Tombol pikeun ngahias kamar mandi gaya Mediterania modern

Mandi gaya Mediterania

Di Bezzia kami cinta gaya mediteranua sarta hususna cara nu geus diropéa pikeun adaptasi jeung kabutuhan perumahan modern. Sareng urang terang yén urang henteu nyalira dina ieu, janten dinten ayeuna urang bagikeun konci pikeun ngahias kamar mandi gaya Tengah modéren.

Konci ieu pikeun ngahias kamar mandi tiasa dilebetkeun kana kamar sanés di bumi. Aranjeunna baris mantuan anjeun nyieun kamar kalawan a atmosfir rileks sarta elegan tur aya loba anjeun, kami yakin, anu hoyong hal kawas kieu di imah anjeun. Naha urang salah? Bahan rustic sapertos ubin terracotta sareng anu langkung modern bakal janten babaturan anu pangsaéna pikeun éta.

ubin terracotta

nu ubin terracotta Aranjeunna sok maénkeun peran utama dina gaya Mediterania sareng urang henteu kedah nyerah upami urang milarian lingkungan modéren di bumi urang. Tohan dina ubin dina bahan sanés tapi dina warna anu sami ieu pikeun ningkatkeun ciri téknisna mangrupikeun cara modérnisasi aranjeunna tanpa kaleungitan hakekatna.

Pikeun ngahontal hasil anu modéren, nganggo ubin jinis ieu ngan ukur dina tilelep atanapi témbok pancuran, anu anjeun hoyong langkung menonjol. Sareng ngagabungkeun ubin ieu sareng anu sanés elemen leuwih modern tina terrazzo atanapi beton di wewengkon tilelep.

Taneuh Éta ogé sumber anu saé pikeun nyayogikeun warna terracotta anu pas pisan dina gaya Mediterania modéren. Tapi urang nganyahokeun jero sareng warna, anu mangrupikeun konci kadua pikeun ngahias kamar mandi gaya Tengah modéren.

A palette warna lemes

Kami parantos nyarios ngeunaan nada terracotta, protagonis gaya Mediterania modéren ieu anu kami tunjukeun ayeuna. Tapi aya warna penting anu sanés upami urang hoyong ngahontal kamar mandi kalayan gambar anu beresih sareng modern. bodas kakonéng-konéngan atawa bisi anjeun bodas teu caang teuing.

Pareum-bodas bakal masihan lampu sareng kontras tapi moal ngaganggu kahaneutan kamar mandi. Sareng bareng sareng ieu anjeun tiasa nganggo warna anu sanés pikeun nyiptakeun nuansa warna leutik. nada pink (buligir) jeung héjo Aranjeunna paporit urang, tapi teu hijina nu bisa Anjeun pake.

Mandi gaya Mediterania

Lawang Darma y Threads Pesanggrahan

Tekstil haneut

Palet warna ogé masihan anjeun petunjuk ngeunaan warna mana anu dianggo dina tékstil. Terracotta sareng off-bodas bakal mawa seueur harmoni sareng kahaneutan ka kamar. Tapi upami anjeun hoyong kontras, naha henteu? nambahkeun sababaraha greens kana persamaan? Perhatikeun kumaha ogé tatangkalan kawas tangkal zaitun kasampak alus di kamar mandi ieu; niru warna na dina towels jeung anjeun moal balik salah lamun diteundeun sesa elemen nétral.

Karanjang jute sareng karpét

Dina gaya Mediterania, unsur alam maénkeun peran anu penting pisan. Serat sayuran aya sareng aranjeunna ogé dina mode, naha anjeun peryogi langkung seueur alesan pikeun ngalebetkeun kana desain kamar mandi? The karanjang jute atawa rafia Aranjeunna alternatif hébat teu ukur salaku unsur hiasan, tapi ogé salaku unsur praktis, pikeun ngatur cabinets na rak.

Ayeuna anjeun ogé tiasa ngalebetkeun unsur-unsur sanés anu dilakukeun ku bahan ieu sapertos rugs ku tilelep. Jeung naha gigireun tilelep? Kusabab aranjeunna henteu bahan anu akur pisan sareng Uap atanapi anu anjeun tiasa nyeuseuh gampang, ku kituna kami moal pernah mamatahan anjeun ngagunakeunana salaku mat pancuran.

elemen hiasan keramik

Urang teruskeun ngawangkong ngeunaan bahan sareng éta pilihan anu saé ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaraosan kamar mandi gaya Mediterania modéren anu anjeun pikahoyong. Dina hal ieu kami nganggo keramik objék karajinan leutik anu bakal nambahan karakter ka kamar mandi kayaning flowerpots, jugs, vases, cangkir ... Idéal nyaeta mun boga niches pikeun nempatkeun aranjeunna tapi maranéhna bakal kasampak hébat dina lantai, kabinét tilelep atawa stool kai.

Naha anjeun mendakan konci ieu mangpaat pikeun ngahias kamar mandi gaya Mediterania modéren? Naha anjeun hoyong terang konci pikeun gaya anu sanés?

Gambar panutup: Kotak tina Ezra y Antologi Interiors,

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.