Kumaha cara miceun kuku kuku tina baju

ubar pikeun ngabersihan noda tina kuku

Enamel mangrupikeun palaku protagonis pikeun tiasa pamer manikur anu pangsaéna. Kami ngagabungkeun aranjeunna dina warna sareng pola tapi henteu disadarikeun, kadang-kadang urang tiasa teundeun serelek diantarana. Naha anjeun terang kumaha miceun kuku kuku tina baju? Sateuacan urang ngalungkeun leungeun kana sirah sareng mikir yén sadayana leungit, urang kedah seueur anu tiasaeun.

Sabab nyoplokkeun Polandia tina papakean tiasa sakedik rumit, tapi urang bakal hasil. Anjeun teu kedah pamitan kaos atanapi calana karesep anjeun kusabab kuku kuku anjeun parantos murag. Anjeun kedah bet dina léngkah sareng trik ieu anu urang ngagaduhan pikeun anjeun!

Kumaha cara miceun semir tina baju tanpa aseton

Bener yén nalika urang hoyong nyabut kuku kuku, urang nganggo aseton. Kusabab ngan dina hiji waktos urang bakal pamitan warna atanapi desain atanapi manikur trend anu parantos ngiringan urang. Tapi dina hal ieu kami nyarioskeun baju, kaén sareng kami hoyong sakedik ati-ati sareng aranjeunna. Janten dina poin anu mimiti ieu, urang bakal ningali kumaha cara miceun kuku kuku tina baju tanpa aseton. Tulis sadayana sabab éta bakal loba ngalayanan anjeun!

Kalayan kertas nyerep

Upami Polandia nembé murag ayeuna sareng masih baseuh, maka naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta nempatkeun serbét atanapi salembar kertas dapur anu nyerep pisan dina éta. Ieu bakal nyababkeun cet nembus kertas. sareng langkung gampil dipiceun tina lawon anjeun. Tapi ati-ati, entong nyéred atanapi ngosok sabab teras anjeun bakal nyebarkeun enamel. Kalayan sikep ieu anjeun bakal ngaluarkeun jumlah maksimum, tapi éta henteu hartosna yén anjeun teras kedah ngumbah papakéan ku cai haneut.

Larapkeun sapotong és

Nalika kokotorna baseuh, sapertos anu parantos urang tingali, biasana éta tiasa nyebar sakedik. Ku alatan éta, éta salawasna langkung saé nyobian pikeun ngasah éta. Kumaha urang tiasa ngalakukeun éta? Nempatkeun sapotong és dibungkus dina lawonoo komprési. Nalika anjeun ningali éta karasa, anjeun tiasa ngeruk ku kuku enteng laun ngaleupaskeun serat-serat anu ditingalkeunana.

Kumaha cara miceun kuku kuku tina baju

Pangusir serangga

Leres, semprot anu urang salami aya nalika urang kedah ngaleungitkeun serangga, éta ogé tiasa janten sekutu pangsaéna urang pikeun nyabut énamel tina baju. Hal anu paling anjeun tiasa lakukeun nyaéta oléskeun sakedik kana kaén atanapi sikat huntu anu teu dianggo ku anjeun. Teras, éta bakal diwangun ku cara ngagosok kana kokotor, tapi henteu kedah ngaleueut bisi baju anu dimaksud nyaéta hipu.

Nyukuran

Dina cara nu sami sareng semprot pikeun serangga, éta sumping anu sanés tina pangubaran anu paling istiméwa. Kusabab éta ngeunaan taruhan pikeun sababaraha anu urang gaduh di bumi, sapertos hairspray. Prosedur na sami sareng anu disebatkeun, kumargi urang kedah nerapkeun sakedik lacquer teras ngosok. Anjeun tiasa ngalakukeun éta deui dina sikat huntu pikeun kéngingkeun hasil anu langkung saé.

Bubuk Talcum

Salah sahiji pangobatan anu paling disarankeun nyaéta ieu. Nalika anjeun parantos ngaleungitkeun kaleuwihan tapi kokotor masih henteu kaluar, teras oléskeun sababaraha bubuk talcum. Hayu deui cicing sapeuting sareng énjingna anjeun bakal masihan sikat sikat sareng nyeuseuh papakéan sapertos biasa.

Kami bakal nyobaan henteu ngosok teuing dina kasus naon waé sareng cobian heula dina daérah alit tina papakéan, upami éta tahan ogé pikeun sababaraha bahan. Janten ku cara éta urang ulah ngaruksak.

