eyeshadows gugur 2020

Naon tren makeup pikeun usum gugur ieu 2020?

Naha anjeun terang tren makeup pikeun usum gugur 2020? Dinten ieu kami nyaritakeun ngeunaan aranjeunna sahingga anjeun tiasa nerapkeunana unggal dinten. Naon anu anjeun pikirkeun?

makeup sareng topéng

Makeup sareng topéng, sauyunan?

Makeup sareng topéng sigana langkung leupas tibatan aslina. Pilarian terang kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun aranjeunna cocog sareng cara anu anjeun pikaresep.

makeup pihak

Trik suksés dina makeup pihak anjeun

Naha anjeun hoyong terang naon anu anjeun peryogikeun pikeun makeup pesta anu sampurna? Di dieu kami ngantepkeun anjeun séri trik anu bakal ngabantuan pisan.

katingali saé tanpa makeup

Kumaha carana katingal saé tanpa makeup

Milarian anu saé tanpa makeup langkung ti mungkin, sanaos kadang urang cangcaya. Naha anjeun hoyong terang kumaha carana ngahontal éta berkat perawatan kulit anjeun?

Lipstik

Kasalahan sering nalika nganggo lipstik

Lipstik mangrupikeun hal anu utami pikeun makeup urang. Tapi nalika ngagunakeunana, urang tiasa ngalakukeun sababaraha kasalahan, anu ku urang didongéngkeun ayeuna.

Biwir cét

Kumaha cét biwir anjeun

Lukisan biwir ogé ngagaduhan sababaraha léngkah dasar. Sadayana bakal ngijinkeun urang pamer sungut 10 sareng makeup anu saé.

Kumaha carana ngawangun alis

Trik kéngingkeun alis anu sampurna

Kengingkeun alis anu sampurna parantos dimungkinkeun, tapi ngan ukur upami anjeun ngalaksanakeun rangkéan trik dasar sareng saderhana. Pilarian terang naon éta!

Kumaha cara ngadamel lipstik

https://www.youtube.com/watch?v=wRYBROvOi-A ¡Hola chicas! Todas conocéis este cosmético y seguro que habéis experimentado más de una vez la curiosidad que En este didáctico vídeo de Juguetitos encontramos dos cosas que apasionan a los más pequeños, el maquillaje y los experimentos científicos ¡que divertido!

Kasus makeup Barbie

Barbie sareng Sephora ngaluncurkeun makeup edisi terbatas

Sangkan bonéka anu kawéntar di dunya, Barbie, parantos ngagabung sareng Sephora. Dua firma hébat anu ngaluncurkeun makeup panon babarengan. Tanpa ragu, éta mangrupikeun édisi terbatas kalayan tilu produk sareng gaya anu bakal masihan seueur omongan. Naha anjeun bakal sono ?.

Kumaha ngadamel makeup kanggo wengi kawinan

Kumaha cara ngadamel pernikahan pikeun wengi

Upami anjeun kantos naros kumaha ngadamel makeup kuring pikeun kawinan wengi, maka di dieu anjeun bakal mendakan jawaban anu pangsaéna. Ideu anu sampurna pikeun ngagurilep dina acara sapertos kieu. Turutan léngkahna sareng anjeun bakal kéngingkeunana!

Makeup kawéntar

Kumpulan makeup selebritis

Pendakan selebriti anyar anu ngiringan tren ngaluarkeun koleksi makeup nyalira, boh ku tandatangan nyalira atanapi kolaborasi.

Dasar makeup

Dalapan bahan makeup

Kami mawa anjeun dalapan dasar makeup sahingga anjeun ngagaduhan kantong peralatan mandi anu sampurna, produk kosmétik anu lepat unggal dinten ka dinten.

Kageulisan dina festival

Tip kageulisan pikeun festival

Pendakan sababaraha tip kageulisan pikeun festival musik usum panas ayeuna. Gagasan pikeun penampilan sareng tip anjeun pikeun festival anu idéal.

Makeup poean

Trik pikeun makeup sapopoé

Kami ngawartosan sababaraha tungtunan sareng trik pikeun makeup sadidinten anjeun. A makeup anu biasana alami sareng gampang dilarapkeun unggal dinten.

