Koleksi usum panas 2022 Mango pinuh ku warna

Mango usum panas 2022 koleksi

Ieu di dieu, usum panas anu urang rindukeun parantos ngamimitian. Waktosna pikeun mikirkeun liburan salajengna sareng nikmati rencana anu sederhana sareng santai sapertos anu ngagoda urang dina waktos taun ieu. Sareng pikeun ngalakukeunana, éta Mango usum panas 2022 koleksi eta boga sagalana urang kudu.

Kumpulan anyar tina sungut Catalan diideuan ku elegance santai tina libur mediterania. Husus di basisir Italia kidul anu dijadikeun setting pikeun redaksi anyar ieu nu kelir jenuh hiji protagonis deui.

Kasaimbangan antara elevated sareng kasual sampurna dina Together disada langkung saé, koleksi usum panas anyar Mango 2022. A kumpulan nu nangtung kaluar pikeun na kelir jenuh jeung prints vibrant na. Koléksi, pondokna, henteu kapendak.

Mango usum panas 2022 koleksi

Tisu-tisu

Mangga hoyong nyorot dina redaksi anyar lawon anu parantos dianggo dina koleksi énggal ieu. Kain anu lestari sareng ringan, kayaning katun sustainable, poliéster daur ulang tur linen ka, sajaba miara lingkungan, ngahontal éta softness sarta kanyamanan nu urang cinta pisan nalika nyieun outfits keur libur.

Mango usum panas 2022 koleksi

Usul-usulna

Kalawan usulan Mango anyar anjeun moal balik unnoticed. Tur éta sanajan garments maranéhanana boga pesona timeless dina watesan silhouette maranéhanana, prints sarta kelir caang hese teu perhatikeun aranjeunna. belang atawa kembang, Jenis citak naon anu anjeun pikaresep?

Dina koleksi usum panas Mango 2022 ieu, aranjeunna ngahiji dresses dicitak jeung kaos, porsi dimungkinkeun salaku jaket keur peuting dihijikeun dina cangkéng. Kami ogé mendakan calana dicitak digabungkeun sareng tops anu dipotong sareng baju awak polos anu tiasa marengan anjeun ti isuk dugi ka wengi.

Jeung peuting cadangan Mango hideung beureum. Warna-warna anu, sareng konéng sareng héjo, sigana nambihan warna dina usum panas urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.