah anu diperlukeun tina aroma anu dipilih. Émut, upami anjeun nganggo minyak atsiri anjeun kedah nambihan 5% sareng upami éta minyak botani jumlahna bakal 10% dibandingkeun sareng 100gr lilin kécap.

Aduk sareng séndok kai sareng gaul bahanna saé. Salajengna, tuang campuran kana cetakan silikon. Penting pikeun aranjeunna didamel tina bahan ieu supados tablet freshener hawa gampang dicabut tina kapang. Upami anjeun hoyong ngahias freshener hawa padet anjeun, anjeun ngan ukur kedah nambihan sababaraha daun tipung, daun garing, iteuk kayu manis atanapi kulit jeruk. Hayu campuran tiis sareng padet sacara lengkep Sateuacan dibentuk sareng voila, anjeun parantos ngagaduhan panyegar udara buatan bumi anu padet pikeun parfum di bumi anjeun.

Kumaha carana ngadamel penyegar udara gelatin padet

Freshener hawa jelly buatan sendiri

Pilihan anu sanés ieu sagampang saderhana sareng léngkahna mirip pisan. Bédana na nyaéta bahan anu dipaké pikeun kéngingkeun zat padet nyaéta gelatin. Prosés na ieu di handap, mimitina urang kudu ngagolak sacangkir cai, sareng amplop gelatin nétral sareng opat séndok uyah. Nalika campuran ngagolak, angkat tina panas sareng tambahkeun sacangkir cai tiis.

Dina waktos ieu kami bakal nambihan parfum anu dipilih, urang peryogi ngeunaan 10 atanapi 15 tetes minyak atsiri. Sareng supados penyegar udara anu padet ogé ngagaduhan warna anu saé, urang bakal nambihan sababaraha tetes pewarna katuangan. Tuang campuran kana wadah gelas, sapertos toples yogurt, toples mason alit, atanapi toples gelas naon waé anu aya di bumi. Sakali campuran janten tiis, gelatin bakal padet sareng anjeun bakal ngagaduhan penyegar udara bumi anu idéal pikeun disimpen di kamar mandi atanapi di juru alit bumi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.