Kabiasaan négatip anu tiasa ngeureunkeun pasangan

mojang ku timburu

Éta lumrah yén dina pasangan ngahijikeun sareng netep dina waktosna, runtuyan kabiasaan négatip diciptakeun anu henteu saé pikeun masa depan anu hadé pikeun pasangan. Mimitina, kabiasaan ieu tiasa henteu penting, tapi, kedahna disebatkeun ku jalanna waktos ngahijina jalma-jalma sapertos kitu tiasa laun.

Upami kabiasaan sapertos kitu henteu dieureunkeun dina waktosna, elemen penting sapertos dina pasangan tiasa dirugikeun sakumaha dina hal kapercayaan atanapi hormat. Sangkan ieu henteu kajantenan, penting pikeun ngaidentipikasi kabiasaan ieu sareng ngeureunkeunana. Ieu sababaraha conto kabiasaan goréng anu tiasa lumangsung dina hubungan.

ngabandingkeun

Babandingan sok hate sareng anjeun kedah nyingkahan ngagunakeunana sacara rutin dina pasangan. Masing-masing jalma ngagaduhan kalemahan sareng kautamaan masing-masing janten henteu perlu dibandingkeun. Henteu disarankeun boh perbandingan positip salaku anu négatip.

Ayana ambek-ambekan

Dina pasangan éta moal aya hoream sareng upami aya, penting pisan ngobrol sareng pasangan pikeun ngarengsekeun hal-hal. Henteu pantes dihampura ka jalma séjén lamun henteu dilakukeun ti jero haté. Dendam dikubur sareng henteu direngsekeun, éta tiasa tumuh langkung ageung tina waktos sareng nyababkeun masalah hubungan serius.

Gelut di tempat umum

Gelut di hareupeun jalma asing mangrupikeun salah sahiji kabiasaan négatip anu kedah dijauhkeun sepanjang waktos. Masalah anu bénten-bénten kedah direngsekeun dina kerahasiaan sareng henteu di tempat umum. Éta kabiasaan anu beuki nyebar di seueur pasangan ayeuna.

Hubungan toksik

Kurangna sajongjonan

Éta lumrah sareng lumrah yén dina taun mimiti hubungan, duanana jalma nampi pujian ti pasangan. Sarerea resep yén jalma anu aranjeunna cinta bakalan sababaraha kecap cinta anu saé sareng pujian anu tangtu. Hanjakalna, sakumaha waktosna waktos, pujian sapertos ngaleutikan na duanana jalma tiasa mikir sepanjang waktos yén aranjeunna henteu pikaresepeun deui pikeun pasangan.

Sirik

Isu timburu dina pasangan mangrupakeun masalah anu rada hésé. Sirik dina waktos-waktos tangtosna mangrupikeun hal anu tiasa dianggap normal sareng teu kedah hariwang. Nanging, upami timburu beuki jauh sareng nyababkeun masalah anu cukup serius, éta tiasa ngabahayakeun hubungan. Sirik pernah janten kabiasaan goréng dina pasangan.

Pondokna, jenis kabiasaan ieu henteu saé pikeun pasangan. Kana waktosna, kabiasaan sapertos kitu tiasa ngancurkeun pasangan anjeun. Kabiasaan kedah séhat pikeun mastikeun yén hubungan antara dua jalma janten langkung kuat sareng kaasih manten tina sagala jinis masalah. Anjeun kedah terang kumaha ngurus pasangan sareng nempatkeun leyuran pikeun masalah anu béda anu tiasa timbul tina masalah anu béda anu tiasa timbul di jerona.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.