Makeup nganggo bolu, sikat atanapi ramo?

Kami henteu kedah milih salah sahiji atanapi anu sanés. Kadang-kadang urang tiasa ngagabungkeun aranjeunna. Nya sami sareng alat makeup. Kéngingkeun inpormasi di dieu.

7 jinis eyeliner anu béda

Upami anjeun milari langkung seueur ideu eyeliner pikeun panon anjeun, tong sono tujuh anu urang carioskeun ayeuna. Tetelakeun tampilan anjeun ku cara anu pangsaéna!

nutupan lebam

Kumaha cara nutupan lebam ku makeup

Upami anjeun gaduh memar dina awak anjeun sareng anjeun hoyong nyumputkeunana, tong asa-asa ... Makeup tiasa dianggo mujijat sareng ngajantenkeun siga anjeun gaduh kulit anu sampurna.

Panggihan lipstik Kiko Milano anyar

Dina tulisan ieu kami nampilkeun kisaran lipstik énggal yén sungut Kiko Milano parantos diluncurkeun dina pasaran. Cocog pikeun anu resep finish semi-matte.

Catrina makeup

Makeup Lebaran, ideu senang

Kami nyandak anjeun sababaraha ideu anu pikasieuneun sareng pikasieuneun pikeun nyiptakeun makeup Lebaran anu saé, ti biasana Catrina dugi ka Maleficent.

Makeup panon Lebaran

Ideu makeup panon pikeun Lebaran

Upami anjeun hoyong ngamajukeun panon dina cara khusus dina Lebaran, tong sono ideu ieu supados anjeun tiasa diideuan sareng mendakan anu paling anjeun resep.

Guguritan makeup

Tren makeup ragrag

Tren makeup usum gugur nyarios ka urang yén lambey poék, nada matte sareng buligir dianggo, tapi aya seueur deui.

makeup panon hazel

Tips pikeun ngawangun panon hazel

Upami anjeun ngagaduhan panon hazel, éta ngeunaan waktos anjeun diajar tips ieu pikeun katingal anu luar biasa. Naha anjeun wani nyobian aranjeunna?

Naon ari Clarins Boosters?

Aranjeunna parantos sumping ka pasar Spanyol pikeun cicing. Sakedik anu dipikaterang ngeunaan aranjeunna, éta sanés krim khusus, tapi produk anu dirancang ...

Papanggih gaya pin up

Naha anjeun terang naon anu dijepit? Terang sadayana konci na sareng kaluaran sisi paling sensual anjeun ku gaya awéwé ieu. Anjeun bakal gumbira.

Makeup nganggo lipstik lamunan

Upami anjeun hoyong ngajajah saluareun warna pink sareng beureum, pilih lipstik lamunan ieu dina warna biru, hideung, héjo sareng ungu. Kami ngajarkeun kumaha cara ngagemna.

Kéngingkeun alis anu sampurna

Alis kami mangrupikeun bingkai raray urang, mendakan anu mana anu sampurna pikeun anjeun numutkeun bentuk raut anjeun sareng kumaha cara mantenna. Anjeun bakal geulis.

Makeup opat epoch

Wani ku makeup anu diideuan ku taun 20an, 50an, 60an atanapi 80an sareng anjeun moal ngantep saha waé anu teu paduli, sadayana bakal kapikat.

Makeup diideuan ku opat superheroines

Pilarian opat proposal makeup aslina pikeun dinten anjeun ka dinten pikeun ngaluarkeun superhero di anjeun. Anjeun bakal luar biasa dina kasempetan naon waé.

Kombinasi makeup kulit

Makeup pikeun kulit kombinasi

Kulit gabungan peryogi perawatan sareng jinis makeup khusus. Pendakan tip anu pangsaéna pikeun ngawangun jinis kulit ieu anu ngagaduhan daérah anu garing sareng berminyak.

Makeup pikeun kongkolak panon

Diajar kumaha ngamangpaatkeun panon anjeun ku proposal makeup ieu anu ideal pikeun kasempetan naon waé. Anjeun bakal kaget ku tampilan anu teu tiasa hilap.

