kalaluasaan

Inpo pribadi

Data pribadi anu disayogikeun ku pangguna tina www.bezzia.com nalika ngadaptar atanapi ngalanggan publikasi anu dimaksud, ogé anu dihasilkeun nalika ngotéktak www.bezzia.com sareng nganggo produk / jasa / eusi / langganan tina www.bezzia. com Pamaké kedah nyayogikeun inpormasi anu akurat ngeunaan Data Pribadi sareng tetep diropéa. Pangguna anu nyayogikeun inpormasi palsu tiasa dikaluarkeun tina jasa www.bezzia.com.

Tujuanna

Manajemén sareng ngendalikeun pendaptaran pangguna dina www.bezzia.com sareng naon waé pamundut, langganan atanapi kontrak sanés anu dianggo ku pangguna dina www.bezzia.com, saluyu sareng istilah sareng kaayaan anu berlaku dina unggal hal sareng kabijakan ieu. Manajemén sareng ngendalikeun preferensi iklan anjeun anu anjeun kedah nunjukkeun nalika ngadaptar sareng anjeun tiasa ngarobih iraha waé engké (tingali ARCO). Upami karesep nunjukkeun "enya", AB Internét tiasa ngalaksanakeun tindakan komérsial pikeun pangguna kami (dipersonalisasi atanapi henteu kana profilna (*)) -dina sarana éléktronik atanapi henteu- dina produk, jasa sareng kontén ti séktor anu béda (**) anu ditawarkeun (1) dina halaman wéb ieu, atanapi (2) ku pihak katilu; dina sagala.

(*) Analisis kabutuhan, karesep sareng karesep pangguna pikeun ngararancang sareng nawiskeun kontén, produk sareng jasa. (**) Séktor: penerbitan, média, e-commerce, olahraga, bahari, perjalanan, motor, musik, audiovisual, téknologi, bumi, luang, silaturahmi, katering, tuangeun sareng nutrisi, kosmétik, mode, palatihan, produk méwah, kauangan palayanan, jasa propésional, produk atanapi jasa anu ditawarkeun ku supermarket, judi sareng tohan.

ARCO

Pangguna tiasa nyungkeun aksés sareng menerkeun Data Pribadi anu salah sareng, mana anu pantes, nyungkeun pembatalan na ka alamat pos atanapi éléktronik anu aya dina paragraf ieu, kalayan rujukan "ARCO" sareng jelas nunjukkeun nami sareng nami sareng ngabuktikeun idéntitasna. Kitu ogé, anjeun tiasa nolak iraha waé pikeun sababaraha tujuan di luhur (nyaéta, nyiptakeun profil pangguna sareng / atanapi rujukan langsung tina tindakan komérsial) ku email ka contacto@abinternet.es modifikasi karesep iklan kuring dina akun abdi di link didirikeun pikeun tujuan ieu.

Bawah umur

Kacuali ditetepkeun sacara jelas dina hubungan sareng produk, jasa atanapi kontén anu sayogi dina www.bezzia.com: halaman wéb TEU diarahkeun ka barudak di handapeun umur 14 taun sareng upami AB Internét curiga atanapi gaduh bukti iraha waé pendaptaran sahandapeun Umur 14 taun, bakal nuluykeun ngabolaykeun pendaptaran sareng nyegah aksés atanapi panggunaan produk, jasa atanapi kontén anu saluyu ku jalma éta.