Kumaha anjeun kedah jaga diri nalika angkat ka pantai

Tips kanggo angkat ka pantai

The usum pantai sareng urang lebetkeun waktos nalika perawatan sadidinten robih, duanana pikeun kulit urang sareng pikeun rambut urang. Biasana pikeun urang hariwang ngeunaan panonpoé dina usum panas, tapi aya faktor séjén anu tiasa penting upami urang badé sumping dina usum gugur anu hébat, ngahindar tina mopohokeun diri nalika liburan di pantai. Janten urang badé masihan anjeun sababaraha tip kanggo jaga diri nalika badé ka pantai.

A ampir sadayana resep pantai, tapi upami urang nyéépkeun sababaraha dinten dina liburan urang condong ngalalaworakeun kana rutinitas urang, kusabab urang bersantai sareng hilap atanapi henteu nyandak sadaya produk. Nanging, dina dinten-dinten ieu urang kedah ati-ati pisan pikeun nyingkahan masalah nalika akhir liburan.

Sigana pantai masalah

Kadang-kadang urang angkat ka pantai sareng opat hal sareng urang ulah hariwang teuing ngeunaan naon anu urang bawa. Tapi papakéan ogé tiasa ngabantosan urang jaga diri dina kaayaan sapertos kieu. Disarankeun nganggo pakean katun sabab kesang sahingga urang bakal nyingkahan iritasi kulit kusabab panas sareng kesang. Pakean anu leupas nyaéta anu pangsaéna dina hal ieu, kusabab upami goresan ieu keuna ka urang, éta tiasa nyababkeun beureum sareng iritasi. Upami urang ngagaduhan suku anu kandel, penting pikeun nganggo calana pikeun ngahindaran daérah ogé ieu. Mangrupikeun ide anu saé pikeun nganggo baju anu nutupan taktak urang, sabab ieu gampang dibakar.

Tutup sirah anjeun

Beanie pikeun pantai

Bagéan ieu penting pisan. Upami urang nganggo topi atanapi topi anu lega-brimmed kami bakal nutupan sirah sareng wajah urang. Ieu henteu ngan ukur bakal nyingkahan nyeri sirah tina panonpoé, tapi ogé éta ogé bakal ngajagi akar sareng kulit sirah panonpoé. Salaku tambahan, nutupan raray ngajantenkeun panonpoé kirang mangaruhan sareng urang nyingkahan sepuh anu datangna tina kakeunaan sinar panonpoé. Bisi naon waé, maké topi anu saé sok suksés.

Panonpoé Tilelep

Aya seueur ideu anu bénten-bénten ngeunaan iraha sareng kumaha cara nerapkeun tabir surya. Éta tiasa diterapkeun sateuacan angkat ka pantai sabab ku cara éta urang bakal dijagaan upami urang kedah leumpang dina panonpoé dugi ka ngahontal éta. Tapi ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun nerapkeun tabir surya saatos sumping, kumargi ku kesang sareng ngagosok papakean panginten bagian tina pangaruhna parantos leungit. Bisi wae, anjeun kedah ngalarapkeunana tina waktos ka waktos sabab ku cai sareng kesang cenderung kaleungitan pangaruhna sareng urang tiasa gampang diduruk.

Pelembab kulit

Tips pikeun hidrasi kulit

Saatos éta pantai urang kedah salawasna jaga kulit urang. Anjeun kedah seueur hidrasi, boh di jero, nginum cai, sareng di luar, oléskeun pelembab anu saé. Ieu penting sabab ku panonpoé jeung kesang kulit leungit cai, anu perlu tetep dina kaayaan alus. Kulit anu caian sok katingali langkung saé, langkung ngora sareng lemes. Anggo krim anu bergizi sareng hampang dina usum panas, hindarkeun anu nganggo minyak kusabab langkung beurat.

Entong teuing ngalaan panonpoé

Penting pikeun sedeng dina hal paparan panonpoé. Éta henteu ngan ukur ngabantuan ngahasilkeun kanker kulitTapi éta ogé umur urang dini. Éta sababna urang nyarankeun ka anjeun pikeun tetep nyandak payung nalika badé ka pantai sahingga anjeun tiasa ngiuhan sareng ngajagi diri nganggo topi atanapi pakean leupas. Hal penting anu séjén nyaéta nyingkahan jam nalika panonpoe langsung pencét, anu mangrupikeun jam sentral sadidinten. Ieu bakal nyegah kaduruk sareng panas teuing, anu henteu saé ogé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.