Kombinasi warna anu kandel pikeun cinyusu ieu

Kombinasi warna

Aya seueur urang anu mendakan warna nétral sekutu anu hébat pikeun nyiptakeun baju urang sapopoé. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun kombinasi kalayan gampang pisan ku maén baju béda-béda ampir tanpa mikir. Nanging, aya anu sok daék résiko.

Emili Sindlev, Leonie Hanne, Elena Giada sareng Blaire Eadie henteu ngan ukur henteu sieun ku warna tapi parantos ngajantenkeun ciri khasna. Sareng ningali akun Instagramna urang tiasa diideuan pikeun nyiptakeun kombinasi seksi cinyusu ieu.

Hal anu sami kajadian sareng warna sakumaha sareng papakéan anu urang teu biasa nganggo sareng hiji dinten urang mutuskeun mésér. Sababaraha kali munggaran urang bakal mendakan aneh pisan ngagunakeunana; maka urang nyaah ka manehna. Ngadidik panon anu kedah urang lakukeun. Mimitian ku ngalebetkeun kontras ngalangkungan plugins sareng maju ti ditu upami anjeun henteu yakin pisan.

Kombinasi warna

Tapi hayu urang dugi ka titik éta, kana kombinasi anu ngajak urang résiko kalayan warna dina usum semi ieu. Salah sahiji karesep urang mangrupikeun anu janten bentuk fuchsia sareng héjo. Anjeun tiasa milih antara warna héjo anu béda, sanaos kami henteu tiasa ngabantosan nunjukkeun karep pikeun héjo konéng.

Kombinasi warna

Jeruk sareng biru ngadamel proposal anu kadua. Mangrupikeun kombinasi anu paling wani upami, sapertos Emili, anjeun bet ngagabungkeun baju nganggo nada anu kuat pisan, nanging, gampang dilembut. Kumaha? Milih pakean biru dina nada pastel sapertos Giada parantos dilakukeun.

Anjeun tiasa ogé ngagabungkeun jeruk sareng lilac. Lilac parantos maénkeun peran utama dina kumpulan usum semi-usum panas pangénggalna sareng bakal teras tumerap. Mangrupikeun warna anu tiasa dianggo pisan sareng nada haneut sareng tiis. Anjeun tiasa ngagabungkeun sareng duanana konéng sareng fuchsia pikeun nyiptakeun kombinasi warna anu wani dina musim semi ieu.

Gambar - @leoniehanne, @Elenagiada, @alexandrapereira, @marianamachado____, @emilisindlev, @joanavaz_, @blaireadiebee

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.