Makeup Alami Vs Daring Makeup

  Sababaraha kali urang nyanghareupan dilema jinis makeup naon anu kedah dibarengan pikeun hiji kasempetan atanapi anu sanés. Kami,…

Kombinasi kalangkang

Makeup Glitter mun teu ngagem di pihak

Glitter mangrupikeun salah sahiji elemen anu sampurna pikeun unggal pihak, éta sababna kami ngajukeun ideu makeup glitter ieu. Salin aranjeunna pikeun liburan!

Makeup pikeun awéwé pirang

Makeup pikeun awéwé pirang

Makeup pikeun awéwé pirang biasana nganggo nada lemes, sareng aya seueur alternatif nalika milih nada sareng tékstur. Pilarian terang detailna.

Tip kaendahan anu ngabantuan

Tuturkeun tip kaéndahan anu kapaké ieu sareng anjeun bakal katingali langkung manceran sareng kaéndahan anu jauh langkung alami sareng kirang seueur teuing. Henteu diperyogikeun pikeun super makeup.

Makeup tamu kawinan

Makeup pikeun tamu kawinan

Tamu kawinan ogé kedah milih makeup aranjeunna kalayan bijaksana. Kami masihan anjeun ideu pikeun makeup anu sampurna numutkeun jinis kawinan.

eyeliner

Trik supados eyeliner henteu dihapus

Eyeliner mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nerangkeun tampilan sareng masihan panon serangan jantung, tapi upami anjeun teu hoyong sirna ... turutan tips ieu.

Sét makeup mimitina anjeun

Sét makeup munggaran anjeun: kami ngajelaskeun mana anu anjeun peryogikeun sareng naon masing-masingna. Ogé kumaha beberesih na.

Pentingna ngabersihan sikat sikat

Naha anjeun ngabersihkeun sikat sikat anjeun? Penting pisan pikeun anjeun ngalakukeun éta sabab éta hiji-hijina cara pikeun ngajaga kulit anjeun sareng ngajantenkeun langkung lami.

Parfum amis sareng bau karamel

Dina postingan ieu kuring nunjukkeun anjeun anu mana parfum manis anu paling éndah anu ngagaduhan aroma karamel, anu masihan anjeun seueur pelesir sareng ngajantenkeun anjeun éndah.

Panyakit kulit biasa

Sababaraha kaayaan kulit anu paling umum, rosacea, bintik-bintik matahari, dermatitis kontak.

Produk makeup multiguna

Produk makeup multiguna anu urang sadayana gaduh di bumi. Éta dipésér pikeun fungsi tunggal tapi tiasa dianggo pikeun seueur hal.

Tips pikeun nerapkeun eyeliner kana panon biru

Upami anjeun ngagaduhan panon biru, éta sigana kamungkinan sadayana bakal nyaritakeun yén anjeun ngagaduhan soca anu saé. Tapi anjeun masih tiasa nyorot aranjeunna langkung seueur ku eyeliner.

Mesék kimia, asam pikeun noda

Pengelupasan kimia mangrupikeun pangobatan anu dianggo pikeun sagala rupa panyakit kulit, sapertos bintik-bintik, poto, parut, jarawat, jst.

Makeup pihak

Kalayan makeup pihak ieu anjeun pasti nganggo Natal ieu. Milarian warna trendi: emas dina panon sareng beureum dina biwir.

Tingalian makeup usum

Panggihan sareng Bezzia kumaha carana ngadamel tampilan makeup usum. Éta pisan saderhana!

Naha senam raray tiasa dianggo?

Gerak isarat sapertos dahiut, soca kembung, rahang kaku nalika anjeun gugup, atanapi wajah sedih sareng tegang ngajantenkeun ...

