Intimissimi mana pikeun lingerie kalawan renda

Intimissimi Renda Lingerie

Naha anjeun resep ngasupkeun anyar lingerie susunan ka pacilingan anjeun kalawan frékuénsi relatif? Naha anjeun dina titik dimana kempelan anjeun peryogi perobahan lengkep? Di antara Intimissimi warta anjeun bakal manggihan potongan hebat tina lingerie kalawan renda!

Upami anjeun resep teh lingerie renda anjeun untung! Diantara novelties firma pikeun usum gugur, renda nyandak prominence hébat. Sareng éta dina baju sapertos anu kami tunjukkeun ka anjeun ayeuna, tapi ogé diantara baju anu diusulkeun ku firma di bumi sareng anjeun tiasa mendakan dina halaman wéb na.

Renda

El manteng crochet renda Dihiasi ku detil sulaman ajour anu romantis, éta mangrupikeun karesep urang dina koleksi lingerie énggal ieu ti Intimissimi. Anjeun tiasa ngaapresiasi dina detil poto di handap ieu dina gading, warna baju jero anu serbaguna.

Intimissimi Gading Lingerie

Salian renda ieu anjeun bakal manggihan batur dicirikeun ku maranéhna desain geometri sarta réngsé kalawan ruffles romantis. Dina hal ieu, dina potongan multicolored kalayan sagala sorbets hipu, atawa potongan lemes dina jade héjo diantara loba kelir séjén (pink, Maroon, beureum, bodas ...). Pikeun ningali éta sadayana, leres, anjeun kedah nganjang ka katalogna.

Lingerie dina nuansa print héjo sarta belang

Potongan lingerie

nu bras balconette Kalayan cangkir underwire sareng padding sedeng anu nyayogikeun dukungan sareng pangaruh anu alami, aranjeunna mangrupikeun dasar ayeuna dina koleksi lingerie. Ogé di Intimissimi. Marengan aranjeunna, desain triangular tanpa padding atanapi underwire nangtung kaluar, nyadiakeun kanyamanan hébat sarta 100% gambar alam.

Lamun urang ngobrol ngeunaan panties, teguh boga preferensi jelas. Diantara usulan anyar pikeun lingerie, jumlah panties Brasil. Sanajan anjeun ogé bakal manggihan eta gampang pikeun manggihan culottes, panties low-naékna sarta thongs string.

Naha anjeun resep potongan koleksi lingerie renda Intimissimi anyar? Mana anu karesep anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.