Katiisan ngiringan dina pasangan

dibarengan katiisan

Pasti anjeun parantos nguping langkung ti sakali ngeunaan kalimat: "Langkung saé nyalira tibatan di perusahaan anu goréng". Hanjakalna, aya seueur jalma anu resep hubungan anu toksik, pikeun nyingkahan nyalira dina kahirupan. Katiisan anu dipirig dipikaterang langkung umum tibatan seueur jalma panginten mimitina.

Henteu aya kajadian teu gaduh pasangan sabab langkung saé nyalira tibatan dina hubungan anu henteu séhat, yén éta moal gaduh masa depan sareng anu pasti gagal.

Singleness mangrupikeun pilihan hirup anu leres-leres valid

Sakumaha kajadian nalika gaduh pasangan, jomblo mangrupikeun pilihan hirup anu valid pisan. Henteu disarankan pikeun hubungan sareng jalma sanés anu cinta kasohor ku henteuna sareng karacunan aya dina panon poé. Seueur pasangan ayeuna gagal kusabab henteu aya cinta anu leres pikeun pihak sareng hubungan éta kabentuk kusabab gumantungna émosional anu signifikan sareng kahoyong henteu nyalira dina kahirupan.

Kosoréan hébat katiisan ngiringan

Katiisan anu ngiringan ngabalukarkeun kakosongan hébat pikeun jalma anu sangsara. Anjeun tiasa gaduh pasangan anu caket tina sudut pandang fisik tapi dina tingkat émosional kakosongan penting pisan. Aya sababaraha unsur atanapi kanyataan anu tiasa nunjukkeun yén jalma ngalaman kasepian dibarengan dina pasangan:

  • Pasangan henteu ngadangukeun anjeunna, anu cukup nyeri dina tingkat émosional.
  • Aya anu henteu leres-leres henteu dipikaresep pikeun kamungkinan tujuan atanapi impian pikeun dilaksanakeun silih ku pasangan.
  • Pésta anu cilaka sok kaliru kana sagala rupa sareng henteu aya komunikasi nalika ngungkulan masalah anu béda anu timbul dina diri pasangan.

Tanda ieu nunjukkeun yén pasangan henteu pikaresepeun sareng yén katiisan anu disarengan disebut tadi parantos netep di jero aranjeunna. Henteu pantes sangsara ngan ukur ngagaduhan pasangan sareng langkung pikaresep janten nyalira. Ngagaduhan hubungan kedah janten masalah dua sareng kedah janten total aub kana dua jalma.

pasangan katiisan

Karuksakan émosina ngiringan katiisan

Hubungan toksik henteu saé pikeun saha waé sareng éta tiasa nyababkeun karuksakan émosional serius ka jalma anu sangsara. Ngagaduhan pasangan sareng ngaraos ngalamun mangrupikeun hal anu henteu matak diijinkeun kusabab luka émosional kaayaan sapertos kitu penting pisan. Kusabab ieu, langkung saé pikeun ngeureunkeun hubungan ieu gancang-gancang sareng nyobian ngawangun deui kahirupan, boh nyalira atanapi sareng jalma sanés anu ngajantenkeun pasangan éta séhat.

Pondokna, teu kedah gaduh pasangan atanapi janten sareng jalma pikeun kanyataan saderhana kabur tina katiisan. Aya kalan-kalan sanaos ngagaduhan hubungan anu tangtu, jalma éta masih nyalira. Ieu anu katelah ngiringan katiisan sareng dina hubungan ieu teu aya cinta atanapi kaasih, hal anu diperyogikeun pikeun fungsi pasangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.