Kauntungannana pariuk anu tiasa diprogram

pariuk diprogram

Perkakas leutik aranjeunna ngajantenkeun padamelan sadidinten kami langkung gampang sareng pariuk anu tiasa diprogram henteu terkecuali. Kusabab Pace kahirupan ayeuna urang kapaksa ngalakukeun seueur hal dina waktos anu singget sareng pot anu tiasa diprogram ngamungkinkeun urang pikeun ngahijikeun tugas rumah tangga anu tangtu. Tapi naon ari pot anu tiasa diprogram?

Naon pot anu tiasa diprogram?

Robot dapur, pot anu tiasa diprogram, kompor laun ... naha urang terang persis naon anu urang hartosna nalika urang nyarioskeun masing-masing alat leutik ieu? Sanaos urang sering condong silih anggap robot dapur, aranjeunna henteu sami.

Panci anu tiasa diprogram nyaéta kompor tekanan listrik. Desainna sami sareng fryer jero: tutupna aya dina bagian luhur anu ngamungkinkeun bahan-bahanna dikenalkeun, klep sami sareng kompor gancang tradisional, anu sistemna ditiru, sareng termostat.

Panel tina pot anu tiasa diprogram

Panci anu tiasa diprogram ogé ngagaduhan panel payun dina anjeun ngan ukur kedah milih program anu dipikahoyong. Aranjeunna rebus, digoréng, dikukus, dipanggang, dipanggang ... sareng aranjeunna bébéja anjeun nalika tuangeun réngsé. Éta tiasa diprogram, janten anjeun tiasa nyiapkeun tuangeun saatos anjeun milih, sakumaha anu anyar asak. Kumaha upami listrikna pareum? Anjeun moal hariwang: nalika anjeunna balik anjeunna bakal neraskeun langsung ti tempat anjeunna angkat, berkat ingatan na.

Kaseueuran pariuk anu tiasa diprogram ogé ngagaduhan pilihan panas sareng panaskeun deui, Anu ngamungkinkeun anjeun henteu najiskeun langkung piring. Sareng biasana yén aranjeunna gaduh tombol express pikeun ngalaksanakeun ngabersihkeun diri.

Bédana sareng prosesor tuang sareng panci krok

Naon bedana alat ieu sareng robot dapur? Sedengkeun pot diprogram «solo» tukang masak, robot dapur langkung jauh, ogé ngolah tuangeun. Ieu, dina robot dapur anjeun tiasa motong, naksir knead ... Sareng kumaha upami a Panci masak lalaunan? Kami nyarioskeun jenis pariuk ieu lami sareng lami pisan; Éta pariuk tradisional tapi listrik pikeun masak dina panas anu handap.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kompor laun sadayana ngamuk

Kaunggulan tina pot diprogram

Nyaho ciri utama pot anu tiasa diprogram, gampang pikeun nebak kaunggulan anu ditawarkeunana ka kami. Upami anjeun sering masak tapi teu gaduh seueur waktos atanapi hoyong nyéépkeun seueur, ieu, tanpa diragukeun, pilihan anu saé kusabab alesan ieu.

  1. Aranjeunna saderhana. Saha waé anu sanggup ngagunakeun pot anu tiasa diprogram. Anjeun kedah nyolok, lebetkeun bahanna, pilih program masak sareng antosan piring parantos siap. Déprésiurisasi bakal saderhana mencét tombol.
  2. Aranjeunna ngirangan waktos masak. Anjeun tiasa masak sami sareng dina pot tradisional tapi dina waktos anu langkung pondok sabab éta masak dina tekanan tinggi. Tanpa kudu waspada, éta bakal masak piring anjeun gancang.
  3. Meakeun tanaga anu kirang sareng listrik tibatan pot konvensional. Ku ngirangan panas anu disayogikeun sareng waktos masak, anjeun tiasa ngahémat dugi ka 70% énergi, anu sacara positip bakal mangaruhan tagihan listrik anjeun.
  4. Aranjeunna aman. Panci masak anu tiasa diprogram ieu ngagaduhan téknologi anu ngajantenkeun aranjeunna aman pisan. Poho ngeunaan ngabeuleum sareng kajadian anu teu dihoyongkeun di dapur kusabab seueur tekanan. Aranjeunna ngagaduhan sistem anu ngingetkeun anjeun upami tutupna henteu leres ditutup sareng aranjeunna ngagaduhan sistem komprési pulsed, pikeun nyegah kabeuleum nalika muka tutupna. Salaku tambahan, anjeun nyingkahan résiko mopohokeun seuneu: éta ngingetkeun anjeun nalika réngsé sareng otomatis pareum nalika réngsé.
  5. Aranjeunna ngamungkinkeun anjeun masak sadayana. Seueur anu ngagaduhan program masak anu béda-béda: turbo, tekanan, dikukus, rebus, diburuan, confit, sangu, pasta, kendi, ngagoreng, ngagoreng, oven ... Ogé kalebet dina kotak aya buku anu seueur ideu pikeun nyiapkeun menu mingguan anjeun leuwih gampang. Linggih salami 10 menit unggal Minggu, kenging ideu pikeun nyiapkeun ménu salami saminggu sareng tong naroskeun ka diri anjeun unggal dinten naon anu anjeun badé masak énjingna.

Naha anjeun mendakan pariuk anu tiasa diprogram mangrupakeun investasi anu saé pikeun dapur anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.