Kaunggulan latihan gantung

Kaunggulan latihan gantung

Naha anjeun terang kaunggulan latihan gantung? Sigana mah éta parantos nempatkeun dirina salaku salah sahiji ideu anu saé taun-taun ayeuna. Cara anu langkung sampurna pikeun ngalatih awak sareng sapertos kitu, éta ogé ngagaduhan seueur kaunggulan disakurilingna anu kedah diperhatoskeun.

Dinten ieu kami nyarioskeun sadayana janten, upami anjeun henteu acan ngamimitian dina disiplin sapertos kieu, tong mikir dua kali. Tapi upami éta gaduh, henteu sapertos anu terang naon anu nguntungkeun urang. TRX parantos kéngingkeun seueur lapangan dina kahirupan sareng pusat olahraga urang. Hayu urang bet ka anjeunna!

Anjeun bakal ngagarap inti sapertos anu sanés sateuacanna

Memang leres urang gaduh seueur latihan pikeun tiasa ngerjakeun bagian inti, tapi ku latihan gantung, anjeun bakal ngalakukeun éta dua kali langkung seueur. Sanaos kami gaduh sababaraha gerakan dina unggal palaksanaan, tanpa diragukeun, bagian ieu bakal janten salah sahiji anu paling dipikaresep. Urang kedah ngalakukeun kakuatan sareng bagian beuteung sareng éta mangrupikeun warta anu saé, kumargi urang kedah teras-terasan ngagaduhan éta pisan kuat pikeun ngaraosan kasihatan anu langkung saé sareng panangtayungan anu ideal pikeun organ awak sanés urang. Janten, upami abs salawasna jas anjeun kuat atanapi anjeun sieun planks, luncat kana latihan gantung pikeun ngarasakeun abs kuat.

Anjeun bakal ngabenerkeun sikep anjeun

Pasti nalika anjeun angkat ka kelas di gym anjeun, aranjeunna ngawartosan éta anjeun kedah menerkeun kabiasaan postural tangtu. Ieu kusabab kadang urang nyéépkeun seueur waktos dina posisi anu sami sareng henteu gampang pikeun ngendalikeun sakabeh awak. Maka, nalika urang fokus kana tempat sapertos inti, bahkan cara pikir anjeun bakal robih. Kusabab ku ngalaksanakeunana, urang bakal kéngingkeun postur langkung raoseun sareng penjajaran anu langkung saé. Tapi henteu ngan éta, tapi salaku hasil tina koréksi ieu kami ogé bakal pamit pikeun cilaka. Sadaya ieu, berkat palatihan gantung.

Langkung kakuatan pikeun awak anjeun

Kadang-kadang urang henteu ngalakukeun latihan kakuatan sareng anu leres nyaéta awak bakal meryogikeunana. Leres, sajabina, digabungkeun sareng koreografi khusus sapertos kitu sapertos anu TRX nunjukkeun ka urang, éta bakal salawasna aya berita anu hébat. Kusabab dina hal ieu otot bakalan aub sareng ampir teu dihaja. Janten anjeun bakal ningkatkeun kakuatan sareng ogé kaayaan fisik anjeun sacara umum, sabab anjeun bakal perhatoskeun parobahanana ti latihan heula. Dina hal ieu, éta henteu sami sareng nalika ngalakukeun beurat, anu, sakumaha urang terang, memang nginjeum daérah anu langkung khusus dina awak, didieu bakal aya saha waé anu pipilueun sareng éta ogé kedah disorot.

Kaunggulan tina TRX

Anjeun bakal nada awak

Sedengkeun urang nembé nyebatkeun yén urang ngalibatkeun sakumna awak sareng otot-ototna, maka urang moal tiasa mopohokeun yén hasilna bakal awak anu langkung kenceng. Salawasna ningkatkeun koordinasi ogé mobilitas tina sami. Anjeun bakal perhatoskeun kumaha kalenturan sakali deui aya dina kahirupan anjeun. Kusabab sakumaha parantos urang tingali, aya waé latihan anu ngabantosan urang pikeun katingali sareng ngaraos langkung saé sareng ieu salah sahiji diantarana.

Éta bakal ngirangan nyeri punggung

Aya seueur jalma anu humandeuar ngeunaan nyeri punggung sareng teu heran. Kusabab ayeuna urang nuju gaya hirup anu utamina kusabab damel, awak sareng tonggong urang sangsara. Janten, henteu sapertos olahraga janten tiasa ngatasi anu kirang rumit. Diantara kaunggulan latihan gantung kami ngagaduhan anu bakal ngirangan nyeri ieu sareng nyegah sangsara tina nyeri punggung anu ogé tiasa rada ngaganggu sacara umum. Ieu kusabab éta ogé jalan, sareng seueur, tukang handap. Iraha urang ngamimitian latihan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.