IKON: Uterqüe garments penting pikeun awéwé

IKON: garments penting ti Uterqüe

Ragrag ieu urang diajar yén Uterqüe, firma bungsu dina kakaisaran tékstil anu diadegkeun ku Amancio Ortega, pamit ka sabagéan ageung identitasna. Éta bakal nutup toko-toko na pikeun ngagabung sareng pendirian Massimo Dutti salami 2022. Éta dimana urang bakal tiasa mendakan engké. Uterqüe garments penting kumaha damang nu urang bagikeun dinten ieu.

ICON mangrupikeun koleksi Uterqüe énggal anu ngahijikeun baju penting perusahaan pikeun awéwé. Garments nu hideung atanapi bodas, aranjeunna jadi kartu liar pikeun nyieun outfits pikeun poé urang ka poé. Panggihan aranjeunna sadayana sareng kami!

Nu penting tina uterqüe

nu jaket bulu aranjeunna bagian tina eta garments penting nu Uterqüe gathers dina katalog na. Dijieun tina kulit kualitas luhur, anu paling menonjol diantara ieu nyaéta kaos anu nganggo stud logam sareng biker panjang kalayan sabuk kulit, kantong samping sareng epaulettes.

IKON: garments penting ti Uterqüe

Dasar kaos jeung wol jumpers Beuheung anu luhur janten pelengkap anu sampurna pikeun jaket anu disebut tadi sareng sumber daya anu saé pikeun nyiptakeun baju dasar musim ieu. Anjeun bakal mendakan aranjeunna dibéntangan dina seueur baju sareng calana flared hideung sareng celah.

IKON: garments penting ti Uterqüe

Kami reuwas pikeun manggihan leggings nappa diantara garments penting Uterqüe pikeun awéwé. Najan kitu, urang teu bisa mungkir kanyamanan tina pésta ieu kalawan finish manteng.
jeung karét dina cangkéng. Alternatif pikeun calana flared hideung, sadia hideung bodas.

Hiji pakéan penting tetep pikeun urang manggihan: luhureun lingerie. Dirancang dina sutra kalayan tali ipis pisan sareng detil renda, éta idéal pikeun wengi anu manjang. Éta ogé katingali saé dina baju haneut V-beuheung kalayan toes nunjukkeun. Kumaha upami turtleneck? Kami henteu ngan ukur ningali.

Naha anjeun mendakan baju penting ieu ti Uterqüe penting pisan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.