Kumaha cara miceun semir tina sofa lawon

Baju anu protagonis, enya, tapi Naon kajadian upami anjeun ngalukis kuku dina dipan sareng serelekna ganjil murag? Pasti éta kajantenan ka anjeun sabab kami parantos ningali rupa anu anjeun parantos bikeun nalika maca. Nya, aya ogé sababaraha léngkah anu kedah anjeun dipertimbangkeun upami éta kajantenan deui:

  • Upami anjeun nyadar yén éta murag, maka urang kedah mundur sabisa-bisa. Nyaéta, anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku bantosan jeruk atanapi bahkan séndok anu anjeun gaduh.
  • Teras émut trik kertas. Anjeun bakal nempatkeun kana kokotor tapi tanpa ngagosok supados teras nyerep.
  • Anjeun tiasa rada beueus lawon kanggo engké ngabersihanana ku produk pelapis khusus. Kami bakal ngalakukeun ieu nalika noda henteu langkung cair.
  • Acetone sok ubar anu saé ngalawan noda enamel tapi henteu teras-terasan pikeun lawon. Maka, langkung saé heula nyobian di juru anu teu katingali. Anjeun ngantosan éta garing sareng upami anjeun ningali teu aya kajadian, maka beueuskeun bal katun sareng dab lalaunan kana noda. Entong sered! Coba sing sabar sareng ngulang prosésna. Ati-ati, upami lawonna parantos rusak dimana anjeun parantos nyobian, maka pilih anu remover kuku kuku anu teu aya acétone.
  • Campuran baking soda sareng cai ogé sampurna pikeun sofa sareng kokotor enamel na. Anjeun dampen lawon di jerona teras pencét kana kokotor sahingga nyerep kuku. Saeutik saeutik anjeun bakal ningali kumaha éta ngaleungit. Ayeuna anjeun terang kumaha nyabut kuku kuku tina baju!

Trik ngaleupaskeun enamel tina baju

Kumaha cara miceun semir tina papakéan poliéster

Kumaha pastina anjeun parantos terang, nalika urang nyarioskeun poliéster urang ngadamel tina serat sintétis anu mangrupikeun lawon anu umum sareng seueur dianggo. Janten tiasa ogé papakéan anu dimaksud anu urang patri nyaéta tina lawon. Maka kami bakal bet dina metodeu panggancangna sareng paling dipercaya. Tapi awas, urang kedah teras-terasan ningali label sareng cobi di daérah alit supados henteu kénging kejutan menit-menit terakhir.

Dina hal ieu, hayu urang nempatkeun hiji tetes acétone dina noda. Kusabab ngan jumlah éta bakal cukup pikeun nutupan enamel. Gancang anu bakal kami laksanakeun nyaéta usap ku kaén anu garing janten éta nyerep énamel. Nyaéta, urang tambihan acétone teras garingkeun kana lawon. Salawasna nyingkahan nyebarkeun kokotor salajengna. Upami anjeun ningali yén éta henteu kéngingkeun lengkep, anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami tapi hidrogén péroxida. Leres, éta mangrupikeun pilihan sanés anu henteu dianggo pikeun sadaya lawon, sabab urang parantos masihan koméntar, tapi kedah diaku yén nalika urang tiasa nganggo, hasilna bakal ngareureuwas urang langkung ti heula. Salah sahiji cara atanapi anu sanés, anjeun bakal tiasa ngucapkeun wilujeung noda sapertos kieu, tapi kadang, urang kedah rada pengkuh.

Kumaha cara miceun kuku tina baju ku gancang

Sakumaha anu urang tingali, kagancangan henteu sering marengan urang dina trik sapertos anu ayeuna. Kadang-kadang urang kedah ngulang prosésna dugi ka teu aya tandana. Maka, ideu ieu bakal ngabantuan pisan urang. Pasang sababaraha serbet kertas anu nyerep sareng dina baju éta baju raray dihandap. Nyaéta, ku kokotor nuju serbét. Deui sareng di sisi anu sanésna, urang bade ngalirkeun bal katun sareng sakedik acétone atanapi hidrogén péroxida. Anjeun kedah ngalakukeun sababaraha kali dugi ka ningali enamel henteu noda deui serbét, sabab éta parantos ngaleungit. Masih, nganggo remover kokotor sareng ngumbah papakéan sapertos biasa. Naha anjeun ngagaduhan trik anu anjeun hoyong sumbangkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.