Kembang engkol sareng romanesco salad, alternatif pikeun tradisional

Kembang engkol sareng romanesco salad

Dinten ieu kami ngajukeun anjeun dina Bezzia versi salad Rusia tradisional. A Kembang engkol sareng romanesco salad anu tiasa janten sumber anu saé pikeun ngasupkeun sayuran ieu kana tuangeun anu paling henteu resep pikeun nyobaan. Starter atanapi iringan anu sampurna ayeuna yén panasna katénjo.

Salad ieu saderhana pisan. Bawa belasan bahan anu sigana anjeun parantos sumebar diantawis kulkas sareng pantry anjeun. Endog, kentang, tuna ... bahan-bahan klasik dina salad anu digabungkeun di dieu sareng protagonis, kembang engkol sareng romanesco.

Sésa bahan, ogé mayonnaise, ngajantenkeun kembang engkol raos pisan nyamur. Upami anjeun resep kembang engkol, tong ragu nyobian salad anu sami ieu tanpa mayonnaise, kalayan sapisan minyak di luhur, Sehat sareng lezat!

Bahan pikeun 4

  • 2 kentang sedeng
  • 2 endog L
  • 3 wortel leutik
  • 1/2 kembang engkol
  • 1/4 romanesco
  • 2 kaléng tuna alami
  • 1/2 bawang daun, dicincang
  • 12 zaitun, dicincang
  • Sal
  • Lada
  • Sedotan cuka
  • Mayonnaise

Step by step

  1. Masak kentang, wortel anu dikupas sareng endogna. Teras, antepkeun aranjeunna haneutkeun kanggo ditegor.
  2. Pisahkeun kembang engkol kana florets sareng romanesco sareng masak aranjeunna dina pot anu sanés ku ciwit uyah kirang langkung 4 menit. Teras tiis handapeun keran sareng cadangan dina solokan.
  3. Lebetkeun kentang dicincang, kerung sareng wortel dina wadah.
  4. Saatos tambahkeun kembang engkol anu dicincang sareng romanesco, fluna tuna, zaitun sareng bawang.

Kembang engkol sareng romanesco salad

  1. Uyah sareng cabé, tambahkeun cipratan cuka sareng campuran.
  2. Lereskeun titik uyah upami diperyogikeun na luhur ku mayonnaise.
  3. Ngawula ka salad seger.

Kembang engkol sareng romanesco salad


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.