Kosmétik pikeun usum panas Ngepaskeun-up

Jaga diri anjeun panas ayeuna

Usum panas caket na urang parantos ngarepkeun pikeun nganikmati. Kusabab kitu urang bade masihan anjeun sababaraha ide rupa-rupa kosmétik anu cocog pikeun usum panas make-up. Unggal taun urang émut yén nalika usum panas urang kedah jaga panonpoé sareng nunjukkeun seueur deui, hal anu tiasa neken urang kaluar, tapi aya seueur kosmétik dina pasaran anu ngabantosan urang janten langkung saé sareng ngaraos langkung saé ngeunaan diri urang sorangan.

Aya sababaraha hal anu anjeun tiasa ngalakukeun pikeun katingal hébat usum panas ieu terasrasakeun sakumaha pantes. Rupa-rupa kosmétik anu tiasa janten bagian tina rutinitas anjeun pikeun usum panas ieu. Tanpa ragu aya seueur poin anu tiasa diubaran tapi kami ngan ukur ningali sababaraha kosmétik anu anjeun kedah tumut kana akun.

Nyamak nyalira Àvene Surya Pelembab Surya

Samak diri pikeun usum panas

Salah sahiji hal anu kajantenan nalika usum panas datang nyaéta urang hoyong pamer samak sakedik, tapi ieu ngan ukur kahontal ku waktu. Nyaéta, henteu aman pikeun berjemur sareng panyalindungan sakedik, anu henteu mastikeun warna kulit anu saé ogé. Hal pangsaéna anu tiasa urang lakukeun pikeun nunjukkeun sakedik warna dina kulit kalayan baju anu usum panas nyaéta nganggo panyamaran saderhana anu masihan urang nada anu sanés sareng henteu nimbulkeun masalah dina kulit.

Àvene ngagaduhan tanner nyalira anu ogé mangrupakeun gel pelembab, kalayan tekstur anu gampang nyebarkeun anu nyebar pisan sareng daun kulitna kenceng sareng terhidrasi. Éta mangrupikeun tanner kulit idéal pikeun kulit sénsitip anu mérekna dikhususkeun sareng nawiskeun pangaruh anu menenangkan. Éta ngagaduhan tékstur anu henteu lemes sareng daun anu katingali saé saatos aplikasi.

Shea Butter Body Scrub ti Toko Awak

Scrub ti The Body Shop

Upami aya anu kedah anjeun lakukeun sateuacan usum panas pikeun ngaraoskeun samak anu pangsaéna, nya éta nerapkeun heula scrub awak. The scrub tiasa dianggo sakali atanapi sababaraha kali saminggu pikeun ngahontal bérés dina kulit. Anjeun bakal perhatoskeun bédana anu badag ieu, henteu ngan ukur nalika nyandak samak, tapi ogé nalika ngalamun kosmetik anjeun anu sanés, sabab éta nembus kulit langkung saé.

Nomer aranjeunna resep pisan produk ieu ti The Body Shop sabab ngagaduhan seueur tékstur, bau sareng jinis produk awak anu béda-béda. Anu didamel tina shea butter parantos dikenal kusabab éta ngabantosan kulit tetep terhidrasi. Ku cara kieu urang henteu ngan ukur ngaluarkeun kulit tapi ogé ngajaga kulit dina waktos anu sami. Éta ngagaduhan tékstur grainy sareng aroma nutty halus. Daun kulit lemes sareng hidrasi sareng sampurna pikeun samak.

Topeng Rambut Hydrating Moroccanoil

Topeng Hydrating Moroccanil

nu Produk Moroccanil parantos janten populér pisan kusabab pangaruhna dina rambut garing sareng perawatan anu disayogikeun ku garis na. Perlakuan pelembab ieu ngalembut sareng mulangkeun rambut garing sareng ruksak berkat minyak argan anu nguntungkeun, minyak anu seueur pisan nutrisi anu dianggo dina seueur kosmétik kusabab éta pelembab pisan. Salila usum panas rambut condong garing deui, janten penting pikeun nawiskeun hidrasi anu diperyogikeun ku jinis produk ieu.

Calvin Klein CK Hiji Haruman Musim Panas

CK Hiji Haruman Panas

Usum panas ogé peryogi aroma nyalira, sabab kami henteu nganggo aroma anu sami sapertos dina usum salju. Dina waktos ieu kami resep seungit anu langkung enteng, anu leres-leres bau sapertos usum panas, janten aya mérek anu ngaluarkeun vérsi na, sapertos Calvin Klein, anu ngagaduhan aroma CK Hiji klasik, anu ayeuna ogé gaduh versi usum panas na. Mangrupikeun seungit sareng bau jeruk, kalayan petunjuk jeruk nipis, jeruk bali, samangka atanapi katumbiri.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.