nyingkahan-ngagorowok-ka-barudak anjeun

Bahaya ngadidik ku ngagorowok

Kolot kedah tetep tenang sepanjang waktos sareng ulah ngajerit salaku akibat tina kalakuan anu teu pantes pikeun budak.

Kantétan di sakola

Angka kantétan henteu ngan ukur penting dina bunderan anu paling caket ku budak tapi ogé janten relevan di daérah sanés sapertos sakola.

kaulinan simbolis

Naha maén simbolis penting?

Naha anjeun terang naon waé kaulinan simbolis na kunaon penting pisan pikeun murangkalih ageung? Urang bakal ngawartosan anjeun teras.

adhd di barudak

Pitunjuk pikeun Hirup sareng ADHD

Upami anjeun ngagaduhan murangkalih ADHD, anjeun kedah terang inpormasi ieu supados langkung ngartos naon perkawis na kumaha pangaruhna, anjeun kedah terang!

orok ngabohong

Kumaha ngubaran budak anu ngabohong

Naha anjeun perhatoskeun yén anak anjeun bohong? Maka kedahna anjeun terang kumaha ngubaranana supaya kabiasaan goréng robih gancang-gancang.

kompetisi séhat

Persaingan séhat dina budak

Kudu ngerjakeun persaingan anu séhat ti jaman budak supaya barudak tiasa menikmati manpaatna. Kompetisi séhat penting!

kecerdasan émosional dina orok

Waspada émosi barudak anjeun

Ngartos émosi murangkalih anjeun mangrupikeun konci pikeun ngagedékeunana kalayan leres, tapi anjeun kedah waspada heula parasaan anjeun nyalira!

orok dwibasa

Rahasia Ngasuh Anak Bilingual

Upami anjeun hoyong ngasuh budak anu bilingual di bumi kusabab anjeun cukup untung terang langkung ti hiji basa, tong luput kiat ieu!

indung ngadisiplin putrana

Mangpaat disiplin

Disiplin penting pisan pikeun kolot, tapi naha anjeun terang kumaha pentingna dina kahirupan barudak anjeun? Entong sono kana garis ieu!

Naha anak éta agrésip?

Naha anjeun kantos ningali anak anu agrésip sareng henteu ngartos kumaha kolotna henteu tiasa ngendalikeun anjeunna? Ieu sababaraha alesan anu mungkin ...

Ruang diajar di bumi

Diajar henteu ngan ukur kedah dipuseurkeun di sakola, diajar ti bumi anu pangpentingna pikeun barudak!

Diajar ku niru

https://www.youtube.com/watch?v=aqCg0FuolPo ¡Hola chicas! ¿ Que tal el verano? Todas sabéis lo importante que es el ejemplo para aprender, sobre todo en A través de la influencia que tienen los vídeos de internet en nuestros hijos, podemos aprovechar para enseñarles comportamientos que queremos que adquieran

Jinis sunda

Hal anu murangkalih bakal émut ka anjeun

Naon jinis kenangan anu anjeun damel pikeun murangkalih anjeun? Saban dinten mangrupikeun kasempetan anyar pikeun nyiptakeun kenangan kulawarga anu berharga sareng naha anjeun sadar atanapi henteu, aya sababaraha hal anu bakal diinget ku barudak anjeun ngeunaan anjeun, perlu anjeun piara sagala hal ieu unggal dinten dina kahirupan kulawarga anjeun!

Diajar janten kolot sadar pikeun karaharjaan kulawarga

Émutan bakal ngabantosan anjeun janten kolot émut. Hésé pikeun mendakan jalma anu henteu satuju yén parenting mangrupikeun salah sahiji Kolotna Sadar mungkin salami anjeun komitmen pikeun hirup dina waktos ayeuna sareng murangkalih anjeun, dina cara anu séhat sacara émosional.

Buyut sareng incu

Barudak kedah ngaraos kendali

Barudak kedah ngaraos yén aranjeunna gaduh kendali kana kaayaan pikeun ningkatkeun kabiasaan. Upami murangkalih lapar pisan, capé, atanapi capé, murangkalih kedah ngaraos yén aranjeunna dina sababaraha cara ngadalikeun kaayaan dina raraga polah, tapi kumaha anjeun ngalakukeun ieu?

Ngaronjatkeun disiplin dina murangkalih

Balukar salaku alat pangajaran

Seueur kolot anu henteu terang yén hukuman henteu ngadidik sareng neraskeun ngagunakeunana tanpa leres-leres terang konsékuansi négatip anu tiasa dipiboga ku aranjeunna dina The konsékuansi dina ngajar kedah leres sareng diterapkeun saé supados aranjeunna tiasa épéktip sareng leres-leres alat anu saé pikeun kolot.

kalakuan salah budak

Pahala dina paripolah barudak

Seueur kolot anu masihan hadiah pikeun murangkalihna nalika paripolah anu hadé. panon! Ganjaran henteu sami sareng nyogok. Dina kasus anu pertama éta mangrupikeun hadiah o Pahala pikeun tingkah laku anu hadé mangrupikeun gagasan anu hadé pikeun nanganan tingkah laku barudak. Tapi kumaha kuduna?

awéwé ngagorowok

Naha anjeun kedah ngadidik tanpa nyaring

Upami anjeun bapak atanapi indung, sigana anjeun kantos kaleungitan watek sareng murangkalih sareng ngagorowok aranjeunna dina sababaraha waktos. Entong linggih teuing Upami anjeun biasa ngagorowok barudak anjeun mikir yén saé pikeun ngadidik aranjeunna, anjeun salah. Pilarian terang kunaon anjeun henteu kedah ngadidik ku ngagorowok.

