Hadiah Geek pikeun kaget Natal ieu

kado geek

Urang sadayana gaduh sisi geek urang; kana gelar anu langkung ageung atanapi langkung alit tapi urang sadayana gaduh aranjeunna. Ampir sakabéh urang gumbira ngeunaan hiji hal dina cara sapertos di sawatara titik dina kahirupan urang nu urang ngarasa kudu nyaritakeun jalma anu ngalaman eta dina cara nu sarua. Jeung hadiah geek dijieun pikeun urang.

Aya geeks pilem sareng langkung khusus ieu atanapi éta pilem atanapi karakter. Aya aranjeunna dina cara anu sami dina musik, seni sareng ogé dina budaya anu tangtu, naha henteu! Sareng kami yakin yén kado geeky ieu tiasa nyenangkeun aranjeunna. Kami geus milih hiji rupa-rupa barang, boh dina téma sareng harga. Na enya, anjeun ogé tiasa masihan aranjeunna ka diri.

Paper Shoot 18MP kaméra jeung Batu Paper Case

kaméra némbak kertas kalawan panutup batu kertas jeung desain patterned nu mimics gambar komo ngarasakeun batu marmer. A katingal wani pikeun kaméra éta ngagabungkeun modernitas jeung nostalgia sarta yén éta téh, dina rasa nu tangtu, digital sarta pilem dina waktos anu sareng.

Kaméra PaperShot 18MP sareng kotak klevering

Senang Jar & kotak klevering

Una kotak jeung beungeut jeung tutup pikeun nyimpen naon waé anu anjeun pikirkeun ... sampurna pikeun ngahias dapur, ruang tamu atanapi pangkeng. Dijieunna tina stoneware ku & klevering, firma anu diadegkeun dina taun 1992 di Amsterdam sareng, salami mangtaun-taun, parantos janten patokan pikeun asesoris bumi kusabab gaya anu dikenal anu nyampur anu elegan sareng anu asli, sareng nyobian mawa humor sareng kabagjaan anu saé. ka rohangan mana waé. Anjeun gaduh nepi ka tilu model béda dina baju olahraga.

Game Naon anu anjeun meme?

Naon anjeun meme? Ieu kaulinan hottest pikeun pihak jeung babaturan. kaulinan pikeun pencinta meme sawawa. Bersaing pikeun nyiptakeun meme anu paling lucu ku cara cocog kartu téks sareng kartu meme. A hakim puteran milih kombinasi pangalusna pikeun tiap babak. Maén nepi ka anjeun lapar; lajeng eureun sarta mesen pizza a.

Naon anjeun meme? jeung Koléksi Sinématik Flipbooks

The Pioneers - Kumpulan Flipbooks Sinématik

La Koléksi panaratas mangrupakeun upeti ka pelopor bioskop munggaran. Éta kalebet 10 flipbooks "cinemagic", masing-masing ngandung 6 animasi. Unggal édisi ogé gaduh dua-menit mikro-dokumenter dina realitas augmented kalawan informasi langkung lengkep ihwal kahirupan unggal artis, karir maranéhanana jeung karya paling beredar maranéhanana, nu bisa ditempo ngaliwatan smartphone Anjeun atawa tablet (parentah dina kotak).

The format sampurna pikeun publicize karya 10 panyipta revolusioner anu ngabuka jalan pikeun anu engkéna janten salah sahiji révolusi kabudayaan anu pangageungna sepanjang waktos: Joseph Plateau, Eadweard Muybridge, Alice Guy-Blaché, Emile Cohl, baraya Lumière, Georges Méliès, Étienne-Jules Marey, Lotte Reiniger, Winsor McCay jeung Segundo de Chomón.

Jimmy Singa Balik deui ka Future Sock Pack

Upami anjeun kipas tina Back to the Future saga atawa anjeun terang batur saha, pak ieu kaos kaki olahraga sampurna pikeun anjeun. Ieu ngandung desain paling emblematic tina saga ieu: nu Delorean, a Dok, logo iconic ... Dijieunna tina katun combed (70%), polyamide jeung elastane, Anjeun ngan kudu milih ukuran jeung nambahkeun kana karanjang Anjeun dina Jimmy Singa pikeun bisa meuli eta online.

Snow Angels 1 novél grafis ku Jock Jeff sareng Lemire

Milliken sareng Mae Mae kantos cicing di parit, éta sadayana terang. Aranjeunna lahir di dinya sareng bakal maot di dinya, sapertos jalma-jalma sanés. Taya sahijieun meunang kaluar tina tembok badag és nu ngurilingan eta. Kahirupan di dinya téh mumusuhan, tapi gampang lamun nuturkeun aturan. Aturan nomer hiji, lombang nyadiakeun. Sadayana anu dipikabutuh pikeun hirup tumbuh dina témbokna, teu aya dina kaayaan és, atanapi aya dina kado anu ditinggalkeun ku dewa tiis. Aturan nomer dua, moal pernah kaluar tina parit. Di luar lombang ngan aya maot. Angin di luhur bakal nyéépkeun daging tina tulang saha waé. Aturan nomer tilu, lombang teu pernah tamat. Éta ngalegaan ka takterhingga dina dua arah. Néangan tungtung ngan ngakibatkeun pati jeung madness. Ninggalkeun lombang hartina bangun nu snowman, maot personified.

Dina ulang tahun Milli anu ka-dua belas, bapana nyandak dua budak awéwé éta sapeuting skating ka handap lombang, ritual anu nuju umurna ngalibetkeun mancing di walungan beku, moro anjing liar anu ngumbara di basisirna sareng hatur nuhun ka dewa-dewana: Tiis. hiji. Nalika balik deui aranjeunna mendakan yén lalaki és sanés legenda. Ieu aya ... sarta geus datangna pikeun maéhan aranjeunna sadayana. Ayeuna hiji patarosan tetep: saha nu ngalanggar aturan? Panggihan di ieu geulis édisi Astiberri.

Novel grafis Malaikat Salju sareng Lempeng Miffy

 

Piring Miffy - Japan Kutani Shop

Piring nampilkeun karakter anu populer sacara global sapertos Miffy sareng digabungkeun sareng anu anca porselen kutani, asalna ti Jepang. Ngeunaan ukuran dampal leungeun anjeun, piring téh tradisional dicét tur sampurna pikeun porsi pastry. Sanajan eta oge bisa dinikmati salaku unsur hiasan, ngagantung dina témbok atawa nempatkeun eta dina rak.

PO-133 Street PACARAN

Kalawan nepi ka 40 detik memori sampel sarta diwangun-di mikropon pikeun sampling, édisi husus ieu hadir kalawan 16 soundtrack Street Fighter jeung sampel asli kaulinan arcade Street Fighter asli ti Capcom®. meuli eta di Téknik rumaja.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.