Kampung-kampung anu menawan di basisir Portugis

Naon anu kedah ditingali di basisir Portugis

Portugal mangrupikeun nagara anu seueur pesona, Kalayan tradisi anu luar biasa sareng seueur kilométer garis pantai anu ngajantenkeun salah sahiji tujuan anu pangsaéna pikeun usum panas. Aya daérah basisir anu langkung populér, sapertos di Algarve, tapi seueur deui anu tiasa kapendak, sapertos basisir kalér sareng kota-kota na sapertos kitu sareng Galicia atanapi daérah panengah, dimana urang parantos ningali wisata anu kawéntar tempat.

Urang tingali sababaraha kota anu menawan anu urang tiasa didatangan upami urang ngumbara di sapanjang basisir Portugis. Garis pantai ieu seueur ningali sareng nyandak drive sapanjang mangrupikeun ide anu saé. Éta mangrupikeun perjalanan anu pangsaéna anu tiasa dilakukeun di Portugal.

Viana do Castelo

Viana do Castelo mangrupikeun tempat utama pikeun didatangan di basisir kalér Portugis. Kota leutik ieu ngagaduhan pantai tapi ogé seueur tempat anu tiasa ditingali. Di luhur a Gunung urang tiasa ningali garéja Santa Luzia, Wangunan anu khas sareng rencana alun-alun anu ngagaduhan pemandangan laut sareng kota anu spektakuler. Sakali di kota, anjeun tiasa angkat ka palabuhan ningali kapal Gil Eanes, kapal rumah sakit lami dimana anjeun tiasa ningali parabot anu aranjeunna anggo. Di Viana do Castelo urang ogé tiasa didatangan musium coklat.

Póvoa de Varzim

naon anu kedah ditingali dina povoa de varzim

Kota leutik ieu aya di kabupaten Porto sareng baheulana mangrupikeun tempat anu khusus pikeun ngala lauk. Di kota urang tiasa ningali salah sahiji benteng kalér anu khas, dikenal sapertos benteng Nossa Senhora de Conceiçao. Salah sahiji hal anu tiasa ditingali nyaéta Iglesia da Lapa, leutik tapi menawan pisan. Di caket bénténg kami ningali tugu pikeun awéwé pamayang. Dinten ieu kota ieu ngagaduhan seueur pariwisata berkat pantai na.

Aveiro

Naon anu kedah ditingali di Aveiro

Populasi Aveiro nyaéta katelah Venice Portugis pikeun saluran na, anu dianggo pikeun dagang di jaman baheula. Moliceiros mangrupikeun parahu anu warna-warni anu ayeuna-ayeuna aranjeunna pikaresepeun wisatawan ku nyandak ngaliwatan saluran. Kota ngagaduhan rupa anu saé. Urang ogé tiasa ningali Museum Aveiro anu aya di Biara Yesus sareng Catedral da Sé de Aveiro. Di daérah ieu anjeun henteu kedah sono ka pantai Costa Nova sareng pantai Barra.

Figueira da Foz

Figueira da Foz di basisir Portugis

Ieu mangrupikeun salah sahiji tempat wisata paling di basisir Portugis. Figueira da Foz gaduh pantai anu saé sareng lega kawas praia da Caridade. Di tempat ieu urang ogé tiasa ningali sababaraha bénténg sapertos Buarcos sareng Santa Catarina. Di daérah perkotaan nyaéta Istana Walikota Sotto, gaya Perancis sareng kebon anu saé. Kasino mangrupikeun hal anu penting anu narik seueur wisatawan.

Cascais

Naon anu kedah ditingali di Cascais

Ieu villa menawan anu sanés didatangan. Di pasar kota urang tiasa ningali sagala rupa kadaharan sareng kebon Visconde da luz mangrupikeun tempat pikeun jalan-jalan di tengah kota. The Promenade sareng pantai da Rainha atanapi da Ribeira nyaéta poin anu paling narik. Urang ogé kedah musna di kota lami na sareng ningali, contona, Istana Seixas atanapi benteng lami.

Lagos

Naon anu aranjeunna tingali di Lagos

La Populasi Lagos perenahna di daérah Algarve, di beulah kidul Portugal. Ieu mangrupikeun salah sahiji daérah wisata anu paling di Portugal. Gawir Ponta da Piedade geulis pisan sareng rohangan alam anu kedah ditingali. Di daérah ieu ogé aya Meia Praia, salah sahiji pantai na anu pangageungna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.