Kacang héjo jeung tahu jeung saos panas

Kacang héjo jeung tahu jeung saos panas

Dinten ieu kami nyiapkeun a kursus utama vegan Anu anjeun tiasa nikmati nyalira atanapi sareng, contona, sangu. Sababaraha kacang héjo jeung tahu jeung saos lada, rada lada atawa jeung aftertaste lada, basajan pisan pikeun nyiapkeun nu bakal ngeusian dapur Anjeun jeung aromas.

Konci pikeun resep kacang héjo ieu aya dina saos na. A saos tomat kalawan rasa sengit sarta aftertaste lada berkat paprika. Hiji aftertaste nu bisa Anjeun inténsifkeun maén kalawan jumlah paprika panas atawa incorporating satengah séndok tina sagala saos panas.

Ieu mangrupikeun piring anu gampang pisan tuang sareng éta ogé gampang pisan nyiapkeun. Masak kacang, tumis tahu jeung nyiapkeun saos bakal tilu léngkah pikeun nyiptakeun piring anu lengkep sareng sampurna pikeun tuang siang atanapi tuangeun iraha waé dina sataun.

bahan

  • 250 g. kacang héjo
  • 200 g. tahu teguh
  • 2 sendok minyak zaitun
  • Sal

Kanggo saos

  • 3 siung bawang bodas, dipencet
  • 1 séndok téh paprika panas
  • 1/2 séndok téh jinten taneuh
  • Ciwit tina kayu manis darat
  • 1 séndok minyak zaitun
  • 2 séndok témpél tomat
  • 1 séndok téh gula beureum
  • 1 séndok jeruk nipis

Step by step

  1. Panas cai dina panci sareng nalika mimiti kulub masak kacang héjo 6-8 menit atawa nepi ka lembut tapi teguh. Lajeng, tiis aranjeunna dina ngajalankeun cai tiis, solokan jeung cadangan.
  2. Dadu tahu tina kacamatan, tegalan aranjeunna ogé sarta tumis aranjeunna kalayan ciwit uyah dina minyak panas pisan dugi aranjeunna ogé browned dina sagala sisi. Lajeng, piceun aranjeunna tina panas jeung cadangan.
  3. Pikeun nyiapkeun saos, mimitina campur bawang bodas jeung sakabeh bungbu dina mangkok lajeng tumis campuran dina panci (bisa sarua jeung tahu) jeung hiji séndok minyak pikeun menit.

Kacang héjo jeung tahu jeung saos panas

  1. Saatos tambahkeun tomat, gula, hiji séndok téh jeruk nipis, a ciwit uyah jeung 170 ml cai. Campur sagalana ogé, mawa ka kulub sarta masak pikeun dua menit, aduk mindeng nepi ka saos mimiti thicken.
  2. lajeng, ngasupkeun kacang héjo sarta ngantep éta masak pikeun menit sejen salila saos bakal neruskeun thicken.
  3. Lajeng kaluar tina seuneu, tambihkeun tahu sareng campuran.
  4. Ngawula ka kacang héjo kalawan tahu panas sarta saos panas.

Kacang héjo jeung tahu jeung saos panas


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.