Ngadamel alis pribadi

Ngadamel alis sacara homemade kanggo tampilan anu ngareuwas bari teu nyéépkeun teuing. Resep gampang dilakukeun di bumi

Makeup pikeun panon biru step by step

Upami anjeun hoyong ngawangun panon anjeun ku cara anu halus sareng elegan, tong sono makeup ieu pikeun panon biru kalayan step by step. Makeup basajan tur gancang

Ngadamel kuku kuku fluorida

Polandia kuku anu hérang-di-poék, Diajar kumaha ngadamel kuku kuku fluoresensi supados leungeun anjeun hérang

Anu nyumput, sekutu pangsaéna urang

Upami anjeun gaduh bunderan poék, bintik atanapi tapak tatu pikeun disumputkeun, anjeun moal tiasa ngalakukeun tanpa panyumput. Diajar ngeunaan Utiliti na sareng cara nerapkeunana di dieu.

Mascara high-end anu pangsaéna

Mascara high-end anu pangsaéna. Pilarian terang mana anu maskara mérek pangsaéna anu tiasa dianggo pikeun makeup anu luar biasa

Kumaha milih maskara anu pas

Bulu soca nyarios seueur ngeunaan urang. Éta ngajantenkeun makeup normal janten spektakuler, leres, henteu salawasna sadayana ...

Makeup pikeun baju héjo

Naha anjeun parantos milih baju héjo sareng anjeun henteu terang kumaha nganggo makeup pikeun nyorotna? Dina tulisan ieu anjeun bakal mendakan trik tina dandanan baju héjo.

Makeup diideuan ku Penelope Cruz

Dinten ieu, ti Bezzia, kami masihan anjeun makeup anu langkung terinspirasi, waktos ieu aktris internasional kami anu paling ageung, Penélope Cruz. Ngadamel sapertos anjeunna.

Makeup diideuan ku Blanca Suárez

Kami parantos milih makeup ieu diideuan ku Blanca Suárez yén anjeunna milih dina Goya pamungkasna pikeun janten tampilan anu elegan pikeun pésta wengi.

Makeup usum tiris pikeun poé hujan

Upami anjeun bosen sareng nada kulawu kusam anu ngagaduhan dinten hujan, damel makeup anjeun sareng kami sareng tambihan sakedik warna kanggo sadidinten.

Kumaha cara miceun rambut rai

Buuk rai mangrupikeun masalah anu tiasa janten obsesi. Laser mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeunana.

Haseup neuteup panon

Pikeun kéngingkeun tampilan smoky anu saé sareng elegan pikeun panon anjeun peryogi bayangan hideung anu saé sareng saé ogé. Ku cara ieu urang bakal katingali jero.

Cocktail Makeup

Panggihan kumaha nganggo makeup anu leres pikeun koktail. Di dieu anjeun bakal mendakan sababaraha tip ngeunaan Cocktail Makeup supados anjeun katingali sampurna dina rapat ieu.

Sikat Makeup sareng Sikat

Nalika urang mendakan diri ku jumlah sikat sareng sikat anu ageung, kadang-kadang sesah pikeun urang milih mana anu kedah dianggo masing-masing. Ieu dijelaskeun!

Kumaha miara biwir motong

Dina waktos sapertos kieu, nalika tiis mangrupikeun sekutu paling parah urang, salah sahiji bagéan ...

Natal ieu, katingalina lumrah

Parantos seueur koleksi anu ngaluncurkeun kumpulan natalna, sareng dinten ieu kuring badé ngajantenkeun anjeun kombinasi ...

Sabun ganja

Ganja ogé ngagaduhan bagian anu positip, dinten ayeuna urang terang sabun tina tutuwuhan ieu.

lima krim tanda anti manteng pangalusna

Nyegah sareng ngirangan tanda manteng anu muncul dina awak urang mangtaun-taun. Milarian krim idéal anjeun dina daptar ieu lima krim anti-manteng pangalusna.

Sangu sareng topeng madu

Upami anjeun hoyong gaduh kulit anu hébat sacara alami, naon cara anu langkung saé tibatan ngadamel masker buatan ieu dumasar kana madu sareng nasi.

Ngambek dina kelek

Beureum, peurih, peurih, sesek sareng bau anu bau mangrupikeun gejala tina kelek anu jengkel. Diajar ngalereskeun masalah sareng nyegahna.

Krim awakna sheba

Upami anjeun hoyong kulit anjeun terhidrasi kalayan hadé, henteu langkung saé tibatan nganggo krim awak Sheba, sabab éta nyayogikeun nutrisi tambahan pikeun kulit.