nyarios sareng murangkalih

Strategi disiplin pikeun murangkalih anjeun ngagaduhan kapercayaan diri anu saé

Nalika anjeun ngadisiplin murangkalih pikeun tingkah laku salah, anjeun kedah ngalaksanakeunana tanpa ngajantenkeun anjeunna raoseun ngeunaan dirina. Nyatana, disiplin anu matak éra budak-budak Upami anjeun hoyong anak anjeun ngagaduhan harga diri anu saé, maka anjeun kedah tetep ngajaga stratégi disiplin ieu unggal dinten.

rumaja kalayan hariwang

Tip disiplin pikeun kolot frustasi

Upami anjeun ngaraos prustasi kana disiplin anu anjeun laksanakeun pikeun ngabina murangkalih anjeun, tong sono kiat ieu supados anjeun langkung ngendalikeun sareng ngaraos langkung saé salaku bapak atanapi indung.

Naha teu kunanaon nginum payuneun murangkalih?

Naha anjeun biasana nginum inuman alkohol di payuneun murangkalih anjeun? Anjeun panginten heran naha anjeun kedah lirén ngalaksanakeunana supados henteu mangaruhan aranjeunna négatip. Naha henteu kunanaon pikeun anjeun ngalaksanakeunana?

Milarian bumi énggal

Kumaha cara ngasuh budak héjo

Miara planét penting pisan pikeun kahirupan generasi kahareup. Kanggo sadayana pikeun jaga Bumi, murangkalih kedah ngamimitian ngalakukeunana ayeuna.

gaduh tilu murangkalih

Pro sareng kontra ngagaduhan tilu murangkalih

Upami anjeun hoyong gaduh tilu murangkalih, anjeun kedah terang pro sareng kontra na ngagaduhan. Éta tiasa janten hal anu paling éndah sareng setrés dina kahirupan anjeun, dina waktos anu sami!

Mangpaat tina ritual mandi

Kami terang manpaat mandi pikeun tiasa ngajar aranjeunna ka anu alit ngalangkungan pidéo Mainan anu Nenuco maénkeun dina cai.

Balik sakola sareng Peppa Babi sareng sakelasna

Peppa Babi balik deui ka sakola sareng sadayana kelasna tapi anjeunna henteu acan ngerjakeun padamelan anjeunna. Naon anu bakal dicarioskeun ku Madame Gazelle? Entong sono video anu ngahibur sareng pendidikan ieu ngeunaan Little Toys dimana aranjeunna ogé marios kana alfabét sareng warna na.

Liburan Natal sareng Peppa Babi

Dina video Toy Little Toys ieu, Peppa Babi sareng sakumna kelasna ngucapkeun wilujeng ka Madame Gazelle sareng ngawartosan kado anu bakal dipénta ti Three Wise Men.

Diajar sareng Pelangi Grimm

Dina vidéo Little Toys ieu kami mendakan cocooan anu hébat ieu kalebet dina metodologi Montessori pikeun pamekaran murangkalih sareng urang terang sababaraha kamungkinan maén na.

Urang minuhan robot Bee Bot

Kalayan pidéo anu ngahibur ieu kami diajar nganggo robot budak leutik anu ngadeukeutkeun urang kana dunya robotika sareng program komputer

Fénoména orok dilahirkeun deui

Dina pidéo Toyitos ieu urang tepang sareng murangkalih anu dibangkitkeun María, anu nunjukkeun urang kumaha anjeunna ngurus anjeunna sareng sadaya aksésoris anu dipibanda pikeun anjeunna.

Kumaha Ngubaran Dyslexia Budak Leutik

Upami murangkalih anjeun gaduh disleksia, tong kaleungitan detail sareng perhatoskeun anu hadé kumaha ngubaran gangguan ieu anu mangaruhan maca sareng nyerat.

palajaran hirup barudak masihan

Kumaha cara ngasuh budak anu jujur

Kajujuran mangrupikeun kautamaan anu kedah diajarkeun ka murangkalih ti alit pisan. Naon deui, anjeun bakal janten conto anu pangsaéna pikeun ngagarap bebeneran.

Kumaha cara nganyenyeri budak

Pendakan sababaraha tip pikeun tiasa ngatasi tantrums barudak, tapi émut yén aranjeunna peryogi kasabaran, tenang, hormat sareng pamahaman anjeun.

Natal sareng murangkalih

Natal sareng murangkalih

Dina tulisan ieu kami ngobrol ngeunaan Natal nyalira sareng kumaha nyéépkeunana sareng barudak ku cara anu pikaresepeun sareng kamanusaan. Dina raraga ngajar aranjeunna nilai unik.

Pangaruh tipi ka barudak

Pangaruh tipi ka barudak

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun ngeunaan kaunggulan sareng karugian anu aya dina tipi tina leutik, sareng kami masihan anjeun sababaraha ide pikeun menerkeun éta.

Daérah diajar pikeun murangkalih

Daérah diajar pikeun murangkalih

Dina tulisan ieu kami ngabantosan anjeun ngadamel daérah anu saé pikeun anu alit, supados aranjeunna tiasa ngamajukeun studi sareng henteu gaduh gangguan.

Balik sakola

Balik sakola!

Poé anu ditunggu-tunggu kanggo seueur ibu parantos sumping, balik deui ka sakola bakal sababaraha dinten, janten dinten ieu urang mamatahan anjeun kumaha cara netepkeun rutinitas.

Barudak kabersihan diri

Kabersihan diri nalika budak

Dina tulisan ieu kami nyarioskeun langkah-langkah anu diperyogikeun supados kabersihan diri barudak leres, janten moal aya fasilitas pikeun inféksi.