Kettlebell, naon anu anjeun peryogikeun kanggo ngirangan beurat sacara permanen

Bobot Kettlebell

Pikeun ngirangan beurat anjeun kedah olahraga, anjeun terang éta, kami terang na teu aya anu kedah dilakukeun pikeun nyingkahanana. Saatos diét pangirangan beurat badan tanpa ditambahan ku olahraga mangrupikeun tujuan sesah pikeun kahontal. Aya seueur jinis olahraga, maka dimungkinkeun pikeun mendakan pilihan anu diluyukeun sareng kabutuhan khusus tiap kasus. Nanging, sababaraha kagiatan langkung épéktip dina kaleungitan beurat awak naon batur.

Upami anu dipilari téh leungit beurat pasti, pilihan pangalusna anjeun kettlebells atanapi kettlebells. Jinis dumbbell anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun latihan ku pangulangan sareng set kalayan gampang. Kettlebells ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun sababaraha jinis latihan, anu gumantung kana kapasitas sareng kabugaran fisik anjeun bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat badan sareng nada awak anjeun.

Ngerjakeun otot penting pisan dina diet penurunan beurat badan, sabab upami anjeun leres-leres ngatur ngirangan beurat, anjeun kedah ngawangun otot sareng kulit awak anjeun. Ieu konci pikeun ngahontal bentuk fisik anu saé sareng ngirangan beurat sacara permanen. Diperkirakeun yén jalma dina bentuk fisik anu saé tiasa icalan dugi ka 20 kalori per menit kalayan latihan kettlebell tangtu. Naha anjeun hoyong terang kumaha ngagunakeun jinis beurat ieu pikeun ngirangan beurat?

Latihan kettlebell

Latihan Kettlebell

Upami anjeun pamula, anjeun kedah mimitian ku ketelbells 8 kg dina kasus janten awéwé sareng 16 kg upami janten lalaki. Waktu anu disarankeun pikeun unggal latihan nyaéta 20 detik, sareng istirahat 10 detik antara unggal latihan sareng istirahat 60 detik nalika ngarobah latihan. Ieu sababaraha latihan kettlebell anu bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat.

Beban Kettlebell

Latihan ieu diwangun ku ngamuat kettlebell ku dua panangan, éta kedah diangkat dina dua gerakan. Mimiti abdi terang angkat kettlebell kana jangkungna tuur, pikeun teras angkat ka pectorals gancang. Laksanakeun antara 15 sareng 20 pangulangan, anu anjeun tiasa tingkatkeun nalika bentukna pikaresepeun.

Ayun nganggo kettlebell

Nangtung ku suku anjeun rada papisah, ngabengkokkeun awak anjeun ka hareup. Candak kettlebell ku dua panangan sareng ayunkeun sareng panangan anjeun, ngalirkeun dumbbell di antara suku anjeun. Kalayan moméntum, angkat beurat ku panangan diperpanjang dugi ka tingkat dada. Laksanakeun antara 15 sareng 20 pangulangan, ngahargaan istirahat anu ditetepkeun dina unggal kasus.

Squats

Kettlebell squats

Latihan ieu bakal ngabantosan anjeun nguatkeun awak handap sareng nada suku anjeun. Nangtung ku suku anjeun lébar lébar, tahan kettlebell ku dua panangan. Penting pisan pikeun merhatoskeun gerakan supados henteu ngaruksak tonggong. Anjeun kedah mindahkeun pingping anjeun deui nalika anjeun turun, ngajaga pingping dina posisi sajajar jeung taneuh. Mimitian ku 15-20 reps sareng ningkatkeun nalika kabugaran anjeun ningkat.

Naha kettlebells épéktip pisan dina ngirangan beurat?

Anggap yén latihan naon waé tiasa ngabantosan anjeun ngirangan beurat badan, salami éta digabungkeun sareng diet anu leres, latihan sareng kettlebells langkung épéktip tibatan jinis latihan anu sanés. Ieu kusabab beurat ieu ngamungkinkeun damel sadayana gugus otot utami, Sacara praktis dina unggal latihanana. Ku ningkatkeun massa otot, sahingga ngagancangkeun metabolisme basal.

Diajar ngagunakeun ketelbells leres leres pisan supados henteu sangsara jinis karusakan nalika ngalaksanakeun latihan. Kituna, sateuacan ngalakukeun sét lengkep, disarankeun pikeun latihan latihan. Tingali dina eunteung nalika anjeun diajar, sahingga anjeun tiasa ningali naha sikep anjeun leres. Anjeun tiasa ogé konsultasi pidéo tutorial pikeun diajar kumaha ngalaksanakeun latihan leres atanapi nyewa jasa palatih pribadi samentawis.

Mimitian sakedik sakedik tapi ku sadaya motivasi, tingkatkeun séri sareng beuratna laun sareng teu lami anjeun bakal ningali kumaha anjeun ngirangan beurat sacara permanen. Salaku tambahan, anjeun bakal niténan kumaha awak anjeun katingali langkung ditetepkeun, langkung kuat sareng résistansi anu langkung ageung. Nyaéta, kettlebells bakal ngabantosan anjeun ngirangan beurat, tapi ogé ningkatkeun kabugaran anjeun sareng, kaséhatan anjeun sacara umum.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.