Krim pemutihan Deliplus

Pikeun awéwé anu hoyong ngébréhkeun rambut dina raray atanapi sésa awak, henteu langkung saé tibatan nganggo krim penerangan Deliplus.

Ngadamel scrub Kiwi nyalira

Kiwi mangrupikeun salah sahiji buah raja di usum gugur-usum salju, éta ngagaduhan sumbangan tinggi vitamin sareng uyah mineral ...

Retirides salep pikeun jarawat

Upami anjeun sangsara jarawat, henteu langkung saé tibatan nganggo salep retirides atanapi krim, sabab anjeun bakal perhatoskeun bédana dina sababaraha minggu.

Gagasan kado pikeun Natal (II)

Naha anjeun masih milari kado anu sampurna pikeun Natal ieu? Dinten ieu kuring ngantepkeun anjeun sababaraha ideu pikeun ngajantenkeun pameseran anjeun taun ieu langkung gampil.

Makeup Lebaran, biwir sato

Anjeun teu tiasa ngabayangkeun kumaha gaduh imajinasi anu saé tiasa ngabantosan anjeun pikeun terang kumaha sampurna dina Lebaran salajengna ieu, sareng ...

Japati Bar Sabun

Henteu aya anu saé tibatan Dove bar sabun pikeun perawatan kulit anu saé, éta sababna kami nunjukkeun ka anjeun di dieu.

Kulit garing, terang jinis kulit anjeun

Kulit unggal awéwé ngagaduhan kaistiméwaan sahingga peryogi perawatan khusus. Dina catetan ieu anjeun tiasa mendakan inpormasi anu diperyogikeun pikeun nangtoskeun naha kulit anjeun garing, ku cara ieu bakal langkung gampang pikeun anjeun mendakan produk anu cocog pikeun anjeun sahingga ngahontal hasil anu diarepkeun.

Abéksin, gél pikeun nyeri

Upami anjeun ngagaduhan nyeri sendi atanapi otot, langkung saé anjeun nganggo krim Abexine pikeun ngaleungitkeun aranjeunna gancang.

Wangi buah Yves Rocher

Kami nunjukkeun parfum anu pangsaéna pikeun usum panas kalayan aroma buah ku Yves Rocher, sahingga anjeun raos seger sareng éndah.

Krim téatris

Di dieu urang ngobrol sareng anjeun ayeuna ngeunaan sababaraha krim raray sareng awak Teatrical anu hébat pikeun salawasna sampurna.

Warna lambey numutkeun nada kulit anjeun

Sawatara waktos ka pengker kuring ngobrol sareng anjeun ngeunaan kumaha cara ngarobih numutkeun rupa anjeun. Dinten ieu kuring hoyong ngawartosan ku naon cara sareng warna urang tiasa ...

Makeup khusus pikeun nutupan tato

Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta nutupan tato anjeun sakedap, ieu makeup anu pangsaéna pikeun nutupan aranjeunna sacara alami sareng tanpa diperhatoskeun.

Biwir Bibir Smacker

Kami resep kaluar di jalanan salawasna sampurna duanana dina gaya rambut, sapertos dina makeup anu biasana urang pake, parantos ...

Topéng aspirin

Kuring mangrupikeun kipas topeng tanpa syarat sareng anu ayeuna kuring usulkeun mangrupikeun paporit kuring. Abdi terang…

Biwir buludru

Musim ieu biwir buludru ditumpukeun. Tékstur matte meunang taneuh leuwih gloss. Beureum, és pink, buligir, ...

Kumaha carana katingal langkung ngora ku dandanan

Pikeun ngaleungitkeun mangtaun-taun, hiji-hijina pilihan sanés ahli bedah plastik atanapi perawatan anu mahal, kalayan trik makeup anu saderhana urang tiasa nyegerkeun gambar sareng ngahontal penampilan anu langkung awét sareng diperpanjang. Catetan trik ieu.

Topeng raray santai

Setrés mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling katingali dina kulit urang, nunjukkeun yén éta kusam sareng teu aya umur ....