Kasalahan hiasan urang biasana dilakukeun

Kasalahan hiasan

Dunya hiasan pisan rupa-rupa sareng sok nyarios yén urang tiasa ngahias sacara bébas, sanaos leres ogé aya kasalahan umum urang ngadamel ampir teu dihaja. Diajar ngahias henteu ngan ukur aya hubunganana sareng tren atanapi raos masing-masing, kusabab aya sababaraha trik anu tiasa ngabantosan urang ngadamel rohangan anu unik sareng khusus.

Panggihan sababaraha kasalahan hiasan paling umum anu biasana urang lakukeun terus-terusan kusabab kabiasaan. Nalika ngahias urang kedah gaduh pikiran kabuka pikeun ideu anyar sareng ogé diajar cara anyar ngahias. Pendakan sadayana anu anjeun henteu terang anu anjeun lakukeun nalika ngahias.

Tata perenah anu goréng

Kasalahan hiasan

Salah sahiji hal anu mimiti ditingali nyaéta distribusi barang-barang di jero imah. Ieu mangrupikeun hal anu paling penting, kumargi a sebaran anu saé ngabantosan bumi janten fungsional kumargi sadayana menonjol sampurna. Urang kedah tumut kana rohangan anu dipiboga sareng jati anu ku kami hoyong dieusian. Gagasan anu saé pikeun ngadamel rencana kalayan sebaran anu béda-béda anu urang hoyong jadian sareng uji sareng aranjeunna. Urang ogé tiasa nyandak gambar sareng naroskeun ka réréncangan pikeun ningali parasaan anu aranjeunna gaduh ku tata ruang bumi, sabab aranjeunna bakal ningali hal-hal tina sudut pandang anu sanés. Ogé inspirasi ku ideu majalah, sabab éta ngadamel tata letak anu éndah sareng trendi.

Henteu terang kumaha mekarna rohangan

Dilegakeun rohangan hiasan

nu Spasi anu lega sok langkung pikaresepeun. Salah sahiji masalah utami bumi dina waktosna nyaéta rohangan anu pinuh ku hal-hal sareng siga leutik. Warna cahaya mangrupikeun sentuhan konci, sabab éta ningkatkeun rohangan, tapi anjeun ogé kedah nganggo kaca spion pikeun ningkatkeun cahaya. Kaca spion ieu di gigireun jandéla atanapi di payuneunna ngajantenkeun lampu ngalikeun.

Sadayana ngariung

Éror anu sanés umum pisan nyaéta ngagabungkeun sadayana dina rohangan. Kadang-kadang urang mikir yén éta jauh leuwih gampang pikeun ngagabungkeun sadayana, tapi anu leresna nyaéta anu ngajantenkeun ruang-ruang bosen sareng tanpa kapribadian. Éta ngan ukur masihan kesan yén urang henteu terang kumaha ngahias atanapi henteu ngaganggu éta. Janten anu pangsaéna pikeun milih tilu atanapi dua warna sareng lengket aranjeunna, ngajantenkeun ngan ukur salah sahiji anu utama. Salaku tambahan, ayeuna ogé umum pikeun nyampur pola.

Lengket kana hiji gaya

Gaya campuran dina hiasan

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun lengket ngan hiji gaya ku milih konci anjeun sareng nambihan sadayana. Tapi langkung saé milih sababaraha di antawisna sareng campuran kana cara anu halus, sanaos salah sahijina mangrupikeun anu utami. Janten milari inspirasi sabab seueur gaya ieu tiasa dicampur, sapertos vintage sareng industri, pedesaan sareng modéren Sareng teras dugi ka tak terhingga.

Leketkeun sadayana kana témbok

Umum pikeun jalma pikeun nempatkeun jati caket kana témbok pikeun ngahémat rohangan, tapi upami kamarna lega panginten tiasa ditingalkeun sababaraha hal anu misah. A) Leres urang bakal nyiptakeun suasana anu langkung santai. Kami henteu kedah teras-terasan ngagaduhan jati dina susunan anu sami, sabab urang tiasa ngarobih éta pikeun nyiptakeun rohangan anu anyar ti jaman ka jaman. Anjeun kedah pegat kapang pikeun senang-senang sareng hiasan.

Lampu ti luhur

Lampu pikeun ngahias

Kasalahan sanés anu dilakukeun nyaéta nganggo lampu hungkul ti luhur. Maénkeun lampu ngabantosan urang ngadamel rohangan anu langkung haneut sareng dimana sababaraha daérah sareng jati kasohor langkung saé. Anggo lampu témbok nganggo papan lilin sareng lampu lanté ogé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.