Tali luncat: kasalahan anu paling sering anjeun kedah nyingkahan

kasalahan luncat tali

Naha anjeun terang naon kasalahan anu paling umum nalika luncat tali? Tanpa ragu, iraha waé urang ngamimitian ngalakukeun sababaraha jinis olahraga atanapi latihan, éta henteu cekap ngalakukeun seueur pangulangan atanapi ngalakukeun beurat teuing. Tapi anu pangsaéna nyaéta terang kumaha urang kedah ngalakukeun éta leres, panempatan awak sareng seueur deui.

Janten, sanaos luncat tali mangrupikeun salah sahiji latihan anu paling dasar, éta sanés anu paling gampang. Kusabab urang ogé kudu boga palaksanaan alus éta pikeun ngahontal éta tujuan anu urang usulkeun. Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan kasalahan anu paling sering anu anjeun kedah kendalikeun pikeun ngalaksanakeun latihan anu paling ngamotivasi. Naha urang mimitian?

Luncat tali: luncat kacida luhurna

Leres yén éta mangrupikeun salah sahiji kasalahan anu sering. Tangtu, pikeun ngadalikeun eta, teu teuing pajeulit. Upami anjeun ngira yén unggal luncat anu langkung ageung anjeun tiasa ngalakukeun latihan anu langkung sengit, éta sanés solusina. Ku kituna, Disarankeun yén suku urang naék tina taneuh sababaraha séntiméter, tanpa ngaliwat. Kusabab hal pangalusna ngeunaan jenis ieu latihan téh nya éta salawasna dipigawé dina cara nyaman. Memang kadang urang ogé bisa dosa nu jumps pisan low. Janten, urang kedah masihan aranjeunna sacara saimbang, kalayan kanyamanan.

Luncat tali

Pindahkeun leungeun anjeun teuing

Upami urang henteu ngajaga posisi panangan anu leres, urang ogé tiasa ngahukum aranjeunna sareng ngantepkeun aranjeunna ku sababaraha kontraksi anu urang henteu hoyong karasa. Éta sababna ngagerakkeun leungeun anjeun teuing, kalayan péngkolan lebar, sanés solusina. Anjeun kudu mikir yén karya bener dina pigeulang jeung teu jadi loba dina leungeun. oge, Anjeun kedah nutup siku anjeun, nyaéta, tetep caket kana awak. Kusabab salian kanyataan yén anjeun tiasa maksa aranjeunna, éta ogé kedah nyarios yén tali tiasa sakedik langkung pondok tibatan biasa sareng anu bakal ngajantenkeun unggal luncat.

Tingali ka handap dina unggal luncat

Kadang-kadang éta langkung kabiasaan tapi ogé leres yén urang condong ningali ka handap, nuju luncat urang. Tapi éta salah sahiji kasalahan umum anu kedah dihindari. Salaku éta pangalusna pikeun nempo ka hareup bisa boga awak lempeng tur dina sikep alus sacara umum. Pasti anjeun ogé bakal tiasa konsentrasi langkung saé sareng éta anu urang peryogikeun.

latihan tali

Anggap talina pondok

Luncat tali mangrupikeun salah sahiji olahraga anu kedah diperhatoskeun atanapi panginten salah sahiji latihan anu paling umum. Ku sabab kitu, urang mikir yén urang geus nyaho sagalana, tapi teu kitu. Inget yén tali pondok ogé bakal hartosna yén latihan ieu teu bisa dipigawé sampurna. Kumaha kuring terang upami talina pondok? Janten naon anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta Lengkahna ku dua suku di bagian tengah, nyandak tungtung ku panangan anjeun sareng ieu kedah ngahontal jangkungna kelek.. Ku cara kieu urang bakal boga panjang optimal pikeun bisa ngarasakeun latihan lengkep kawas ieu.

Jieun awak anjeun kaku pisan nalika luncat tali

Kasalahan sejen nalika luncat tali, utamana lamun urang ngamimitian, éta pikeun tense atawa nyieun awak teuing kaku. Janten ieu henteu disarankeun sabab éta ogé bakal ngabatesan anjeun nalika latihan. Janten, leres yén dina waktos anu munggaran tiasa langkung rumit pikeun dikontrol, tapi urang kedah ngalakukeun éta pas-gancang. Pasti ku cara éta anjeun bakal perhatikeun kumaha sigana kaluar sorangan, ku cara anu langkung alami.

Ayeuna anjeun terang sababaraha kasalahan anu paling sering nalika luncat tali. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun tiasa museurkeun sareng ngabenerkeunana pikeun nikmati dua kali jumlah latihan karesep anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.